Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oreden treba da dobiješ....:lol:.. A, ne da te banuju

Pa, i Vrana i Šaki su tvoje godište....:lol:......

Hm, jes vala... Već peta godina...
Btw. ja sam od početka... samo, tad sam bio netko drugi... Kako god... zreli smo za Lazu... a ovi nas još i podyebavayu... i banuju... #$!%%/%$""$"$!$&$$&/... redom... eto tako!

Само потврђујеш свој лоши карактер, да можеш да повучеш и твог браниоца са собом, онда би крстарица пропала.
A, što se tako prosra kad je čovek otišao i ne može da ti odgovori...

Sada tek vidim da je u svemu bio u pravu kada si ti u pitanju... baljezgalo matoro...

A, što se tako prosra kad je čovek otišao i ne može da ti odgovori...

Sada tek vidim da je u svemu bio u pravu kada si ti u pitanju... baljezgalo matoro...

Зашто не може, ако је отишао може и доћи, ти и он немате морална правила, и ништа вас не може зауставити у вашем простатлуку.

Зашто не може, ако је отишао може и доћи, ти и он немате морална правила, и ништа вас не може зауставити у вашем простатлуку.
Ajd da te malo edukujem... da ne brukaš srpski rod tamo...

Pojam koji označava reč prostakluk ne podrazumeva upotrebu reči koje imaju pogrdno značenje ako te reči oslikavaju karakterne osobine čoveka, kao u tvom slučaju.

U književnosti reč prostakluk (ili prostaštvo) se upotrebljava kada hoće da se označi ono što je neuljudno; znači i grubo, neukusno, vulgarno, prostačko ponašanje, prostački postupak...

... i onda je za takvoga slaba reč prostak, već ga zovu prostačina.

Evo lep primer iz Rečnika SKJ: "I onda je započeo sve žešće, s još bestidljivijim aluzijama, s prostaklucima i podrugivanjem."

E, a prostak je priprost, neobrazovan, neškolovan čovek.

Dakle, to što sam te nazvao baljezgalo jeste samo figurativno rečeno ono iz prve rečenice, a hteo sam da preciziram vrstu živih bića kojoj je svojstveno tvoje ponašanje.

I još sam ti to rekao od milja. Inače, ta reč glasi: balegara, baljezgara... od balege... i smrznutog vrapca...

... znaš tu priču?

Ljupče otišao da lala bez laku noć?........

Verovatno ste i vi naišli na ovaj naslov......:wink:

Golim rukama iščupala testis bivšem dečku
Blic - Pre 57 minuta

Engleskinja Amanda Monti (24), koja je golim rukama iščupala testis svom bivšem dečku dobila je zbog ovoga 2,5 godina zatvora, prenosi Jutarnji.hr. Amanda je potpuno podivljala kada je 37-godišnji Džefri Džons odbio njena ljubavna nabacivanja posle jedne žurke.

Iščupala mu je levi testis i pokušala da ga proguta pre nego što ga je ispljunula. Zatim ga je podigao jedan prijatelj i dao ga Džefriju uz reči "ovo je tvoje". Amanda je priznala sve detalje događaja. Pri čitanju presude sudija Čarls Džejms je rekao da se radi o vrlo ozbiljnoj povredi i da Amandina akcija nije bila u samoobrani.

Ona i Džefri su se razišli krajem maja prošle godine, ali su ostali u dobrim odnosima. Amanda ga je pokupila s jedne zabave u Liverpulu, pa su otišli s prijateljima kod nesrećnog Džefrija na piće. Tamo on nikako nije hteo da pristane na obnavljanje veze, pa ga je ona u jednom trenutku uhvatila za genitalije i jako povukla.

Na sudu je rečeno da je pokušala da proguta testis, ali je počela da se guši pa ga je iskašljala. Doktori nisu mogli da zašijui organ nesrećnom Defriju.

"Nikad mi nije bila namera da ga povredim, a činjenica da sam mu nanela toliko bola progoniće me do kraja života. Ja inače nisam nasilna osoba. Jednostavno ne mogu da se setim šta se tačno dogodilo", navela je Amanda u pismu koje je pročitano na sudu.

Ajd da te malo edukujem... da ne brukaš srpski rod tamo...

Pojam koji označava reč prostakluk ne podrazumeva upotrebu reči koje imaju pogrdno značenje ako te reči oslikavaju karakterne osobine čoveka, kao u tvom slučaju.

U književnosti reč prostakluk (ili prostaštvo) se upotrebljava kada hoće da se označi ono što je neuljudno; znači i grubo, neukusno, vulgarno, prostačko ponašanje, prostački postupak...

... i onda je za takvoga slaba reč prostak, već ga zovu prostačina.

Evo lep primer iz Rečnika SKJ: "I onda je započeo sve žešće, s još bestidljivijim aluzijama, s prostaklucima i podrugivanjem."

E, a prostak je priprost, neobrazovan, neškolovan čovek.

... znaš tu priču?

Dakle, to što sam te nazvao baljezgalo jeste samo figurativno rečeno ono iz prve rečenice, a hteo sam da preciziram vrstu živih bića kojoj je svojstveno tvoje ponašanje.

I još sam ti to rekao od milja. Inače, ta reč glasi: balegara, baljezgara... od balege... i smrznutog vrapca...

Значи место т требао сам написати к? ја баш то нисам знао, хвала на едукативној помоћи., и на КПЈ речнику, али не и на таквом изражавању. Ипак мени то не смета, јер си ти креатор тих израза.

Значи место т требао сам написати к? ја баш то нисам знао, хвала на едукативној помоћи., и на КПЈ речнику, али не и на таквом изражавању. Ипак мени то не смета, јер си ти креатор тих израза.

Hm... :shock::shock::shock::arrow::lol::arrow::lol::arrow::lol::lol::lol::lol:

Jutro....

attachment.php

Nisi mi rekao da li znaš priču o balegi i smrznutom vrapcu? Poučna je, dozlaboga...

A sa rečnikom znao sam da ću da probudim tvoje traume iz mladosti.

Ono SKJ nije Savez komunista Jugoslavije. Pun naziv glasi: Rečnik srpskohrvatskog književnog jezika... ima šest tomova i izdala ga Matica srpska...

Oni primeri i objašnjenja su iz njega, a ti, iako te edukujem u K – književnosti, odmah si se zaleteo u K – komuniste.:lol:

Када ћеш ти већ нешто корисно написати, осим неких копи пасте, ништа нисам могао научити од тебе. Потребно ми је знати, и желим нешто научити, али не Србијанске цаке, имам зета који их има много више него ти, и ако није био пионир, био је Титин официр. Трошиш и твоје и моје време у глупости, а већ смо у годинама кад нам је време све краће и краће, и требали би бар нешто друго показати овима што наступају а не само комунистички одгој.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back