Kažu, to se ne zaboravlja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije tačno da se to nikada ne zaboravlja? Tako sam čula...kažu neki da su i voleli svoje puške, više nego neke devojke.M70 AB2 Mislim da je broj puške 714842...bilo pre četvrt veka
. Odavno više ne verujem u vojsku i ratove.
Ma kakva puška, mada su i devojke bile prolazne. Kao voli te a za drugim umire dok si ti u vojsci ili ratu. Haha Užas.Zar nije tačno da se to nikada ne zaboravlja? Tako sam čula...kažu neki da su i voleli svoje puške, više nego neke devojke.
![]()
Ma kakva puška, mada su i devojke bile prolazne. Kao voli te a za drugim umire dok si ti u vojsci ili ratu. Haha Užas.
Ko te ljubi dok sam ja na straži, fazon.
Ja inače volim da pamtim brojeve. Posebno to kad moraš. Hehe
Nemam pojma koji je broj niti sam se trudio da zapamtim samo znam da sam je obelezio.Kažu, to se ne zaboravlja![]()
Ja sam unutar čizama upisivao ime, prezime i matični broj. HahaNemam pojma koji je broj niti sam se trudio da zapamtim samo znam da sam je obelezio.
Nisam imao problema sa cizmama nego kad poslozimo puske na zemlji a one identicne i da bih brzo nasao sa opremom onda sam je oznacio i lakse mi bilo.Ja sam unutar čizama upisivao ime prezime i matični broj. Haha
Lazu.Kažu, to se ne zaboravlja![]()
Zaboravio iste sekunde ,kakva crna puska i brojevi.Zar nije tačno da se to nikada ne zaboravlja? Tako sam čula...kažu neki da su i voleli svoje puške, više nego neke devojke.
![]()
Nikakva opsednutost, po pravilu sluzbe svaki vojnik je trebalo da zna serijski broj oruzja koje zaduzi, a i prakticna je stvar, jer svako je bio odgovoran za sopstveno oruzje i svakako je bolje kada mozes lako da je identifikujes.Ne razumem ovakvu opsednutost oruzjem, orudjem koje sluzi za ubijanje.
Takodje...znam garazne brojeve skoro svih vozila gsp, pogtovo tramvaja, sve registarske oznake aviona JAT i Air Serbia, i mnoge druge, sve tablice svih kola koja sam imao, mnogo brojeva telefona, oznake raznoraznih stvari koje imaju brojeve itd... Al zato kad treba da se zapamti neki tekst, to malo tezeJa inače volim da pamtim brojeve. Posebno to kad moraš. Hehe
Dok je to “aktuelno”, dok je u vojsci, npr.Nikakva opsednutost, po pravilu sluzbe svaki vojnik je trebalo da zna serijski broj oruzja koje zaduzi, a i prakticna je stvar, jer svako je bio odgovoran za sopstveno oruzje i svakako je bolje kada mozes lako da je identifikujes.
Pa nije traumaricno, ljudski mozak tako radi, ako ponovis nesto hiljadu puta - zapamtis ga za sva vremena htela ne htelaDok je to “aktuelno”, dok je u vojsci, npr.
Zasto bi neko pamtio broj puske do kraja zivota?
To zvuci prilicno traumaticno.
Džabe objašnjavaš, ovo je taj tipični "ženski mozak" protiv koga se ja borim. Ne vredi, veruj.Pa nije traumaricno, ljudski mozak tako radi, ako ponovis nesto hiljadu puta - zapamtis ga za sva vremena htela ne htela
Kao tablica mnozenja.
Da. Zenska sam osoba.Džabe objašnjavaš, ovo je taj tipični "ženski mozak" protiv koga se ja borim. Ne vredi, veruj.
Lol.
Mislila sam traumaticno u smislu da je sama vojska traumaticna (moje misljenje a i imam dosta poznanika i bliskih koji su na granici sa Kosovovom bili u vojsci).Pa nije traumaricno, ljudski mozak tako radi, ako ponovis nesto hiljadu puta - zapamtis ga za sva vremena htela ne htela
Kao tablica mnozenja.
Mislila sam traumaticno u smislu da je sama vojska traumaticna (moje misljenje a i imam dosta poznanika i bliskih koji su na granici sa Kosovovom bili u vojsci).
Sto se tice zaboravljanja tablice mnozenja ili kosenja trave rucnom kosom, secas li se one teme o stetnom uticaju AI na mozak?
Sve se zaboravi sem onog poput ovakvih i sl. trauma...
Pozdrav.