Brzi Internet u Finskoj zagarantovan Ustavom

awhn207l.jpg

Kod Verata kao super ponuda...2300 mesečno...I fora kao jedan mesec se ne plaća,a to je drugi mesec,ne prvi:confused::confused::confused::per:

Stvarno su prešli granice ovde:cool:...Tolika disproporcija između reči i dela ne postoji ni u jednom segmentu razvoja:dash::dash::dash:

Samo ne znam o kom "bezicnom" ovde pricamo(ja bar ne razumem)?Ako mislite na "onaj" sa ovakvim modemom(sim karticom) onda pricamo o istom!?

http://shop.a1.net/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Mobilkom-A1Shop-Site/de_AT/-/EUR/mkDisplayProductInformation-Start;?ProductID=_doK9x5849QAAAEjVeIweNKH&CatalogCategoryID=pXcK9x58bB0AAAEjOxEweNKH&CustomerType=Private

Dve godine čekam da me razdvoje od dvojnika,čime bi se stvorili uslovi za adsl...Od čega jednu godinu da kabl nove ''digitalne'' centrale povežu sa utičnicom...A kablovska firma ima loše uslove...Kažu da u Americi,koju svi toliko kritikuju,možeš za jedan dan da dobiješ koliko hoćeš brojeva,a ne jedan...Mutljavine...:roll:

Normalno kada naš Telekom ima monopol na fiksnu telefoniju, a ministarka ide na manikir namesto da poradi nešo na konkurenciji kao kod mobilne telefonije

Poslednja izmena:
Ja kada sam pohađala školu za računare pre nekoliko godina nisam ni slutila da će mi pred kraj kursa kazati da obuku za interent moram obaška da uplatim iako je u skriptama već bio dat program u redovnom školovanju bez izuzetka i ja se lepo naljutim i pravo u inspekciju, mene našli da zavrću:manikir:
I onako sam pola onoga što sada znam naučila sama kod kuće vežbajući i pitajući druge za savet. Sve je to tako površno a onda sam pukla 7000 za kurs i to u jednoj "glasovitoj"školi

Sporo kod nas ide ta prica sa netom.
Pristojnom brzinom bi racunao onu recimo od 4 mb/s dl i nekih 512 kb/s ul, no da ne pricam koliko je ovakav jedan paket skup kod nas. Jos malo pa dedcated server mozes da iznajmis za te pare :lol:
Sa ovim nasim neki sadrzaji poput videostreaminga i broadcasta i dalje se guse. Naravno u celu pricu ne uzimam ljude koji su jos uvek na dial-upu a da ne pricam o onima koji uopste nemaju net, nego iznalaze alternativne nacine (internet kafei, besplatne wireless tacke, wap).

Kod nas je prica obratna, jer drzavni monopol koristimo da muzemo gradjanstvo do maksimalne moguce mere, a ne da mu omogucimo sto bolji i jeftiniji pristup netu. Klasicna prica kod nas.

Rumunski telekom je postavio opticke kablove u svim gradovima i sad ih siri na ostatak zemlje. Shodno tome, brzine su im barem 20 Mb/s d/l, i to za desetak evra mesecno. Dakle, Rumuni nas siju za deset duzina, bukvalno, tako da nema potrebe da gledamo Fince.

Ko ono bese upravlja telekomom?

Back