Brucoši sa Pravnog fakulteta u Novom Sadu

Joooj,ubicu se vise. Zasto mi je ova ekonomija toliko teska,naopako... Ljudovi koji uce ekonomiju i soc. iz skripti,kako vama ide??? Nista nisam spremala iz skripti-mislila sam da je lakse nego iz knjige,ali sam se prevarila.:dash::dash::dash:

Ajoj, dete...
Moj proces ucenja...
Skripta knjiga jedna sveska A 4 formata i olovcica,
i polako skracujem na svoj nacin...
A onda ucim...
I ode mi vremena na to strasno puno...
Ali je moguce nauciti...:rumenko:

Ајде да изаберем ову тему правилнијег наслова. :D

http://www.ns.ac.yu/sr/

Овде имаш бројеве телефона и адресу на којој можеш да се обратиш за информације а сајт факултета није у функцији што ми уопште није јасно с' обзиром да се почетак предавања ближи.
(кликнеш на "Састав Универзитета" па после на Pravni fakultet u Novom Sadu)
Мислим да свуда у Србији предавања почињу 5. октобра али за распоред у Новом Саду нисам сигуран.

Mislim da ne postoji skripta iz opste,
ja sam je dala iz delova, polako...
Sta ce ti skripta iy opste,
to bas nije tesko, ni obimno..?

ja imam skriptu za novi vek....mislim taj deo skripte....
nadam se da ce biti okt 2.Da li si cula kad ce biti?
e da,mi sto ostajemo na samofinansiranju da li placamo samo skolarinu ili skolarinu i bodove koje prenosimo?hitno mi je potreban odgovor,ali provereno tacan.:)

Milice,postoji skripta iz opste,ali je jako losa tako da ti je bolje da se latis knjige...
Sto se tice oktobra 2,tek treba da odluce da li ce ga biti,na nekom vecu ili kako se to vec zove.Mada,ja kad sam polagala sociologiju prof.je rekao da je cuo da ce biti.Milana je takodje bila tad i rekla je da je cula za to i da ne zna nista sa sigurnoscu ali da je to verovatno za one kojima fali za uslov...

петак, 09 октобар 2009 13:30
Обавештење за студенте прве године

У периоду од 12. до 18. октобра неће бити одржана настава из предмета Римско право и Историја државе и права I због одсуства предметних наставника. Ови часови ће се накнадно одржати, у договору са предметним наставницима, по њиховом повратку.

pretpostavljam da se vazi i za sup...

Milice,postoji skripta iz opste,ali je jako losa tako da ti je bolje da se latis knjige...
Sto se tice oktobra 2,tek treba da odluce da li ce ga biti,na nekom vecu ili kako se to vec zove.Mada,ja kad sam polagala sociologiju prof.je rekao da je cuo da ce biti.Milana je takodje bila tad i rekla je da je cula za to i da ne zna nista sa sigurnoscu ali da je to verovatno za one kojima fali za uslov...

:dash::dash::dash:
:rotf:
Poludecu od ovog fakulteta..!
I njihove neorganizovanost...

Back