Shadow of dark
Ističe se
- Poruka
- 2.900
probaj oriflame-ov program...ja ga koristim i stvarno pomaze...
Ali je najvaznije ne jesti puno slatko...Od toga lice izgleda uzasno...
ja koristim nesto oriflame... onako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj oriflame-ov program...ja ga koristim i stvarno pomaze...
Ali je najvaznije ne jesti puno slatko...Od toga lice izgleda uzasno...
a ja patim... bila sam kod dermatologa, dobila neku kremu sto pece i nista. ostala kakva sam i bila..![]()
aaa,ja ih stiskam pa mi posle kriwo..![]()
е то ми стварно није јасно шта је тај пмс. Мислим знам шта значи скраћеница али конкретно немам појма шта је, јел може неко да објасни?
Pokusajte da ne *rkate 2-3 mjeseca (posto sumnjam da *ebete) i zapazite promjene!
Evo i parola:
No drking-filing a new life!
Ovo sigurno pomaze. Namazi lice baby sapunom i dobro utrljaj.![]()
Videces promenu vec posle 20-ak minuta!
hahah imam onako bubuljuce po celi,nosu brati vecinom mitisere ali zna da mi izadje i veeelika bbuljiva posto jako vodim racuna oo svojoj kozi bas je negujem i ono dobro je kako zna da bude,imam problema sa ledjima imam akne po ledjima,evo malo su se neke osusile ali ostali su sve braon oziljci,plasim se kako cu leti da izadjem kad volim majice na bretele!!!!!!!uzas bubuljice su stvarno nocna mora.meni klin end klir ne odgovara bilo mi je jos gore,ono najjeftinije puzzle je najbojlje,ima tecni sapun,krema i losion.a imam i garnier avon i te gluposti i ne pomaze bas nesto ono mi je najbolje