Брука у Скупштини - Гласамо док не буде како ја кажем ...

Свака теби част кад си то приметио. Ја на женама гледам искључиво ципеле и ташне па немам појма о чему причаш и да ли је нешто уграђивала :lol: Знам само да већ неко време интензивно ради на беби ...

Onda joj možeš reći da joj je uspelo. Uhvati muštuluk! Mene procena sisa nikada ne vara.

Данас се догодило,
још једно у низу.

понижење посланика у Скупштини Републике Србије ...

Још једно гажење изборне воље бирача ...

Још једно кршење Пословника о раду Народне Скупштине,
кога је Жуто-Црвено-лоповска коалиција предложила,
усвојила,
на силу га примењује,
и сада га,
пред очима Нације брутално гази ...

Наиме,
Пословником о раду је последњи четвртак у месецу,
у времену од 16-19 часова,
одређен као термин за контакт Владе са Посланицима у Скупштини ...
"Термин за постављање посланичких питања" ...

Прецедник Владе, Цветко немушти
и више од 20 назови Министара
су у лице пљунули
како бираче,
тако и Посланике које су ти бирачи
на слободним,
демократским изборима
изабрали ...

Тројици Министара који су били присутни треба одати поштовање јер су се ипак појавили ...

А за остале, шта рећи ???
Бахато и саможиво ...
Какав Прецедник, таква и Влада ...

Срамота за Србију ....

Тројици Министара

Само мала исправка - било их је четворо. Слободан и Томица Милосављевић, Милан Марковић и Јасна Матић. Њима свака част што су испали коректни а осталих двадесет и двоје + премијер су показали колико им значе и посланици и грађани који су те посланике бирали. Не мислим да је опозиција оштећена више од владајуће већине, једноставно сви смо испали жртве њихове бахатости и безобразлука и због тога је СРС данас напустила седницу.

Европске окупационе власти у Србији и борба против корупције...па то је смешно и помислити да ове две категорије могу да се споје на било који начин.

Они се боре против корупције као кад би људи уместо мера дератизације,против пацова у подруме и друге просторије стављали натписе "СТОП ПАЦОВИМА"...Е,тако се окупациона власт "бори" против дроге,криминала и корупције као део истог зла-билбордима и акционим плановима,притом узимајући порез и за то("Стоп дроги","Дрога је смрт" и слични издеблисани билборди).

Ова власт је генератор корупције сваке врсте.

Problem je u tome što je Sonja Liht počela u galopu da ređa funkcije što je nezdravo samo po sebi. Dotična je predsednica upravnog odbora Politike, kao i savetnica predsednika države. Očito dotična ima super moći pa će moći sve funkcije da obavlja korektno i profesionalno.

ТРИ ФУНКЦИЈЕ ИМА????????ОВО ЈЕ ЗОНА СУМРАКА МАЈКЕ МИ!!!!!!!:rtfm::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Back