Bucket list

Da vidim Auroru Borealis

A Night with the Valkyries © Jose Miguel Picon Chimelis - Astronomy Photographer of the Year 2...jpg

Mozes imati problema sa njima zato samo na prizemlju koristiti( volim sto sam ovako pametan nema ti para :D ) ,u Amsterdamu se desava da turisti iz hotela skacu kroz prozor kad ih koriste.
pa to, toga se ja i plasim, mada meni jedan lik pricao, kako je video lik coveka u drvetu i seo i pricao sa drvetom 😁 nikom nista, ispricali se , al znam i za ta samoubistva, ludacke halucinacije i slicno
Bio bi red da vas dvojica to prvo probate, a tek onda raspravljate.
Moj savijet je 5 grama osušenih psilocybe cubensisa i bog da vas vidi.

🐈

Što se tiče narkotika, želja mi je probati jako visoku dozu meskalina ali ne u prirodnom obliku, već u kristalima, zbog toga što mi se ne žvače metar San Pedra;

IMG_20250427_123733.jpg

Znači minimalno 700 mg. kristala.

I želio bih pušiti DMT. To ću si i omogućiti.

Od ostalih stvari, provesti polarnu zimu na Amundsen-Scott postaji, vidjeti Aljasku, zapadnu Montanu i Wyoming i ono najbitnije - vreću para.

💰🐈

Bio bi red da vas dvojica to prvo probate, a tek onda raspravljate.
Moj savijet je 5 grama osušenih psilocybe cubensisa i bog da vas vidi.

🐈

Što se tiče narkotika, želja mi je probati jako visoku dozu meskalina, ali ne u prirodnom obliku, već u kristalima, zbog toga što mi se ne žvače metar San Pedra i želio bih pušiti DMT. Ovo drugo ću si i omogućiti.

Od ostalih stvari, provesti polarnu zimu na Amundsen-Scott postaji, vidjeti Aljasku, zapadnu Montanu i Wyoming i ono najbitnije - vreću para.

💰🐈
Sa pravom dozom će sve te želje da se spoje u jednu! Bog da te vidi!

Pa... poprilično.
Nisam više nikada uzeo toliko.

:mrgreen:

Psihodelik je dosta jednom godišnje uzeti, dvaput u vrh glave.
U biti, to po meni i nije narkotik, već jedna sasvim deseta priča koja spada u zasebnu ladicu.
Ja ti pojma nemam ništa o tome. Meni je to sve zastrašujuće.
Nekada sam mislila da to samo koriste ,,slučajevi,, a danas znam da su tome podložni i ljekari, političari, estrada....
Šta se dešava u tim momentima? Koliko to sve traje? Vrijedi li ubijati se za par momenata sreće ili čega već?!

Ja ti pojma nemam ništa o tome. Meni je to sve zastrašujuće.
Nekada sam mislila da to samo koriste ,,slučajevi,, a danas znam da su tome podložni i ljekari, političari, estrada....
Šta se dešava u tim momentima? Koliko to sve traje? Vrijedi li ubijati se za par momenata sreće ili čega već?!
Kao prvo i osnovno, psihodelici možda jesu najjače supstance dostupne ljudima, ali su i najbezopasnije.
LSD, DMT, meskalin i psilocibin su od svih opojnih sredstava, poptuno bezopasni po zdravlje, ali su najintenzivniji.

https://bigthink.com/series/devils-advocate/are-psychedelics-dangerous/

Ne znam kako da ti to objasnim, evo ti jedan moj trip report koji je bio nadahnut nekim abrahamističkim misticizmom, ali na znatno manjoj dozi, nekih 3 do 3.5 grama mislim:

Nije baš bilo ugodno.
Manifestirala mi se ona scena iz "Sunshine", kada se Kapetan Kaneda odluči žrtvovati i popraviti deflektore.
Međutim, to je bila samo vizualizacija, ono što sam vidjeo je Sunce zakolonjeno tamnom kuglom, ali na tim rubovima kugle, kao da su se vidjele eksplozije sunčeve površine.
U tom trenutku, osijetio sam kakvim žarom, čak ludilom izgara fanatično, islamističko srce, osijetio sam taj fanatizam, tu bolest... ludilo, preslikao ga na srce nekog kršćanskog fanatika i bili su jednaki.
Moram priznati da mi Židovi nisu pali na pamet, možda zbog toga što im je nacionalna i religijska komponenta, jedno te isto.
Ukratko, uplašio sam se. Nikada nisam izgarao tom vrstom intenziteta, pa sam brzo pobjegao od toga, od te vizije.
I onda, dogodilo se nešto čudno.
Nisam vidio ništa, čak ni čuo, ali sam osijetio prisustvo nečega, toliko velikog i moćnog, da sam se poželio sakriti u mišju rupu.
U tami, bez zvuka, ali bilo je tu, ni pozitivno, ni negativno, jednostavno toliko veliko da ostaneš skamenjen i uplašen, ali ne uplašen zbog toga što je bilo zlo, već toliko nezsmislivo veliko.
Najsmiješnije od svega je što se uopće nije oglasilo ni ukazalo, jednostavno sam osijetio prisutnost nečega toliko velikog, da sam ostao stjeran u mišju rupu.
Ne znam kako da to objasnim.
Moja preporuka je da čitaš Erowid, najiscrpnija stranica na kojoj se do najsitnijih detalja secira svaka vrsta opojne supstsnce, uz objektivan, znanstveni osvrt na svaku od njih.

Kao prvo i osnovno, psihodelici možda jesu najjače supstance dostupne ljudima, ali su i najbezopasnije.
LSD, DMT, meskalin i psilocibin su od svih opojnih sredstava, poptuno bezopasni po zdravlje, ali su najintenzivniji.

https://bigthink.com/series/devils-advocate/are-psychedelics-dangerous/

Ne znam kako da ti to objasnim, evo ti jedan moj trip report koji je bio nadahnut nekim abrahamističkim misticizmom, ali na znatno manjoj dozi, nekih 3 do 3.5 grama mislim:

Moja preporuka je da čitaš Erowid, najiscrpnija stranica na kojoj se do najsitnijih detalja secira svaka vrsta opojne supstsnce, uz objektivan, znanstveni osvrt na svaku od njih.
Hvala na opširnom odgovoru, ali ja za to nemam nikakva interesovanja.

Back