Брнабић 30 дана пре пандемије узела 100 мил. из буџета здравства и дала Путевима

Ako učestvuješ u diskusiji onda ništa nije tvoja stvar jer moraš i druge da upoznaš sa svojim viđenjem jer ako to ne uradiš diskusija onda nema smisla.Pod 2. se slažem, ali to nema nikakve veze sa nama koji živimo u BG, mi nismo izmestili i oteli preduzeće iz Kikinde.To je je predmet koji treba goniti preko suda ili politički, zavisno od toga za šta ima elemenata.
ako ćemo pošteno tema nije beograd niti moje viđenje njega , ono je bio samo moj odgovor zbog prozivanja sa tvoje strane a budžet i finansije ostavi onima koji se sa tim bave
i da nemoj da me teraš da te pitam gde vam se nalaze naftna i gasna polja u srbiji koje ste prozvali NIS-om svojevremeno

trosenje budzeta je velika nauka,

kao i planiranje i usvajanje, uvek unapred za narednu godinu

nepotrosena sredstva je moguce preusmeriti, po odredjenim pravilima, inace ako preostanu u tekucoj godini, ne ostaju korisniku u ovom slucaju zdravstvu, na koriscenje sledece godine

neko ovde jede sto se ne jede, jer ako poznaje vladine planove i troskove ne bi ovo ovako pisao, a ako ne zna onda je samo obican politicki idijot

jer da li neko zamislja predsednika vlade kako nosi u koferu pare iz jedne zgrade u drugu?
Pa da, vama su bolnice ko u Svajcarskoj pa sredstva trebaju da se grade putevi kao u Nemackoj, sa tim da vasi povezuju nedodjije i prdice prazni kao i u Hrvatskoj.

Ani Brnabic treba polomiti brnjicu, kao i onom majmunu koji je postavio na tu poziciji sa ostatkom polupismenih poltrona.

Pa da, vama su bolnice ko u Svajcarskoj pa sredstva trebaju da se grade putevi kao u Nemackoj, sa tim da vasi povezuju nedodjije i prdice prazni kao i u Hrvatskoj.

Ani Brnabic treba polomiti brnjicu, kao i onom majmunu koji je postavio na tu poziciji sa ostatkom polupismenih poltrona.
to je ta ds i cro pamet!

strasno!

U prevodu : ko nije sa njima to su svi botovi i vučićevi poltroni , e to je ta politika .
A isključivost je najveća osobenost fašizma.
Ko god radi za drzavu a nije vojnik, policajac, prosvetni radnik ili medicinar, da beskorisni je partijski poltron.

ako ćemo pošteno tema nije beograd niti moje viđenje njega , ono je bio samo moj odgovor zbog prozivanja sa tvoje strane a budžet i finansije ostavi onima koji se sa tim bave
i da nemoj da me teraš da te pitam gde vam se nalaze naftna i gasna polja u srbiji koje ste prozvali NIS-om svojevremeno
Budžet ne mogu da ostavim onima koji se njime bave pošto su to pare koje dajem svaki dan kad uđem u prodavnicu a ne zna se kuda idu.Naftna polja jesu u Banatu i slažem se da gazdovanje i eksploatacija ne izgledaju sjajno.Opštine na kojima se nalaze bi svakako trebalo da dobiju više para i da vide korist od njih ali to je opet raspoređivanje para iz budžeta.Države koje žele da smanje korupciju nemaju problem da na sajt vlade okače finansijski izveštaj i može da ga komentariše ko hoće.

Back