Seljak Onaj Najgori
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno...
Ej koliko je tesko dati osnove ekonomije i ustavno pravo..?
36plus 1... Dakle 37...

Ziva istinaCestitam na uslovu
![]()

Ni ja ne mogu,ali moram da spremim za oktobar i soc.i ekonomiju,tako da cu morati iz skripte.Inace,danas sam cula da je prof.Fuada danas poslednji dan ispitivala i da od sutra ide u penziju.To izgleda znaci da ce dekan da ispituje u oktobru,a koliko sam cula,kod njega nema sanse da prodjes samo sa skriptom...Haos...

@Milice,ostajemo koleginice i dalje
@Nodi,sociologija mi je preteska s'obzirom da ucim napamet.Nista ja tu ne razumem...![]()
Ja sam cula da su definicije dovoljne...
A sociologija je isto laka,
pet smislenih recenica i dobijas sest sedam...
jel si ti polagala soc?
@Milice,ostajemo koleginice i dalje
@Nodi,sociologija mi je preteska s'obzirom da ucim napamet.Nista ja tu ne razumem...![]()
Pa tako sam oduvek ucila,nemam pojma,ali ostaje mi sve u glavi...Jos sociologija,ekonomija i ustavno...
Da cak trece pitanje nisam znala,
ali sam polozila...

Pola nacionalne, pola teorije,
ekonomija i ustavno...
Dakle fakticki nam je ostalo isto,
po obimu...
Meni teorija teska i smor...
Stvarno?kako si to uspela?![]()
Ma za teoriju ne brini,kod mitrovica svi poloze.....ja spremam ekonomiju,mislim tek treba da pocnem,a to je tek smor,bar meni...
Rekao je da nece,ali posto nema ko drugi da ispituje,sigurno ce opet on doci....Lepo pricala iz drugih lekcija na tu temu...
Hoce li on biti u oktobru..?
Rekao je da nece,ali posto nema ko drugi da ispituje,sigurno ce opet on doci....
A sta je bilo sa Gordanom Vukadinovic ili kako vec..?