broj slika u jednom postu

Rešenje
Bez obzira na to što ste napisali gore,i dalje mislim da je potrebno bar tri slike da se tema
praćena obimnijim tekstom,zaokruži u jednu logičnu celinu..
Smeta mi što ne mogu u jednom postu da postavim bar tri slike,već je ograničeno
samo na dve.Kad pišem o nekom umetniku,biografiji i radu,potrebno je da postavim
bar tri slike.Jedna je fotografija samog umetnika,a druge dve bi bile primer njihovih slika.
Slazem se u potpunosti sa koleginicom
Kod mene je isti slucaj sa vestima ako postavim celu vest a ima nekih slika, lepo je malo i da se prekine niz od samog teksta i ubaci pokoja slika.
Ne bih rekao da slike bas usporavaju rad foruma koliko npr. video snimci.

Ja sam već otvarala temu o ovom problemu i moj stav je bio da treba biti fleksibilan u
nekim slučajevima.
Nisam naišla na razumevanje.

https://forum.krstarica.com/threads/dozvoljen-broj-fotki-u-postu.891198/
u stvari ti si se zalila zasto postoji pravilo da se postave dve slike a onda se nekima pusta da okace i vise slika..i slala si mi linkove gde imao po 3..4 ili vise slika u jednom postu da bih reagovao na to ... obrisao, odnosno podelio na vise postova.
u sustini zbog tvojih zalbi sam na kraju i softverski onemogucio postavljanje veceg broja slika od dve.
do tad je bilo moguce okaciti vise slika bas zbog potrebe da se nekad okaci vise slika u jednom postu (i meni to treba kad pravim obavestenja i uputstva) a neko pravilo kojeg su se korisnici pridrzavali je bilo da se ogranice na dve..bilo je nekh koji su kacili vise i onda si se ti zalila na to i zato je zakljucano softverski na dve.

u stvari ti si se zalila zasto postoji pravilo da se postave dve slike a onda se nekima pusta da okace i vise slika..i slala si mi linkove gde imao po 3..4 ili vise slika u jednom postu da bih reagovao na to ... obrisao, odnosno podelio na vise postova.
u sustini zbog tvojih zalbi sam na kraju i softverski onemogucio postavljanje veceg broja slika od dve.
do tad je bilo moguce okaciti vise slika bas zbog potrebe da se nekad okaci vise slika u jednom postu (i meni to treba kad pravim obavestenja i uputstva) a neko pravilo kojeg su se korisnici pridrzavali je bilo da se ogranice na dve..bilo je nekh koji su kacili vise i onda si se ti zalila na to i zato je zakljucano softverski na dve.

Tačno, dok je na starom forumu važilo pravilo da mogu samo 2 fotke da se stave, neki su se pridržavali tog pravila,
dok drugi nisu, a kod ovih koji nisu, modovi nisu reagovali a to je bilo besmisleno trpanje po 10 fotki u jednom postu
koje nemaju veze jedna sa drugom.
S druge strane, kada bih ja, recimo, stavila 3 svoje fotke koje čine jednu celinu, uvek se reagovalo, pa je jedna brisana ili stavljana u spojler. To je razlog zbog čega sam se bunila, dupli standardi.
I nisi zbog mene sigurno ograničio na 2 fotke, već, jer ti je tako bilo najjednostavnije. Ja sam i tražila da se ponekad dozvoli i više fotki kada postoji potreba za tim.

Back