БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…

IMG_5481.jpeg

Tamo negde u cosak …
A evo kako se docekuju istinski prijatelji EU
IMG_5482.jpeg

President of Kosova

Moženo da se sprdamo koliko hoćeno ali medijska mašinerija će sve to već da upakuje kako treba. Na državnim ekranima videćemo epski spektakl: predsednik kao usamljeni lav među čoporom vukova, sam protiv svih, ali nepokolebljiv! Dok ga hladni evropljani ignorišu, on stoički ćuti i guta ponos, ne zbog sebe, već zbog naroda. Podnosi ličnu žrtvu da bi nama bilo bolje, da pobedi sile mraka koje žele da porobe našu zemlju, da sačuva našu slobodu i dostojanstvo. To je veličanstvena borba heroja koji, uprkos nepravdi i poniženju, stoji uspravno i ne da Srbiju. Sve za narod, sve za otadžbinu, a on kao večni mučenik.

Deluje smešno (i tužno) ali prosečan sendvičar ima da poveruje u bukvalno svaku reč. Toliko smo narod glup ko q.
Ma gde su ovi forumski sendvičari? Gde su obožavaoci malog kopilana da nam objasne? Nema ih, samo botuju na distanci kao prave male seka perse. Nisu bre oni prosti niti ubedjeni u nešto nego su svi od reda kupljeni. Prodali su se vrlo jeftino. U te priče veruju retardi ovi što botuju ovde ne veruju nego to rade po direktivi.

...

БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…​

https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0

Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...:hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...🤣🤣🤣da se ukljuci na Informer i Pink...🤣🤣🤣

...
@Grom_sa_neba!
To je kako vidiš, nešto mnogo bitno ;)
Nisu ti zabadava pozitivno lajkovali oni koji nam ne misle ništa dobro.

Šta onda tek reći za Bajdena, ili onog Hrvata koji se propisno obrukao.. ;)
Propust i nemar organizatora je valjda sasvim ok?

Могао је да се обрати некоме из протокола, да се представи и каже да је позван на овај догађај и пита где је његово место.

Ако за њега нема места, демонстративно да напусти просторију и оде да цевчи неку кафицу са Сузи, до следећег догађаја.

To ne treba da radi on, nego njegov protokol, ako ga ima
ali izgleda da on vodi Suzi i ostale zgubidane koji nemaju pojma šta im je posao, ne znam ćemu mu služi cela ta svita

Ovo je nedopušteno na nivou skupštine opštine jednog grada a kamoli na državnom nivou i međunarodnom skupi
Čovek iz protokola naše delegacije mora da zna u minut gde se šta dešava, kuda se ide, gde seda predsednik, kojim koridorom ide, na koja vrata ulazi, kada se slika, kada jede, kada piša, kada ima razgovore, sa koje strane sedi, da li mu je stolica adekvatna, apsolutno sve. Ide uz predsednika kao senka i usmerava ga, izvuče mu stolicu da sedne na njegovo mesto a ne da Vučić ćoravi i gleda natpise kako bi našao gde je raspoređen.

Dakle ovo nije bruka za Vučića već za nas kao državu

On bi trebao da posmenjuje ceo svoj protokol i da ih rasporedei da čuvaju šatore u Ćacilendu jer za bolje i nisu.

...

БРУКА:Вучићу нису дали столицу на самиту у Данској, лута као Луда Наста, а онда…​

...
od dosadasnjih poseta americi, rusiji, EU... trebao ja da shvati i nauci da mora sa sobom uvek da nosi stolicu na rasklapanje, sendvice i vodu

Gde su dežurni botovi sa foruma da nam objasne? Nije valjda da im još nije u komunalnom gde rade stigla direktiva šta da pišu? Gde su ovi iz bosne da nam objasne? Gde su lekcije o srpstvu dežurnih šeseljuga?

Када не зна да запосли једног који зна протоколе.

Ако Он све зна, онда је требао понети хоклицу

To ne treba da radi on, nego njegov protokol, ako ga ima
ali izgleda da on vodi Suzi i ostale zgubidane koji nemaju pojma šta im je posao, ne znam ćemu mu služi cela ta svita

Ovo je nedopušteno na nivou skupštine opštine jednog grada a kamoli na državnom nivou i međunarodnom skupi
Čovek iz protokola naše delegacije mora da zna u minut gde se šta dešava, kuda se ide, gde seda predsednik, kojim koridorom ide, na koja vrata ulazi, kada se slika, kada jede, kada piša, kada ima razgovore, sa koje strane sedi, da li mu je stolica adekvatna, apsolutno sve. Ide uz predsednika kao senka i usmerava ga, izvuče mu stolicu da sedne na njegovo mesto a ne da Vučić ćoravi i gleda natpise kako bi našao gde je raspoređen.

Dakle ovo nije bruka za Vučića već za nas kao državu

On bi trebao da posmenjuje ceo svoj protokol i da ih rasporedei da čuvaju šatore u Ćacilendu jer za bolje i nisu.

Како да их посмењује , када ни не зна ко ради у дипломатији на протоколима

Како да их посмењује , када ни не зна ко ради у дипломатији на протоколима

Smeni redom, po komandnoj odgovornosti

Sve to može da se dovede u red za 24 časa, ima posebna služba u MIP-u, zove se Diplomatski protokol, smeniš glavnog a onda će novi nizbrdo da posmenjuje redom

...

https://srbin.info/brukavucicu-nisu...danskoj-luta-kao-luda-nasta-a-onda/#gsc.tab=0

Da...dobro si cuo @Jugoslav Čvarak ...
Luta kao Luda Nasta!
Jos pokusao da ukrade stolicu i mesto...:hahaha::zcepanje::rotf::cepanje:
A jos sirotan poranio...u 4h ustao...🤣🤣🤣da se ukljuci na Informer i Pink...🤣🤣🤣

...
A jel bilo predvidjeno da se on tamo uopste pojavi, ili pokusava da se uvuce kao i na Floridi?

Već mi je skoro žao Vučića jer čovjek ima velike probleme u glavi.
Doslovno se raspada psihički u susretu sa stranim državnicima jer zna što misle o njemu.

Uhvatio se za koljena kao malo dijete koje se boji i zablokirao. Klasični fetalni položaj. Još mu Merc veli da ima minutu za njega.
Sastanci na marginama kako on to voli reći. Da nije snimljeno opet bi se izvukao s time.

Ima , ogolio je Srpski narod posteno, jase ga posteno , mislim jako , ne posteno....
I sad moze da ga rasturi bukvalno ga genocidise i Srbi to mirno gledaju i podrzavaju..

Ljudi misle da su penzioneri najveca podrska Vucicu , ali ne vide da su penzioneri cak i kad su podrska samo pasivna podrska, a ko je prava podrska..pa mladi i jaki konji , mnogi kazu krimosi ,koji seckaju , melju , biju , videli ste ih....a ima i onih koje niste videli , ali pisu na forumu , eto i tu ih ima...zatim ima ih na svim mestima kad iscepaju , bace nesto sto je regularno , iskrive pravila sluzbe..

Kazu mi , podneli ljudi tuzbu za neisplacene plate u Apotekama Beograd, dosao Andrej Vucic, otkud on u tom metezu , kazu ima vecinsko vlasnistvo u jednom lancu farmaceutske industrije i samo kaze u sudu, iscepajte prijavu i blokirajte taj slucaj i gotovo , odjednom radnici kojima se duguje 6 meseci plata, a koliko ja znam agonija traje godinu i po , ali to nemam potvrdjeno zvanicno....nikom nista..

Eto ko je prava podrska Vucicu , i Andreju .....ti ljudi u sudu , ti ljudi u policiji , ti ljudi u zdravstvu , ti ljudi u vojsci...
A da su poceli prvi penzioneri , jesu , poceli su , sve zlo pocinje od tih matoraca koji bi da bez svojih muda budu diktatori...pa projektuju na svakog nasilnika koji im bude idol kako je nasilan i kako mu se sve moze...

Ali da se ne lazemo , tih matoraca ima svih godista, od 20 do 90....Ja sam matorac takodje, samo sam ja oblikovao sebe dok su drugi bili ponosni sto bokserom slome staklo , neciju vilicu ili onim silo bokserima probodu skolsku klupu , da i to sam video...od mladog profesora...

Mnogo ih ima medju nasim roditeljima, bracom, sestrama, majkama...da da i majke su nam ljubitelji agresivnosti i nasilja....
Dobro si se dotakao tih koje nismo videli. Slažeš li se da če takvi često naglas da izjave kako su protiv tog istog Vučića, a vamo sa strane praktikuju sve isto kao i on i oni ispod njega.

Back