ne razbiram te be bratko, ajde po blgarski da te cel svet razbira..
ili barem EU![]()
turčin se pobugarčio..... kuku....
Pazi se sad one narodne: Samo mrtav Bugarin je dobar Bugarin...:wink: :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razbiram te be bratko, ajde po blgarski da te cel svet razbira..
ili barem EU![]()
Ne bi im onako javno lisice na ruke, pa u maricu... pogotovo ne Džaju, da nemaju neoborive dokaze...
Nije ovo priča za zajebanciju i teranje strogoće... jok!
Moreee, sve treba javno....i osnovana sumnja i neoborivi dokaz.....Sve na uvid...I Džaju i Baju i Vlaju i Raju, Gaju....Sve...

..............................Pazi se sad one narodne: Samo mrtav Bugarin je dobar Bugarin...
Boogyman:potutavio načisto......dalo se očekivati....Jedino kod Tuta tak'i mož da prosperiraju...

KI ŠTO JE NAMERAVAO JEDAN ŠTO SE MOTAO PO FORUMU...
Dobar dan,
Pa, svi će da se pritaje u svojim partijskim zbegovima i iz zaseda da osmatraju hoće li Turci da naidju drumovima (ili neki drugi *urci)...
nazalost...
Šta da vam kažem ljudi.....Turkoslavia United, sada Blgaria United,
šljam bio, šljam ostao.....ma Tuta oriđinali.....priznajemo ti novu nacionalnost, ne moraš više da nas ubeđuješ koliki si šljam...
ma... najbolje je kliknuti na charobno dugme 8)
Ej, ej... nisam ja na ovoga mislio...bash takvim o kakvim ljupche pricha
a ima toga ljupche...nazalost...
evo, sveli se na 320 000 (sa rodbinom, maloumnim komshijama i kolegama s posla)
a opet mnogo![]()
Ej, ej... nisam ja na ovoga mislio...
Mislio sam na one Turke, silu azijsku i južnoevropsku, na one koji su imali najsavršeniji poreski sistem (koji Amerikanci, bre!), što su naredjivali beglerbegovima da, kada se uredjuje ratni put, posebno povedu računa o njivama sa usevima i da kopaju jarkove, da se usevi ne bi gazili (smanjuje se desetak ako se unište usevi)...
Nisam mislio na fukaru u ritama, što u smutnim vremenim odnekud doluta u Beogradski pašaluk i odmah se proglasi za gospodara... na gologuziju i nabiguziju... jok, more...