Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
SRS je urnisao celu zemlju a i okolinu su napali
Što im se nisi pridružio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SRS je urnisao celu zemlju a i okolinu su napali
U cemuŠto im se nisi pridružio?
U cemu
Kradji mikrotalasnih, ubijanju Rvata ili sam trebao da drzim Tomu Grobara za rucicu kad je doveo bagere na podizanju granicnih prelaza na Brnjaku i Jarinju i iskopo temelje
Uplasila se Rosa , nemoj tako... a sta ako i ovaj ode ... opet suze i bol.
Uplasila se Rosa , nemoj tako... a sta ako i ovaj ode ... opet suze i bol.
Valjda taj Belivuk, Hrkalovic, nije valjda Djilas nesto planirao?A ko su ti koji oče ubiti Vučića i zašto bi to učinili? Npr Castra su Ameri namjeravali koknuti dok su De Gola htjeli ubiti zbog Alžira unutrašnji elementi, a Vučića?
Ok, a u kakvoj su vezi s navodnim planiranjem navodnog atentata Dijana Hrkalović i kapetan DraganValjda taj Belivuk, Hrkalovic, nije valjda Djilas nesto planirao?
Ja sam se sigurna da se njih dvoje nikada u zivotu nisu sreli. Sasvim razlicite price, aliOk, a u kakvoj su vezi s navodnim planiranjem navodnog atentata Dijana Hrkalović i kapetan Dragan![]()
Čudni događaji na tvojoj hrvatskoj cestiSa moje strane samo registrovanje neuobičajenih događaja i čudnih pojava
Rajka kaže Djilas, to nije kapetan DraganOk, a u kakvoj su vezi s navodnim planiranjem navodnog atentata Dijana Hrkalović i kapetan Dragan![]()
Čudni događaji na tvojoj hrvatskoj cesti
Bata fuguje plocice izvlaci fugne....?
Има ли неких информација из ВБА.
Браните ли ви Владаоца или се зезате по цео дан ?...![]()
Pratimo ustaške, a posebno turske špijunčine.Evo ove zamlate i opet ...
Kako je u zakladi?
Pratimo ustaške, a posebno turske špijunčine.
Kako ste, šjora turska dragana?
Razumećeš ti neka druga pitanja koja ti se budu postavljala.![]()
![]()
![]()
Razumem tvoju intelektualnu inferiornost ...
Razumećeš ti neka druga pitanja koja ti se budu postavljala.
Ahahahhahahaahahhahaahhaahha
Kakva retardiranost