Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.570
Zezajte se vi , ali ako mu date malo predaha , do expa i kasnije, eto njega na proglasenju Vucic svetac pravoslavne crkve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, он је једини дочекао Турке у Београду без избеглих Срба. Нису га дирали.Ne kaže se luda Nasta nego ludi Nasta.
muški rod
Nema gde da sedne. Nema šta da jede....
БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…
https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0
Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...da se ukljuci na Informer i Pink...
...
Jel mu to dao Merc samo minut za sastanak ?Već mi je skoro žao Vučića jer čovjek ima velike probleme u glavi.
Doslovno se raspada psihički u susretu sa stranim državnicima jer zna što misle o njemu.
Uhvatio se za koljena kao malo dijete koje se boji i zablokirao. Klasični fetalni položaj. Još mu Merc veli da ima minutu za njega.
Sastanci na marginama kako on to voli reći. Da nije snimljeno opet bi se izvukao s time.
On je još uvijek mali dečkić
Pogledajte prilog 1794394
Па он је више урадио за вас од свих ваших заједно! Требало би да навијаш за њега.Jel mu to dao Merc samo minut za sastanak ?
Ne, iz mog iskustva, takvi uvek glumataju da su van politike...oni potajno daju podrsku npr u zdravstvu , Bojic ce biti SNS javno kao direktor Dedinja...a takvi ce biti njih 30 koji su mahom preko veze primljeni lekari ili stazisti i oni imaju tacno slican profil, i porodicno stablo , nisu pali sa drveta...Dobro si se dotakao tih koje nismo videli. Slažeš li se da če takvi često naglas da izjave kako su protiv tog istog Vučića, a vamo sa strane praktikuju sve isto kao i on i oni ispod njega.
Kao da Turci vladaju i dalje majke mi, tako se ponašamo. Samo je 200. godina previše da se takav mentalitet održi ili ja nisam dovoljno upućen. Sve nemarno i rešiće to neko drugi, a tog drugog nema, već smo samo mi tu...Ne, iz mog iskustva, takvi uvek glumataju da su van politike...oni potajno daju podrsku npr u zdravstvu , Bojic ce biti SNS javno kao direktor Dedinja...a takvi ce biti njih 30 koji su mahom preko veze primljeni lekari ili stazisti i oni imaju tacno slican profil, i porodicno stablo , nisu pali sa drveta...
Oni ce da cute i uvek pitaju jel dobro ovako , mislim trudim se kao onaj svestenik u drugoj temi , da prikazem kako prepoznati takve osobe...
To su oni koji uvek pitaju , jel dobro ovako , jel u redu ovako , jesmo svi mi zajedno pravi tim, zar ne...i prave te konekcije sa drugima u tim ustanovama...
Ali kad se desi ukaz na nesto sto je stvarno nepristojno , npr nepristojno je kako dedinje da bi cuvalo svoje lekare od svojih teskih pacijenata, kazu i sugerisu i lekarima i pacijentima da u okviru 6 meseci i godinu dana, sto je nekad bilo normalno da te trecijarna ustanova koja te operise prati, ne...sad da ne bi opterecivali lekare, oni izmisle da to treba da rade domovi zdravlja i lokalni klinicki centri , a onda klinicki centri popizde....jer niti imaju uvid, u stanje, jer dedinje ne otvara dokumentaciju ostalima, a ima otvoren pristup od ostalih...
I tada svi skoce da brane tu uzasno ruznu trik situaciju , gde isecan, blizu smrti pacijent biva sutiran od strane lokalnih klinickih centara, a kad prodje tih godinu dana i uvere se da je preziveo , a mnogi ne prezive, e onda kao hoce da prate pacijenta, naravno uz uput...ali pacijent koji nije imao srece je stradao u tom periodu , jer niti je bio prihvacen od strane lokalnog KC, niti je mogao da bude adekvatno lecen ili dolecen...
Znaci nema tu racionalnog ,nema logickog, nema niceg osim licnih interesa, a interes je toliko banalan, da kriticni pacijenti usled nepracenja umiru laganica...
A tacno je da su lekari Dedinja zasticeni od pregleda tih rovitih pacijenata...
A tu ima svasta, od unutrasnjih krvarenja, ako su pluca ugusice se pacijent preko noci , hladno , a moglo je da se spreci , nema adekvatnog saniranja ni tih unutrasnjih krvarenja niti drugih posledica...od kojih su neke verovatno greske lekara, hirurga, ali da ne uzimam to , nego kao da nisu greske hirurga...nije mi cilj da sabiram zasto su tajne dokumentacije Dedinja i zasto imaju nezgodnu smrtnost, vrlo coskastu....nego cisto zasto nije kao sto logika kaze, tercijarna ustanova prati svog bolesnika onda kad je najznacajnije, nakon pustanja iz bolnice sledecih 6 meseci koliko i vazi uput..zamisli zdravstvo predvidelo to kao logiku , a ostali se zaebavaju..
Da vratim na sistem javni lokalni sef obora...neko ce reci odbora...
Zatim ide par mini diktatora , obicno totalno nestrucnih , nasilnih , koji su javno podrska sistemu, ali onda idu ti nevidljivi , cutljivi , nikad kao politcni , a za sicu spremni da odrade sve sto treba..
Ako se neko javi i treba da se pokrije 3 mil evra, oni ce odraditi....dobice 10 k 20k evra, ali ce odraditi , cutecki i dokumentima i sitnim ljuljanjima ostalih psiha u firmi..
Npr da vratim na Dedinje,takva lekarka ce kad se izgubi usmerenje ka SNS poceti da se kao buni sto se nesto desava,npr parkiranje za lekare na Dedinju , ali ce u svakoj tacki navesti koliko je dobra organizacija, koliko je dobro sto drze cvrsto cistacice a ne placaju ih previse, koliko je dobro sto ovo radeovima, a ono onima. i takok ce to postati , monolog umesto parkinga o svim uspesima SNS glave i najuzeg jezgra.....firme..
Secate se kako su napusili onu ministarku , koja je trazila pare, rekli joj pa nadji pare u zdravstvu....kao Tomica...
Znaci nije covek dzabe narucio 10 magnetnih rezonanci , a trebale samo 2...posle to stojalo u podrumu da se javeprivatne klinike da to preuzmu ,da nestane iz podruma...gde , niko ne zna...
Mnogo toga je kao Turci da vladaju...Kao da Turci vladaju i dalje majke mi, tako se ponašamo. Samo je 200. godina previše da se takav mentalitet održi ili ja nisam dovoljno upućen. Sve nemarno i rešiće to neko drugi, a tog drugog nema, već smo samo mi tu...
И у цркви је стигао да упрска. Малер, па то ти је.Ima li negde gde se nije osramotio?![]()
Уместо што му је поклонио оловку, Србин Трапмара му је требао дати хоклицу.evo i Hrvati mu se smeju..jbm ti aj što bruka sebe bmk al bruka Srbiju!
Dok se u prostoriji zbunjeno okretao, tražeći pogledom nekoga da mu pomogne, kako mu nitko nije priskočio u pomoć, pokušao je sjesti na tuđu stolicu. Međutim, odmah mu je ukazano da tu ne može sjesti jer je mjesto zauzeto.
Iz organizacije samita kao da nisu znali što će s njim.
Konačno, netko se dosjetio i donio mu stoličicu sa stolićem koja podsjeća na školske klupe u kakvima u europskim školama sjede učenici. Međutim, predsjednik Vučić je u pokušaju da se smjesti uspio polomiti stolić. Ipak, dopustili su mu da ostane na stoličici jer drugog mjesta nije bilo.
Ali to je svrha njihovih životaA da niste mako vi "Lude Naste" koji otvarate i divite se ovakvim sitnicavim i nebitnim temama?
Ja ne vidim da je lutao, vec stajao dok mu nisu dali mesto.
Naravno, postojao je propust u nasem protoklu i trebalo je drugacije, ali nista strasno da zasluzuje temu.
Pa ja stvarno ne znam šta bi ti više da vidiš?To cemo da vidimo, za sad su to tvoja nagadjanja i masta.![]()
Kako da sjedne drugačije kad je stolica ko wc školjka
Name | Friedrich Merz |
Bürgerlicher Name | Joachim-Friedrich Martin Josef Merz |
Beruf | Bundeskanzler, Politiker, Rechtsanwalt |
Geburtstag | 11.11.1955 |
Sternzeichen | Skorpion |
Geburtsort | Brilon, Nordrhein-Westfalen |
Staatsangehörigkeit | Bundesrepublik Deutschland |
Größe | 198 cm |
Familienstand | verheiratet |
Geschlecht | männlich |
Haarfarbe | grau |
Augenfarbe | braun |
Проблем слепе мржње је решив терапијом, коју они не узимају.A da niste mako vi "Lude Naste" koji otvarate i divite se ovakvim sitnicavim i nebitnim temama?
Ja ne vidim da je lutao, vec stajao dok mu nisu dali mesto.
Naravno, postojao je propust u nasem protoklu i trebalo je drugacije, ali nista strasno da zasluzuje temu.
Šta radi tačno?To cemo da vidimo, za sad su to tvoja nagadjanja i masta.![]()