БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…

.
Уопште ми није јасно у ком својству он присуствује овом састанку припрема за рат са Русијом.

Уставна овлашћења му дозвољавају председнику вођење спољне политике Србије.

Немачка такође има председника са сличним овлашћењима и тамо је био премијер, друге земље такође.

Посебна прича је што Србија није чланица ЕУ.

.

IMG_5493.jpeg

Ko je ovaj ?

Budimo iskreni - kad je nudio izbore ili referendum i kad studenti to nisu prihvatili prosle godine, i da jesu, nekog velikog pomaka u broju glasova ne bi bilo.

A to je ujedno bila i najpametnija stvar, ali ju je bar predlozio.
Pa ja stvarno ne znam šta bi ti više da vidiš?
Hocu da vidim patriote na celu, a ne izdajice koji su za NATO pakt.

Ali niko, sto kaze Putin, ne prica KAKO ce da resi neke stvari i kako ih zamislja, nego samo "da ovaj ode bice sve dobro". U takve lazi ne verujem vise, ne posle 5. oktobra.
Vesic jos nije dao iskaz na sudu, evo vec 11 mjeseci? Sta mislis jel to normalno?
Nije normalno, ali kako vidim i pravosudje je podeljeno, i ko zna od koga u pravosudju dolazi to odugovlacenje.

Vise ne vrujem nikome.

Možda je neprijatno , ali kad bi se za svasta sekirao , pa ne bi mogao biti predsednik.
Da ne zaboravimo "zapadne" sa različitom bojom čarapa , onda onog sa različitim cipelama , itd , oni su kao ok .
Nisu, što je još gore. Takvi imaju stolice u prvim redovima a predstavnik Srbije nema. Sramota šta je ova država dočekala :(

Ovo je sve neugodno za gledat
Ugodno je. Gledaš debila koji je histerisao zbog karikature... Zbog njega se humoristički program "Mentalno razgibavanje" snima u Sloveniji.
Svi skapirali da nije sposodan da izdrži sprdnju na svoj račin, pa ga zezaju namerno.

...

БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…​

https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0

Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...:hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...🤣🤣🤣da se ukljuci na Informer i Pink...🤣🤣🤣

...
он је то узо туђу столицу ? она гопсођа га одмери малтене у стилу ''то је заузета столица!''

а онда му дадоше да седне ту са стране крај стола ?

што је то допустио ...

Nisu, što je još gore. Takvi imaju stolice u prvim redovima a predstavnik Srbije nema. Sramota šta je ova država dočekala :(
да ме онако ставе крај стола да сједнем , само бих се окренуо и отишао.

па на шта то личи... није то кафана...

Plaše se Nicusor Daniel-Dana?
Па ни ту очито није имао столицу па се убаци где стигне.

Тако је и у данској покушао да седне наону слободну, али стопираше ови из протокола и ставише га са стране...

Него, да он можда није ни позван на те догађаје ?
Плати добро оне на улазу, они га ипак пусте као председник је државе...

Тако је имао и пут у америку где је унапред најавио да ће се два пута срести са трампом а оно испаде да је то покушано без најаве и онда му је тобож позлило...

да ме онако ставе крај стола да сједнем , само бих се окренуо и отишао.

па на шта то личи... није то кафана...
Stavili su ga tamo gde mu je i mesto. Njegova sibicarska politika nema vise prodju…

Back