Bubuljice!!! - nocna mora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja jednostavno operem lice decijim sapunom,i brzo mi se isuse sve bubuljice.A kad ih imam bas puno,onda operem lice oriflame-ovim tonikom za lice i stavim na bubuljice (isto od oriflame) `Tea Tree`,to je mnogo dobro,uvece stavim samo na bubuljice,ne na celo lice,jer mnogo isusuje kozu,i do ujutru skoro sve `nestanu`!

Ja sam u 8. imao bubuljice i lepo sam kazao kevi- Uzmi mi neku poznatiju kremu da namažem da isušim ove bubuljice. Ode ona i donese neku tečnost,neki bućkuriš koji spravili ovi iz naše državne apoteke.I ajd ja budala to namašem na lice i tek onda mi planule bubuljice.Ajd što sam ih imao mnogo po čelu,nego mi čelo bilo crveno,crveno...Prestao sam više to go'vno da mažem i posle godinu dana povukle su se same od sebe.

Ja sam u 6. i 7. imala bubuljica i upaljenih i mitisera.
U 8. su prestale da "izlaze" u tolikoj meri..
Sada ih nemam pa onda odjednom se samo pojave..ali srecom ne vide se puno a i prodju mi za 2-3 dana.
Sad koristim losion i kremu Garnier i bas sam zadovoljna.Bas mi koza bude nezna. E da i neku plavu masku od Avona 1 nedeljno!

е то ми стварно није јасно шта је тај пмс. Мислим знам шта значи скраћеница али конкретно немам појма шта је, јел може неко да објасни?

Kao shto Micika reche,ali evo josh neshto

PMS je termin koji obuhvata citav niz simptoma koje zena moze da oseca najcesce desetak dana pred menstruaciju (nakon ovulacije), a neke zene ih jos uvek osecaju i prvog i drugog dana ciklusa. Kada govorimo o ovim simptomima treba imati na umu da je svaka zena "svet za sebe", pa se tako i simptomi razlicito ispoljavaju, sa obzirom na njihovu brojnost. Sto znaci da simptomi koji se javljaju kod jedne osobe, ne moraju obavezno biti primeceni i kod neke druge.Simptomi koji se javljaju u pms su su:

- ceste promene raspolozenja

- nervoza
- napetost
- osetljivost
- teskoce u koncentraciji
-depresija
- slabost
- umor
- glavobolja
- vrtoglavica
- osetljivost grudi
- nadutost
- povecan apetit, narocito potrebe za slatkisima
- pojava bubuljica itd.

Valjda cesh sada razumeti. :)

U 6. imala sam poneku.U 7. su iznenada krenule...A za prvu polovinu 8.i da ne pricam.Onda sam pocetkom drugog polugodja otisla kod dermatologa,dao mi je neku kremu koja stoji na licu 2 min.pa se skine(nesto Dermadex,nisam sigurna).Koza mi se posle peruta i bude bas suva,ali bubuljica ima sve manje!Cak i kad iscedim neku-prodje posle 2-3 dana,a ne bude crvena.

Pre dermatologa,sestra mi je u Americi kupila komplet Clear&Clean od kojeg navodno nestaju bubuljice za jedan dva.Stavila sam to par puta i:toliko mi je iziritiralo bubuljice,bile su jos vece,crvenije,gore!Razlog:sadrzi previse nekih supstanci koje su prejake za mladu kozu pa umesto da deluje,iziritira ih jos vise.Zato pazite da kad kupujete kreme izaberete neke ne [reterano jake!

hahah imam onako bubuljuce po celi,nosu brati vecinom mitisere ali zna da mi izadje i veeelika bbuljiva posto jako vodim racuna oo svojoj kozi bas je negujem i ono dobro je kako zna da bude,imam problema sa ledjima imam akne po ledjima,evo malo su se neke osusile ali ostali su sve braon oziljci,plasim se kako cu leti da izadjem kad volim majice na bretele!!!!!!!uzas bubuljice su stvarno nocna mora.meni klin end klir ne odgovara bilo mi je jos gore,ono najjeftinije puzzle je najbojlje,ima tecni sapun,krema i losion.a imam i garnier avon i te gluposti i ne pomaze bas nesto ono mi je najbolje

hahah imam onako bubuljuce po celi,nosu brati vecinom mitisere ali zna da mi izadje i veeelika bbuljiva posto jako vodim racuna oo svojoj kozi bas je negujem i ono dobro je kako zna da bude,imam problema sa ledjima imam akne po ledjima,evo malo su se neke osusile ali ostali su sve braon oziljci,plasim se kako cu leti da izadjem kad volim majice na bretele!!!!!!!uzas bubuljice su stvarno nocna mora.meni klin end klir ne odgovara bilo mi je jos gore,ono najjeftinije puzzle je najbojlje,ima tecni sapun,krema i losion.a imam i garnier avon i te gluposti i ne pomaze bas nesto ono mi je najbolje

za ledja - nek te neko istrlja sa kvasnom soli,ali 2 dana moras, ako prvi dan to uradis a drugi preskocis dzaba ti sve ... Ili 2 zaredom ili nikako!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back