Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Interesuje me nacin sklapanja ugovora za koriscenje broja na 041 ili drugom pozivu - cije koriscenje bi se pored redovnih impulsa moglo i dopunski naplacivati.
Dugo sam u poslu sa 041.Poceo sam sa 4 - 041 telefona .To je ''prljav'' posao za one koji mogu da igraju sa krljanjem.Ono SRECNO je odlicno receno.Ostavite mi mailove pa cu Vam se javiti ! Pozdrav
moja adresa ti je soverash@yahoo.com pa ako ti nije tesko ti mi to lepo objasni unapred ti zahvaljujem
041:
Dugo sam u poslu sa 041.Poceo sam sa 4 - 041 telefona .To je ''prljav'' posao za one koji mogu da igraju sa krljanjem.Ono SRECNO je odlicno receno.Ostavite mi mailove pa cu Vam se javiti ! Pozdrav
Cao 041 Mene vec Duze vremena zanima taj Posao! Ali sve nailazim na Barijere i Ne Komunikativni Ljudi.To vazi i za TelekomSrbiju.! Unapred se zahvaljujem za neke informzije. sacha666@gmx.net