- Poruka
- 33.768
Stvarno nisam upućena ali mislim da su i naše apote uvozile taj iz Indije.ovaj nas se ne proizvodi u indiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno nisam upućena ali mislim da su i naše apote uvozile taj iz Indije.ovaj nas se ne proizvodi u indiji.
prijatelju on se proizvodi i dalje na zapaduZa brufen nisam ništa rekao već za nimulid koji je zabranjen u celom svetu jer je jako štetan.
https://www.ti.ubc.ca/2008/02/04/nimesulide-must-be-withdrawn-worldwide-due-serious-liver-damage/
proizvodjac je drugi.Stvarno nisam upućena ali mislim da su i naše apote uvozile taj iz Indije.
Džabe se koprcaš. Nimulid piju jedino indusi i srbi.proizvodjac je drugi.
Баш сам хтео да напишем. Истина. Јесте забрањен али је врх лек. Ефикасан. Е сад зашто је забрањен .Kao što rekoh, nimulid je svuda zabranjen sem kod nas.
Шта је најбоље против прехладе..парацетамол, фервекс, кафетин колд..u Caffetin nema drugih dodataka osim osnovne generičke supstance
paracetamol je zbog toga na tapetu jer ga ima u tri forme
obični paracetamol
paracetamol sa C Vit_Fervex
paracetamol _C Vit + antihistaminici _Tylol hot
Nista nije on nista gori ili bolji od ostalih,sve je to isto.Džabe se koprcaš. Nimulid piju jedino indusi i srbi.
ja ti dah link nemacke apotekeDžabe se koprcaš. Nimulid piju jedino indusi i srbi.
nemoj ovakoČuvajte se brufena, deco moja. On deluje i kao miorelaksans. Oslabi vam srčani mišić.
u pitanju je vreme za koje se tableta razloži, dok se ta velika količina apsorbuje, vremenski polako, dođe mu da je ipak koncentracija malaАко попијеш целу таблету имаш концентрисан састав лека на једном месту у већој дози, а овако је разложен
e ovde imaš veliku koncentraciju , jer usitnjeni delovi se u isto vreme razlažu i koncentracija je veća nego kada to ide postepenoовако је разложен на ситније делове који се лакше варе. Могу опет
samo zbog zaštite sluzniceОво што си навео за хлеб сам такође чуо и начелно - да се лекови не пију на празан желудац.
zavisi, svako reaguje različito na određene supstanceШта је најбоље против прехладе..парацетамол, фервекс, кафетин колд..
Bitna je doza.po definiciji svaki lek je otrov
Tako mi kardiolozi kažu.nemoj ovako
Brufen je nesteroidni antiinflamatorni preparat
@Živorad Drugi nemoj ovakve dezinformacije, čitaju ljudi
deder kaži ko je taj , ako nije tajnaTako mi kardiolozi kažu.
po definiciji svaki lek je otrov
lek je otrov , ali primljen u terapijske doze je lekBitna je doza.![]()
Ajde. Jadranka Dejanović. Može?deder kaži ko je taj , ako nije tajna
ili koliko njih je
ti kardiologe izgleda menjaš ko čarape, ne veruješ samo jednom
može , ali čisto sumnjam da će kalibar kakva je profesorica Jadranka takvo nešto kazatiAjde. Jadranka Dejanović. Može?