Bubuljice!!! - nocna mora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni ja ne znam kako da se izborim sa njima...ma swashta sam probala...a ne znam kako swima pomaze clean and clear,ja sam probala ljubichasti losion shto se reklamira,nikakwog efekta nije bilo,pa sam probala zeleni za osetljiwu kozu,nikakwog efekta,zadnje sam probala gel za chishcenje,samo mi je izritirao lice i sad ne znam shta cu...:(((

Eeee, princess92, nemas pojma na kojim sam ja mukama... :cry: Malocas sam se vratila sa kozmetickog tretmana, isla sam na ciscenje (ili cedjenje) mitisera, i to me je toliko bolelo, plakala sam. Rekla mi je kozmeticarka da me boli jer imam zapaljenu kozu :( A sad sam crvena, i to crvenilo ce mi se smiriti tek za 2 dana! Preporucujem ti da vise ne koristis clean & clear, ili bilo sta drugo, nego mrs kod dermatologa, 100 posto pomaze. Posto si iz Beograda kao i ja, idi U Dzordza Vasingtona, ulaz dva, prvi sprat. Obavezno ponesi zdravstvenu knjizicu, i dodji u ponedeljak ili bilo koji drugi radni dan oko 2h.

Pa sta da ti kazem...
Kod mene je to ovako.Ima dana kad mi je lice kao sa reklama (mada je to ljudi stvarno nemoguce,uvek se vide one pore i sitni mitiseri...),a ima dana kada mi se ne izlazi iz kuce.
Ja koristim dove zeleni sapun 2-3 puta dnevno,i kremu nemasnu iz Avona (imas od breskve,aloje,...raznih cuda),i te kreme su bas jeftine a jako su dobre,upije ih lice za oko minut-dva.
Pored njih mozes da uzmes i te gelove,sprejeve za lice...koji su ponudjeni u katalogu.
A vrlo cesto se daju 2 za 300 din,pa ti jedan ispadne 150 din.
Jos nesto,sad ne mogu da se setim koja je to glumica rekla na TV-u,ali kod mene to pali.
Namazes tuferima sirce od divlje jabuke (jeftino jako),i ostavi preko noci ili preko dana (kada imas vremena),i posle isperi
Nekoga pece (mene ne),ali pomaze.
Puno srece:)

hm...ja problema sa bubuljicama nemam uopshte......dodushe,desi se da mi izadje jedna ponekad,ali nikada nisam imala vishe od dve na celom licu.... :)
bubuljice uopshte ne treba da dirash,ni nishta nemoj da probash sa kremama,kozmeticharkama,itd,jer tje to ostaviti trajne posledice na kozhu tvog lica.....mozhda si alergichna na neku kremu ili tako neshto,pa mozhesh imati josh vishe bubuljica(iritacija).....a to ti ne treba :)
ostavi sve da se desi prirodnim putem,ti si u pibertetu,isto kao shto ne utichesh na neke druge spontane stvari(pa da ih ne nabrajam sada,ali menstruacija npr),nemoj uticati ni na bubuljice.kako su same od sebe izishle,tako tje se vremenom povutji. ;)

ja uopste nemam problema s bubuljama....tako izadje mi jedna onako na nosu ili na bradi itd..izgledam ko kreten jedno 2 dana i to je to....ali ovako...ali imam inace mnogo mitisera na nosu oni su realy fuj ali jbg....but najgore od svega je to sto se ja samo ujutru umijem i posle vise ne!pipam tako s prljavim rukama lice ,obraze,nos ali nista.....xa xa blago meni!:):):):):):):)

e ovako...ja i nemam nesto problematicnu kozu ali mi hormoni divljaju pa mogu da kazem da je masna...ja koristim Eucerin creme-gel...namazem na potkoznu,dodajem jos dan-dva(sve zavisi u kom je stadijumu) i kao rukom odneta...inace garnier pure 3 in 1 je fenomenalno....mitiseri izlaze samo tako

Ja sam ranije imala problema i koristila sam više se ni ne sećam šta, i naravno posle godinu-dve lice mi se žestoko isušilo, sada imam vrlo malo mitisera...evo ovako...sad koristim neutrogenin visibly clear 2 in 1,ono za umivanje i maska,ili garnier 3 in 1, a kad mi izadje koja bubuljica odmah stavim klindamicin-ima ga u apoteci,a svaki dan stavim gaze natopljene mineralnom vodom,na lice( to mi rekla kozmetičarka) i ima efekta, probajte, ako vam je koža iziritirana... I da,najgore je čačkati ih, samo napraviš još veće sranje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back