Brojni sistem ili koliko mnogo je zapravo mnogo ?

a na ovo zelim posebno da ti odgovorim.
trpljenje neodgovarajucih stvari u odnosu je jedna stvar, i dakako losa, ali ona se kod ljudi koji se normalno razvijaju razresi do njihove pune zrelosti. odrasli ljudi (25+) koji stalno misle o zelenijoj travi tamo negde nece je naci nikada.
najbolje za nas se ne nalazi tamo negde.
najbolje za nas stoji u nama samima, ako hocemo da budemo posteni i odgovorni prema sebi.

Objasni mi onda odakle toliko razvoda, prevara, kada je sve tako kako pricas????

kakve veze imaju razvodi i prevare sa mnogobrojnim partnerima?

Moje pitanje je posluzilo kao odgovor na ono sto sam povecao u komentaru koji sam citirao....I receno je u konteksu toga, da osobe koje do odredjenih godina ne prodju sve sto treba da prodju da bi znale sta je najbolje za njih, obicno ih to sve stgne kasnije, u braku, kada je to mnogo teze fizicki i emotivno.

Moje pitanje je posluzilo kao odgovor na ono sto sam povecao u komentaru koji sam citirao....I receno je u konteksu toga, da osobe koje do odredjenih godina ne prodju sve sto treba da prodju da bi znale sta je najbolje za njih, obicno ih to sve stgne kasnije, u braku, kada je to mnogo teze fizicki i emotivno.
ali to sto nisu prosle ne znaci uvek i nekoliko desetina partnera... covek prodje ono sto takav kakav je moze da prodje... ne moze moj zivot da bude kao npr tvoj, jer smo ocigledno nebo i zmelja.

ima tu i jedna druga stvar... ljudi se menjaju godinama...ili menjaju stilove svojih zivota... i ljudi koji se spoje sa recimo 20 ne mogu da opstanu kada imaju 35 jer se razviju u sasvim druge osobe... to moze da bude razlog, a ne to sto nisu bili sa 20 partnera dok ne provere sve.

ti si u davno proslom vremenu imao mnogo vise od 40 partnerki? a ne do 40. godine zivota....?

Pa dobro, recimo do 27.......Posle toga vrlo malo(ozenio sam se u 35.)

app. ranijeg komentara:
Naravno da postanu druge osobe sa godinama.ali je mnogo manje promena kod osoba koje su mnogo toga iskusile u zivotu, PRE BRAKA....
Ja ti opet kazem, nije stvar samo u brojkama, nego u tome na koji nacin covek funkcionise, sta zeli, o cemu misli, i cemu tezi.I kakav je naravno.
pravila nema, iako je MOJE licno misljenje, na odnovu sopstvenog iskustva, da ljudi koji se "izludiraju" na vreme, mnogo zrelije i bolje ulaze u brak i prolaze kroz zivot.

Ja ti opet kazem, nije stvar samo u brojkama, nego u tome na koji nacin covek funkcionise, sta zeli, o cemu misli, i cemu tezi.I kakav je naravno.
pravila nema, iako je MOJE licno misljenje, na odnovu sopstvenog iskustva, da ljudi koji se "izludiraju" na vreme, mnogo zrelije i bolje ulaze u brak i prolaze kroz zivot.
i potreba tvog bica...
nismo svi isti.

ja sam pricala o primerima koje licno poznajem... oni nisu u braku (nneki od njih su stariji od tebe), veze im traju max dve godine i uvek su sa gomilom prevara, kres sema i tako dalje... ceo im se zivot vrti oko muvati nekog, kresnuti nekog... bukvalno. samo su to teme...

Back