Britney Spears

Sada bas procitam da je cacko resio da vrne cerkicu u svoj dom, da otera njenog momka i da je dovede opet na pravi put. . .

Ostali su ipak u L.A.-u , nije decko , decko mislim da je ostao , nego je menadzer , i dobio je zabranu prilaska jer je njena mama dala izjavu da joj krade pare i drogira je ... a ona je opet u kontaku od pre nekoliko nedelja sa Larijeeeem , to je onaj stari , menadzer , sto je kul :D ... jos da joj se vrati i Fe :D ... i tako , mada je to sve jos od pre mesec dana ... opet je stalno u studiu sada , plesnom tj ... 8) :-o :o

malo da ukrasimo forum:)

britney_spears1.jpg

Spot "Break the ice" u kratkim crtama...
"Snazna" Britney je na vrhu jedne zgrade. Obraca se "slaboj" Britney, koja je zarobljena u vodi i davi se... govori joj da ce sve biti u redu... zatim uskace u zgradu, prolazeci kroz staklenu kupolu na vrhu zgrade, koja se razbija na delice... hoda kroz halu dok je ljudi uplaseno posmatraju... neki od njih pokazuju svoje pravo, zlo lice i napadaju je (prema meni, oni metaforicno predstavljaju paparace i medije)... ona se uspesno odbranjuje, i ulazi u jednu prostoriju, pri cemu se aktivira alarm BREACH ( metaforicno je predstavljeno kako se dize frka oko svake stvari koju ona uradi)... Prolazi kroz hodnik pun zamrznutih ljudi, i liftom dolazi do jednog perverznog coveka koji je sa dve devojke (predstavlja sve muskarce u njenom zivotu)... ona flertuje s njim i daje mu poljubac smrti... tada je snajper gadja, ali ona uspesno izbegava metak... dolazi do slabe Britney, i govori da ce sve biti u redu... tada je okruzuju jezivi vojnici... ona baca bombu, cela zgrada eksplodira dok se slaba i jaka Britney ponovo ujedinjuju i iskacu iz zgrade koja eksplodira... u poslednjem kadru se vidi da na zgradi pise VICTORY... :)
P.S. Ceo spot je uradjen kao anime... mnogo je mocno :D
Spot je frhunski,gledao sam ga jedno 10 puta do sad.......Samo steta sto se nije udavila,bilo bi zanimljivije......:-P:-P:-P

Vazi, admine :roll:::lol::lol::lol:
Enivejz, svidja mi se spot za break the ice, samo, mozda je moglo... Ne znam, malo mi je cudna ona "nacrtana Britney":lol:
A i pesma mi zvuci k'o da je peva neko drugi, a ne ona... I malo je.. Ne lici na Britney... Al' nema veze... Svidja mi se... I imam neke remikse.. I piece of me :mrgreen:

Izvinite sto se mesam,
ali ovde lici na sve osim na andjela..!
Pre neki demon..????:mad:

jaojjj :roll: demon ???
ma ajde bre...muka mi je tih priča o tome kako je bila slatko devojče na početku karijere i kako je do pre mesec dana izgledala kao vanzemaljac bez kose...ako je sa 18 godina bila lepa, onda je i sad i uvek će biti...devojka je ostala ista!!! Fora je samo u tome što nije uspela da se baš najbolje snadje sa frkom oko slave i medija, ali ono što ne slomi, ojača te...bože moj...ide dalje...

Ja ne slusam Blackout mnogo lately, o5 sam presao na album "Britney" ... tu su vec poceli oni funky beatovi :) A Slave 4 U je masterpiece... ne mogu da verujem da je Janet Jackson odbila da snimi tu pesmu... ali je zato Britney odabrala, i nije se pokajala :)

Back