Brzina interneta u zavisnosti od kompjutera

ako speed test ocitava ok onda nema sta da mislis,ocisti temp fajlove,kes browsera,precesljaj da nesto od virusa ne usporava,pogasi nebitne add-on koji ti ne trebaju jer i oni znaju da uspore otvaranje strana,koji av koristis?
ono sto verovatno moze malo da zabode npr. stranice na krsti gde imas 25 postova YT snimaka,je snaga procesora,videces da tada boost-uje dok ne prikaze sve preview-ove
volim da citiram sebe

Prvo brzina interneta ne zavisi od hardvera već od provajdera. Ako ti on ne otvori slavinu internet bez obzira koji ti je zakupljeni protok internet sporo radi. Slab hardver može samo da se muči sa pokretanjem aplikacija a ne i brzine interneta koji zavisi od provajdera. A malveri mogu da utiču na internet kao i software neki alati koji filtriraju pa blokiraju kao ovaj HotSpot Shield što sam ga upravo zbog toga deinstalirao ili oni IP Hide programi i sl.Reinstalacija u tom slučaju može pomoći. Ja za ovih 7 g interneta veoma retko ranije do nikada sada već nekoliko godinama ne koristim nikakav antivirus samo firewall i zaista nikada nisam imao problema sa virusima čak ni po onim XXX sajtovima nisam ih baš našao, po neki sitan malver kojeg očiste ovi kliner i to je sve.

Drugari, da se ne svadjate. Nisam imao nijedan toolbar, sve to uredno izbegavam da instaliram i odrzavam mozilu i chrome bez toga. Izbrisao sam u registriju da mi uopste pamti istoriju, i izbrisao sam da mi uopste pamti istoriju na broswerima. Sa ccleanerom sam sve temp fajlove i sve sto sam mogao izbrisao i i dalje je kocilo. Tako da, digao sam sistem i sada je bolje. Ali i slazem se za CPU da je spor i svuda mi ide na 100%, na svakom sajtu. Treba menjati cpu, ali windows xp je bolji sada (:

Back