Brucosi na medicinskom fakultetu

Kontam da vecina ljudi koja upisuje medicinu ili stomatologiju nema realnu sliku sta ta zanimanja zapravo nose.

Realno,mislim da si u pravu...Da znaju,sigurno se ne bi prijavljivali u tolikom broju..Dobar deo ljudi koje ja znam upisalo bi to samo zato sto lepo zvuci biti lekar ili stomatolog a ne zato sto to zele da rade i da se istinski posvete tome...ili su roditelji istih zanimanja,ili su to jednostavno roditeljske ambicije,a to je strasno...
kod mene nije slucaj nista od navedenog,ja zelim da studiram medicinu da bi saznala sto vise o coveku,to me mnogo zanima...i nadam se da cu upisati i da cu se "muciti":D6 godina i ceo zivot posle toga,jedva cekam!:D

E pa prijavih sezaprijemni...uh od jutros,kad sam ja dosla na red prijavilo se vise od 400 ljudi..strasno,zasto mi se cini da ce ove godine biti zestoko?:???:
ja jos nisam sve posteno naucila,dobro sigurno i necu moci bas sve ali ...jaoj panika me uhvatila a ne bi trebalo,bolje da odem da ucimdash:
E zanima me jel bio neko prosle godine u Silosu za prijemni?kakva je atmosfera tamo?

E koja si prijavljena?Posalji pp :)
Ja sam bila u cetvrtak ali su me smarali za drzevljanstvo :evil: pa sam se tek jutros prijavila a sve moje drugarice su juce pa cu biti sama :sad2:

Ih, pa znaci upada svaki drugi na budzet. Ako si se iole pozabavila pripremom prijemnog, upadas glatko. Kad sam ja upisivao isto je bilo 2 na 1. Imao sam 80 bodova i vec na preliminarnoj listi bio na budzetu. Sto se tice silosa (bio sam tamo pre 4 godine), veliki je amfiteatar, nije vrucina, ok je. Sto se tice atmosfere... Nije neka spektakularna, ipak je to prijemni :). Cutis, citas, mislis i zaokruzujes. Prosto ko' pasulj! :)

Ih, pa znaci upada svaki drugi na budzet. Ako si se iole pozabavila pripremom prijemnog, upadas glatko. Kad sam ja upisivao isto je bilo 2 na 1. Imao sam 80 bodova i vec na preliminarnoj listi bio na budzetu. Sto se tice silosa (bio sam tamo pre 4 godine), veliki je amfiteatar, nije vrucina, ok je. Sto se tice atmosfere... Nije neka spektakularna, ipak je to prijemni :). Cutis, citas, mislis i zaokruzujes. Prosto ko' pasulj! :)

A kako je u patologiji?Blago tebi kad si imao 80 poena :worth:

Svaki 2.?pa da...da tako mu dodje...jao aj boze pomozi da budem svaka druga!!!E da znaš da si mi izmamio osmeh na lice i ulio nadu jer jesam ucila i evo ucim,malo mi se sve pomesalo ali ja se nadam da ce da se slegne do prijemnog i da me nece izneveriti logika ako ne uspem necega da se setim:D

Uf ne znam.Meni je hemija bila katastrofa ali u sustini ako vezbas dovoljno i stignas da ponovis bice ok.Ja nisam stigla da ponovim organsku pa sam tu i grsila a bios nije bio strasan.Spremala sam se kod dobre profe pa mi nije bilo tako tesko.U sustini sve zavisi od toga koliko vezbas...:rtfm:

Back