goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
PTT/TELEKOM,JAT kad se razhebu to jest razuvlaste i privatizuju biće perja na sve strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod Verata kao super ponuda...2300 mesečno...I fora kao jedan mesec se ne plaća,a to je drugi mesec,ne prvi
Stvarno su prešli granice ovde...Tolika disproporcija između reči i dela ne postoji ni u jednom segmentu razvoja
![]()

Bilo bi lepo kada bi naš i Ustav jednog dana bio obogaćen u delu koji se odnosi na tkz. "prava pozitivnog statusa"...
Obzirom na prioritete, ovo će doći na red kod nas 20xx godine...
Dve godine čekam da me razdvoje od dvojnika,čime bi se stvorili uslovi za adsl...Od čega jednu godinu da kabl nove ''digitalne'' centrale povežu sa utičnicom...A kablovska firma ima loše uslove...Kažu da u Americi,koju svi toliko kritikuju,možeš za jedan dan da dobiješ koliko hoćeš brojeva,a ne jedan...Mutljavine...![]()
Kod nas prvo treba da asvaltiraju ulice i da izvare trulex stojadine... internet je na redu tek nakon elektrifikacije i vodovoda i kanalizacije

Bežični je posebna priča...Ako ne utrefiš položaj pristupne tačke,možeš da se slikaš...

Nećeš verovati, ali imam free bežični,stalno nekome ulazim u mrežu![]()
http://1.***************/_m0YtPN5vgmI/SAp1DDfozLI/AAAAAAAAC58/Fi7qrOwqlT4/s400/no+internet.jpg
![]()

...to je bre za zatvor..najezhim se kad vidim reklamu za dial up na tv...
Nisu zaštitili šifrom...![]()

Pa ne znam ni sama kako to, džaba plaćam adsl![]()

Koje su to bezobrazne prevare![]()
Bilo bi lepo kada bi naš i Ustav jednog dana bio obogaćen u delu koji se odnosi na tkz. "prava pozitivnog statusa"...
Obzirom na prioritete, ovo će doći na red kod nas 20xx godine...
Negde sam pročitao da će se i to tretirati kao krađa...
Adsl je mnogo bolja varijanta od wireless-a, pod uslovom da se može birati.![]()

@tema
U Srbiji da ikako mogu, vratili bi nas sve ponovo na dial-up, pa da opet jos vise gule ljude, sto placenim internet satima, i naravno + telefonski impuls.

042 smin i ostalo.... Stvarno tuga...![]()