Броз одбио сарадњу са СПС: "Дачић је комуњара."

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.709
Komunističkoj partiji ruku saradnje uputio je pravni naslednik nekadašnjeg Saveza komunista Srbije.

121419_tanjug297779_iff.jpg

Drug Ivica

“Mislim da smo mi potpuno otvoreni za tu saradnju. Mislim da su male šanse da te stranke same ostvare neke značajnije rezultate, a mi jednostavno baštinimo sve te tradicije”, kaže Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije.

“Oni jesu naslednici imovine komunizma, ali su ideale ostavili komunistima. Mi delimo komuniste i komunjare”, kaže Broz.

Sa posebnim nestrpljenjem komunisti očekuju samit nesvrstanih koji će biti održan u Beogradu. Očekuju poziv jer smatraju da je upravo nesvrstavanje njihova politika.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/108271/Srbija-se-vraca-u-komunizam

Kakva sramota ,zemljo otvori se ...Eto zasto srbija propada ,zasto gubi ratove i teritoriju ,mislim pa zar se komunjare nisu zalagale za siroku autonomiju kosova ,pa cak i nezavisnost ,statuss republike ...ma ovo samo u ovoj banana drzavi moze .:besna::thumbdown::ljutko::bljak::bljak:

Pa i nisu. Interesantno je ynati da su se Pa[i'evi radikali yalagali ya autonomiju Vojvodine u Kraljevini Jugoslaviji.

Joska ce biti iznenadjenje kola!
...i ja kažem.
Ako mali udje u parlament mnogu su nayebali jer su im propale postizborne računice.

Posebno mi je interesantno da se Dačić nudi Joški-

Seti se da sam pričao pre nekoliko meseci o "Partiji X" koja će da se pojavi i da izbriše neke leve partije- posebno SPS....

hahhah znas kad ce on da dobije glasove centra i umerene desnice
kad na ***** nikne nokat
pre ocekuj da ce maniti shkodra da ga podrzi nego npr kostunica

Na sceni nije postojala komunistička partija nego su oni koji naginju toj opciji glasali za SPS, DS i LDP.

Dakle on će da pokupi deo njihovih glasača, verovatno će SPS i LDP da nestanu sa političke scene, a DS da oslabi.

Back