Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boogyman:
potutavio načisto......dalo se očekivati....Jedino kod Tuta tak'i mož da prosperiraju...

tako kaže i Čeda Jovanović o turcima ali za sebe i druge...
malo prepravljeno, suština ista:
"ko zajebava turke danas, budala je, jer su daleko ispred srbije, e da mi je da sam na njihovom mestu"
Čeda turčin! eto ti!

dakle i to ti ne pije vodu, vidiš, nisi u trendu :) :) :)

mora da si čitao novine iz 1885. recimo...

IPAK BLGARI BRATJA ODOŠE U EU PA REŠIH DA UZMEM NJIHOVO VIRTUELNO DRŽAVLJANSTVO :) KI ŠTO JE NAMERAVAO JEDAN ŠTO SE MOTAO PO FORUMU...

TO JE ONO ... KAAAAOOO....

POŠTO ME UBEĐUJU DA SU BLGARI TOOOOLIKO MNOGO PROSPERIRALI ULASKOM U EU DA IM SE NE VIDI KRAJ

:)

a ja ne znam da li da plačem ili da se puknem od smeha od takvih priča...

pirke
posle skorasnjeg pada vlade
shta mislish na koju stranu ce da krene devijacija
Levu il Desnu?

sve u svemu, u jedno sam bar siguran
nailazi vreme pritajenosti,
na opshtu srecu nashe male zaednice :D

Šta da vam kažem ljudi.....Turkoslavia United, sada Blgaria United,
šljam bio, šljam ostao.....ma Tuta oriđinali.....priznali smo ti novu nacionalnost, ne moraš više da nas ubeđuješ koliki si šljam......ljiga....bugarska....

Dobar dan,

Pa, svi će da se pritaje u svojim partijskim zbegovima i iz zaseda da osmatraju hoće li Turci da naidju drumovima (ili neki drugi *urci)...

bash takvim o kakvim ljupche pricha ;)

a ima toga ljupche... :( nazalost...
evo, sveli se na 320 000 (sa rodbinom, maloumnim komshijama i kolegama s posla)
a opet mnogo :(

pa znate kako...
kad sam u razgovoru s drugarima reshio da se vratim na krstu
jer ne ide da ignorishem ljude koji stvarno vrede
a zbog debilnosti politike firme
ja reshio da sve smradove i idiote stavim na ignore
jer... za drugo i nisu 8)

vala... nakupi se na listu :D

ostavio ostavio Mitu, Djerija i Acu
mnogo su urnebesni
ostalo sve ode 8)

bash takvim o kakvim ljupche pricha ;)

a ima toga ljupche... :( nazalost...
evo, sveli se na 320 000 (sa rodbinom, maloumnim komshijama i kolegama s posla)
a opet mnogo :(
Ej, ej... nisam ja na ovoga mislio...

Mislio sam na one Turke, silu azijsku i južnoevropsku, na one koji su imali najsavršeniji poreski sistem (koji Amerikanci, bre!), što su naredjivali beglerbegovima da, kada se uredjuje ratni put, posebno povedu računa o njivama sa usevima i da kopaju jarkove, da se usevi ne bi gazili (smanjuje se desetak ako se unište usevi)...

Nisam mislio na fukaru u ritama, što u smutnim vremenim odnekud doluta u Beogradski pašaluk i odmah se proglasi za gospodara... na gologuziju i nabiguziju... jok, more...

Ej, ej... nisam ja na ovoga mislio...

Mislio sam na one Turke, silu azijsku i južnoevropsku, na one koji su imali najsavršeniji poreski sistem (koji Amerikanci, bre!), što su naredjivali beglerbegovima da, kada se uredjuje ratni put, posebno povedu računa o njivama sa usevima i da kopaju jarkove, da se usevi ne bi gazili (smanjuje se desetak ako se unište usevi)...

Nisam mislio na fukaru u ritama, što u smutnim vremenim odnekud doluta u Beogradski pašaluk i odmah se proglasi za gospodara... na gologuziju i nabiguziju... jok, more...

nisam ja ni pomenuo ni Tursku ni Turke
odakle ti to :)

Da vas pohvalim. Pratio sam samo vaše (sa ove teme) predizborne komentare. U nedelju veče (tokom dnevnika) zapanjio sam sve ptisutne izjavod da će pobetiti Tadić. Naime, rekao sam da će Tadić dobiti glasove od onih što nisu glasali u prvom krugu. Jesam li to od vas čuo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back