BRUTALNOST POLICIJE NA DELU

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neki dan lokalni krimos sa autom se popeo na trotoar i vozio jedno 10 metara mi svi poskakali uz zid da nas ne pregazi, i 'ladno covek izadje i udje u pekaru, nije nas ni udostojio pogleda. Ali pazi kad je imao mesta da se parkira na ulici! Uopste mi nije jasno zasto je isao autom po trotoaru.

Zato sto je kretencina umislila da moze
jer nije dozvoljeno pandurima da ih dobro olese kad
god im se pruzi prilika za to....

Secam se, 1998. jedan pandur pisao kaznu za nepropisno parkiranje tadasnjem glavnom mafijasu iz Uzica koji je par meseci iza toga ubijen, i pritom ovaj izlazi iz kafica urlajuci i hvata golim rukama pandura za vrat, ovaj se uhvati za pendrek a ovaj izvuce pistolj i uperi u njega. Onda se policajac odmakao i pozvao motorolom pomoc, dodjose neki sa jednim inspektorom koji je prisao policajcu i rekao da se skloni i da ide a ovom mafijasu je samo prisao i kratko razgovarao sa njim. Izgleda da tom policajcu niko nije rekao da je tada taj imao neki cin u DB-u (tako sam cuo od njegovog radnika u kockarnrici) i da je isao i na sastanke sa Milosevicem.

Ma treba da im lome kosti,sve se to usqrcilo,pun mi je kufer vise
tatinih razmazenih narkomancina,punih para i umisljenih
kojima niko nista ne sme i ne moze!

Mislim da ova titula vise ide policiji nego maminim i tatinim sinovima... :mazi:
A svi vi sto po ovoj temi prduckate o tatinim sinovima ste najverovatnije ljubomorni zato sto vas zivot nije tako milovao kao njih... :mazi:
A onda kad i vas sin zaradi da kupi kola i zaustavi ga dobri cika policajac i smrvi mu koske, vi krecete da pljujete po nevinom cika policajcu :eek: :)

Mislim da ova titula vise ide policiji nego maminim i tatinim sinovima... :mazi:
A svi vi sto po ovoj temi prduckate o tatinim sinovima ste najverovatnije ljubomorni zato sto vas zivot nije tako milovao kao njih... :mazi:
A onda kad i vas sin zaradi da kupi kola i zaustavi ga dobri cika policajac i smrvi mu koske, vi krecete da pljujete po nevinom cika policajcu :eek: :)

Nemas ti blage veze sa zivotom,sinak....

Ma ima svakakvih ljudi i u policiji i medju gradjanima, nema tu nikakve razlike. Srbin je to!!! Sirovo, divlje, bahato, drsko, bezobrazno, kurrcevito. Neko treba da dovede u red i gradjanstvo i policiju. Mi smo ocigledno nesposobni. Jedino da platimo nekom nemcu iz 41-ve. da dodje ovde i uvede red tako sto ce za svaki prekrsaj kaznjavati sa sto dana prinudnog rada za jedan prekrsaj i pedeset dana prinudnog rada za pokusaj prekrsaja. Slati takve u Borski rudnik, u Homoljske planine da seku bukve rucno, na gradnju nasipa na Moravi i Savi golim rukama, na kopanje kanala po Vojvodini, na isusivanje mocvara, na potkresivanju niskog rastinja pored puteva, na ciscenju korita reke i potkresivanju istog od korova, na posumljavanje goleti i visoravni, utovar i istovar uglja za skole, bolnice.....ima bre sto nacina da se covek dovede u red samo treba hteti i umeti!

Ma ima svakakvih ljudi i u policiji i medju gradjanima, nema tu nikakve razlike. Srbin je to!!! Sirovo, divlje, bahato, drsko, bezobrazno, kurrcevito. Neko treba da dovede u red i gradjanstvo i policiju. Mi smo ocigledno nesposobni. Jedino da platimo nekom nemcu iz 41-ve. da dodje ovde i uvede red tako sto ce za svaki prekrsaj kaznjavati sa sto dana prinudnog rada za jedan prekrsaj i pedeset dana prinudnog rada za pokusaj prekrsaja. Slati takve u Borski rudnik, u Homoljske planine da seku bukve rucno, na gradnju nasipa na Moravi i Savi golim rukama, na kopanje kanala po Vojvodini, na isusivanje mocvara, na potkresivanju niskog rastinja pored puteva, na ciscenju korita reke i potkresivanju istog od korova, na posumljavanje goleti i visoravni, utovar i istovar uglja za skole, bolnice.....ima bre sto nacina da se covek dovede u red samo treba hteti i umeti!
Svaka cast na ideji,na zalost mislim da bi i tu,na prinudnim radovima majmuncine nalazile nacine
da izvuku svoje bulje,praveci jos vece skandale i kojekakve pizdarije...
Hica bi to vec nekako doveo u red,a ne ,,ovo,,sad sto ce da nas unazadi jos 20 vekova,Toni velicanstveni....
kukala nam majka

Svaka cast na ideji,na zalost mislim da bi i tu,na prinudnim radovima majmuncine nalazile nacine
da izvuku svoje bulje,praveci jos vece skandale i kojekakve pizdarije...
Hica bi to vec nekako doveo u red,a ne ,,ovo,,sad sto ce da nas unazadi jos 20 vekova,Toni velicanstveni....
kukala nam majka

Hi hi hi....osecam da si glasala za Tadica!!!! Za mene su i jedan i drugi americki pionikurtoni!

mail
Hi hi hi....osecam da si glasala za Tadica!!!! Za mene su i jedan i drugi americki pionikurtoni!

Back