Brnabić: Spremna sam da napravim prvi korak i pozovem Plenkovića u Beograd

Kakve vi veze imate sa Mostarom?Pogotovu sa privrednim sajmom?Čuj kod vas.
Koja priča.

Sastali se UZP-ovci i negatori genocida .. mogo je Ćiriličar zvat Tompsona da ih zabavi ..

'08.06.2017.
Više od 10.000 ljudi na koncertu Thompsona, nema incidenata

Reporter je i dodao da na koncertu nisu primjećeni nikakvi fašistički simboli. Ipak, kako je javio, pred sami nastup Thompsona stadionom su orili uzvici "Za dom spremni".

Organizatori su javili da je na koncertu više od 10.000 ljudi.

Na drugoj strani članovi Udruženja 'Djeca rata Mostara' u 21 sat sa Starog mosta u Mostaru u zrak su pustili 150 balona što predstavlja simboličnu poruku, kazali su iz Udruženja.

Naime, 150 balona predstavlja kaznu od 150 godina zatvora, kojoj se nadaju, za šestoricu zvaničnika nekadašnje Herceg-Bosne koji očekuju drugostepenu presudu pred Haškim tribunalom.'
http://ba.n1info.com/Vijesti/a168470/Odrzan-koncert-Thompsona-u-Mostaru.html

U Mostaru smo osujetili UZP-ovce , vratili mu ličnu kartu ..

Lijepa naša domovino,
Oj junačka zemljo mila,
Stare slave djedovino,
Da bi vazda sretna bila!

Mila kano si nam slavna,
Mila si nam ti jedina,
Mila kuda si nam ravna,
Mila kuda si planina!

Teci Dravo, Savo teci,
Nit'ti Dunav silu gubi!
Sinje more, svijetu reci,
Da svoj narod Hrvat ljubi!

Dok mu njive sunce grije,
Dok mu hrašće bura vije,
Dok mu mrtve grobak krije,
Dok mu živo srce bije!

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je sa Samita 16+1 u Dubrovniku da se nada zvaničnom sastanku s hrvatskim premijerom Andejem Plenkovićem.

"Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret... Srbija je stvarno životno zaintersovana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome'', rekla je Brnabić.

Dodala je da je ona spremna da prva uputi poziv za zvaničnu posetu Beogradu.

"Ja nemam problem da napravim taj prvi korak, tako da ću ga svakako pozvati'', rekla je Ana Brnabić.

http://rs.n1info.com/Vesti/a475910/...rvi-korak-i-pozovem-Plenkovica-u-Beograd.html

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa iste su nacije zar ne.
"Ipak su oni ustase".

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je sa Samita 16+1 u Dubrovniku da se nada zvaničnom sastanku s hrvatskim premijerom Andejem Plenkovićem.

"Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret... Srbija je stvarno životno zaintersovana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome'', rekla je Brnabić.

Dodala je da je ona spremna da prva uputi poziv za zvaničnu posetu Beogradu.

"Ja nemam problem da napravim taj prvi korak, tako da ću ga svakako pozvati'', rekla je Ana Brnabić.

http://rs.n1info.com/Vesti/a475910/...rvi-korak-i-pozovem-Plenkovica-u-Beograd.html

Ovo je kao u stara dobra Titova vremena - sastaju se Hrvati, da odluče šta Srbija treba da radi.
U stvari - postoji razlika:
kod Tita bi bio makar jedan Srbin na sastanku -čisto forme radi.
Kod Vučića to uopšte nije potrebno.

Back