Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.022
Srceparajuce.(VIDEO) Vučić ostao i bez "hoklice" u Kopenhagenu: Nema mesta za predsednika Srbije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srceparajuce.(VIDEO) Vučić ostao i bez "hoklice" u Kopenhagenu: Nema mesta za predsednika Srbije
Ваша ноћна мора.Pogledajte prilog 1794680
Ko je ovaj ?
Budimo iskreni - kad je nudio izbore ili referendum i kad studenti to nisu prihvatili prosle godine, i da jesu, nekog velikog pomaka u broju glasova ne bi bilo.Хахаха
Hocu da vidim patriote na celu, a ne izdajice koji su za NATO pakt.Pa ja stvarno ne znam šta bi ti više da vidiš?
Nije normalno, ali kako vidim i pravosudje je podeljeno, i ko zna od koga u pravosudju dolazi to odugovlacenje.Vesic jos nije dao iskaz na sudu, evo vec 11 mjeseci? Sta mislis jel to normalno?
Nisu, što je još gore. Takvi imaju stolice u prvim redovima a predstavnik Srbije nema. Sramota šta je ova država dočekalaMožda je neprijatno , ali kad bi se za svasta sekirao , pa ne bi mogao biti predsednik.
Da ne zaboravimo "zapadne" sa različitom bojom čarapa , onda onog sa različitim cipelama , itd , oni su kao ok .
Da barem nije najkrupniji tamo, manje bi se primetilo...
Plaše se Nicusor Daniel-Dana?Ваша ноћна мора.
Valjda slika prikazuje da počinje da shvata da mrcvari i sebe i narod.Pogledajte prilog 1794680
Ko je ovaj ?
Ugodno je. Gledaš debila koji je histerisao zbog karikature... Zbog njega se humoristički program "Mentalno razgibavanje" snima u Sloveniji.Ovo je sve neugodno za gledat
он је то узо туђу столицу ? она гопсођа га одмери малтене у стилу ''то је заузета столица!''...
БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…
https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0
Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...da se ukljuci na Informer i Pink...
...
да ме онако ставе крај стола да сједнем , само бих се окренуо и отишао.Nisu, što je još gore. Takvi imaju stolice u prvim redovima a predstavnik Srbije nema. Sramota šta je ova država dočekala![]()
Taj je postojao? Ne mislim na VučićaNije Luda Nasta nego Ludi Nasta, bio je musko...
Evo gledaj, saznaj ko je...Taj je postojao? Ne mislim na Vučića
Па ни ту очито није имао столицу па се убаци где стигне.Plaše se Nicusor Daniel-Dana?
Ali na osnovu SićVe knjigeEvo gledaj, saznaj ko je...
Stavili su ga tamo gde mu je i mesto. Njegova sibicarska politika nema vise prodju…да ме онако ставе крај стола да сједнем , само бих се окренуо и отишао.
па на шта то личи... није то кафана...
A ******...jedino to ima o Ludom Nasti...inace Vesicevi tekstovi su na nivou petog osnovne...Ali na osnovu SićVe knjige![]()