typhoon
Obećava
- Poruka
- 86
Bye Bye CheafCheaf:Ma ovakav razgovor moze da potraje do ujutru a ja se moram dici u 7 pa laku noc :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bye Bye CheafCheaf:Ma ovakav razgovor moze da potraje do ujutru a ja se moram dici u 7 pa laku noc :wink:
typhoon:Bye Bye CheafCheaf:Ma ovakav razgovor moze da potraje do ujutru a ja se moram dici u 7 pa laku noc :wink:![]()
cik pogodi s kim bih jaCheaf:Kad cemo da nastavimo prepirku ko ce samnom a ko sa piratom.Ajde brze malo.Dosadno mi je 8)
Ja se iskreno nadam da je samnomLPhoklica:cik pogodi s kim bih jaCheaf:Kad cemo da nastavimo prepirku ko ce samnom a ko sa piratom.Ajde brze malo.Dosadno mi je 8)ops:
ops:
ops:
Dobro si se i ti javila mi mislili da te ostavimo. 8)Shizi:dokle ste stigli?![]()
Spori smo,spori smo,nije nam bilo tebe da nas pozuris.Shizi:obavljala sam jos neke pripreme za put...
...ali vidim vi ste jaaako spori...
Cheaf:Aaaaaa,pa da on je otisao he,he a zaboravio je neke putnike.Taman ja polecem sad kupim ostatak putnika i pravacVasina.
P.S:VASIONO DOLAZIMO![]()
![]()
![]()
A jel tako e evo ti ga ako bas oces.Krcko Orashchic:Cheaf:Aaaaaa,pa da on je otisao he,he a zaboravio je neke putnike.Taman ja polecem sad kupim ostatak putnika i pravacVasina.
P.S:VASIONO DOLAZIMO![]()
![]()
![]()
ako tako zurite dragi svemirci vidim da nikad vi necete poleteti![]()
![]()
![]()
Sta je,nisi razumelaShizi:
OdlicnoShizi:razumela...
Cheaf:OdlicnoShizi:razumela...![]()
Gde li je sad kapetan da nas vidi kako nam je lepo dok jezdimo kroz oblake. 8)
Eto nas padamo pravo na tvoju orahovu ljusku ako mi odosmo u djavola onda i ti ides sa nama.Ha,ha,haCaptain Jack Sparrow:Cheaf:OdlicnoShizi:razumela...![]()
auuu sta li je ono tamo na nebu visoko ????
ma da nije onaj nesretnik sa brodom ....jao zapalio se svi ce da izginu eeee sto mi zaoooo..i vidi pada majku ti poljubim ala goriiii zao mi samo one zenskadije al na kraju ko ih shisha ja ih nisam tero 8) 8) 8)
Cheaf:Eto nas padamo pravo na tvoju orahovu ljusku ako mi odosmo u djavola onda i ti ides sa nama.Ha,ha,haCaptain Jack Sparrow:Cheaf:OdlicnoShizi:razumela...![]()
ma da nije onaj nesretnik sa brodom ....jao zapalio se svi ce da izginu eeee sto mi zaoooo..i vidi pada majku ti poljubim ala goriiii zao mi samo one zenskadije al na kraju ko ih shisha ja ih nisam tero 8) 8) 8)![]()
He,he mi imamo tajno oruzije.U sklopu broda ima jos jedan manji spasilacki.Tako mi odemo sa ovim mali a ovaj veliki ce da padne.Lepse je u malome.Bicenam toplije. 8)Captain Jack Sparrow:Cheaf:Eto nas padamo pravo na tvoju orahovu ljusku ako mi odosmo u djavola onda i ti ides sa nama.Ha,ha,haCaptain Jack Sparrow:Cheaf:OdlicnoShizi:razumela...![]()
ma da nije onaj nesretnik sa brodom ....jao zapalio se svi ce da izginu eeee sto mi zaoooo..i vidi pada majku ti poljubim ala goriiii zao mi samo one zenskadije al na kraju ko ih shisha ja ih nisam tero 8) 8) 8)![]()
HE PA PREDVIDEO SAM JA TO![]()
![]()
znam ja karibe kao svoj dzep i dobro sam ususkao svoj brod a moji drugari iz instituta za fiziku su mi tacno proracunali vase putanje momci i dzaba vam radovanje to nasta vi padate je samo maketaha haa gotovi ste ovo je vas kraj a ja onda odo nazad po cice da ih vodim na suncanje i igranke bez prestanka
![]()
![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:Cheaf:OdlicnoShizi:razumela...![]()
ma da nije onaj nesretnik sa brodom ....jao zapalio se svi ce da izginu eeee sto mi zaoooo..i vidi pada majku ti poljubim ala goriiii zao mi samo one zenskadije al na kraju ko ih shisha ja ih nisam tero 8) 8) 8)
Ma nisam mogao sam bolje da gazem 8)ena28:
...chife...chife...
...a jel' sam mu dooobro ovo kazala...
...a......