Britney Spears

A Slave 4 U je masterpiece... ne mogu da verujem da je Janet Jackson odbila da snimi tu pesmu... ali je zato Britney odabrala, i nije se pokajala :)

Dupli post....

Slazem se...Iako volim Jannet i njene pesme,nekoliko njih dosta su joj slicne..So Exited, All Nite,jos i da je uzela Slave 4 U..A taj spot..Kad sam bila mala,nikad necu zaboraviti kad sam Britney videla u tom dirty pink topu,u onoj steamy room....Extra.

Mislim da svi malo preteruju u vezi Britney.Dosta mi je tih sto pricaju kako nema talenta,da su oko nje samo dobri menadzeri,da svako moze biti slavan kao ona..Da je tako Paris Hilton bi bila nova muzicka ikona,ima dovoljno para da kupi sve najbolje menadzere sveta ali joj ne vredi.Svi izgleda zaboravljaju da Britney nije '' trenirana '' i obrazovana da bude umetnik- nju su trenirali da bude izvodjac, a izmedju ta dva pojma drasticna je razlika,a Britney je to odradjivala vrhunski,i jos odradjuje,od malih nogu. Druga je stvar muzicki umetnik, Britnin posao je upravo-entertainment. Ona ima neku energiju,harizmu, slicno kao Colin Farrell..Koji nije najbolji glumac ali ipak ima nesto u njemu sto ga razlikuje od petsto njemu slicnih Hollywood lepotana..Svi kazu da je najvaznije imati talenat, gluma,pevanje,slikanje etc. i to je to. Ne. Talent is not enough.It takes so much more.
Vecina ne moze da nabroji ni 5 njenih pesama, a lupaju neke gluposti...
Zaboravljaju da je Britney sa 8 godina imala vokal poput Mariah Carey... a glas joj propada zbog refluksa zeludacne kiseline koja joj spaljuje glasne zice... ali i sada zvuci bas dobro, vecina devojaka koje znam ne mogu da otpevaju Slave 4 U, Toxic ili Why should I be sad...

Američka pop pjevačica Britni Spirs neće nastupiti na svečanoj dodjeli nagrada MTV za muzički video, suprotno dosadašnjim tvrdnjama.

Njen menadžer je rekao da njen nastup nije ni bio predviđen.

"Suprotno medijskim izvještajima, nije ni bilo u planu da Britni pjeva na ovogodišnjoj dodjeli nagrada", piše u saopštenju Larija Rudolfa, menadžera iz diskografske kuće Jive Records.

"Ona je usred snimanja novog albuma, koje se odvija nevjerovatno dobro, i posvećena je radu u studiju", dodao je Rudolf.

Čelnik muzičkog odjeljenja MTV mreže Van Tofler saopštio je u junu da nije isključeno da gledaocima bude ponuđen nastup Britni Spirs.

MTV je kasnije objavio da su u toku pregovori da pjevačica u nekakvom svojstvu učestvuje na dodjeli. Ona se pojavljuje u promotivnim spotovima koji najavljuju svečanost.

Pjesma "Piece of Me" Britni Spirs je kandidat za najbolji muzički video.

Na svečanoj dodjeli 7. septembra u Los Anđelesu, nastupiće između ostalih Kid Rok, Lil Vejn, Pink, Rijana, "Paramore“ i "Jonas Brother“.

U drive me crazy baby, yeaaaaaaaaaah,excited, I'm into deep, oh, oh, oh, alright, it feels alright, baby thinkin' of U keeps me up all night :zaljubljena::vatromet::orkestar:

Ne pise ni na sajtu za VMA's da ce se pojaviti ...

8) :-o :o

Ja nisam ni imao pojma da se pojavila na tome, tek sam danas gledao malo pred kraj i video nju kako dobija Video of the year ... posle pogledam i skontam kako je dobila i female artist i pop video i kao :D ... Super ce joj se novi album nadovezati na ovo ... i jako je lepo izgledala, ja sam mislio da je to nesto od ranije ... voleo bih da sada nastupi na EMA's-ima kada budu ... trebali bi kraj oktobra, pocetak novembra, tako su uvek ...

Poslednja izmena:
Ja nisam ni imao pojma da se pojavila na tome, tek sam danas gledao malo pred kraj i video nju kako dobija Video of the year ... posle pogledam i skontam kako je dobila i female artist i pop video i kao :D ... Super ce joj se novi album nadovezati na ovo ... i jako je lepo izgledala, ja sam mislio da je to nesto od ranije ... voleo bih da sada nastupi na EMA's-ima kada budu ... trebali bi kraj oktobra, pocetak novembra, tako su uvek ...
Mislim da ce nastupiti na EMA's sa novim singlom... ako izadje do tada xD
Citao sam da vezba nastup s plesacima, obezbedjenje je jako i bukvalno vade cd iz plejera i stavljaju ga u sef kad zavrse s probom... da ne procuri na net 3 meseca ranije kao prethodni album, lol...

Jel moguce da i dalje ima ljudi kojima se Britni kao muzicka umjetnica ili umjetnica uopste svidja:dontunderstand:

Pa izgleda da ima. Meni ona zvuci ko da sad kod nas Jelena Karleusa postane svetski ultra mega popularna, ili Fanky G ili tako neke grupice koje prave pesme za 2 sata isto im toliko pesme i traju, mislim tako mi zvuce njene pesme. A i ovi amerikanci su mi se smucili koliko su providni, znaci do juce je bila udrogirana, lecila se po ludnicama, onaj njenezadnji nastup uzivo sto je bio na nekim nagradama je bio katastrofa a sad odjedared joj dodeljuju silne nagrade.

Pa izgleda da ima. Meni ona zvuci ko da sad kod nas Jelena Karleusa postane svetski ultra mega popularna, ili Fanky G ili tako neke grupice koje prave pesme za 2 sata isto im toliko pesme i traju, mislim tako mi zvuce njene pesme. A i ovi amerikanci su mi se smucili koliko su providni, znaci do juce je bila udrogirana, lecila se po ludnicama, onaj njenezadnji nastup uzivo sto je bio na nekim nagradama je bio katastrofa a sad odjedared joj dodeljuju silne nagrade.

*** ne moze covjek da skapira vec jednom gde zivi.
Kod nas najbolji je primjer Karleusa, dok ne bih se slozio za Funky G.Anabela je dobra riba, sad i udata ima djecu, nije glupa rek'o bih dok su britni , karleusa, stoja, jana, razno razne karleuse zavladele ocigledno umovima nezrelih ljudi kolk'o god godina imali.
Amerika nanosi negativne trendove, ne samo u muzici, vec sto god oni izmisle, plasiraju nama evropljanima - a mi se primamo tj.neki zagrizeni za takve stvari svakakve gluposti

Odjebite, please... ako vam se ne svidja ne morate da slusate a ja je obozavam i uvek cu je obozavati... jadni, niste vi krivi sto ne mozete da nabrojite ni 3 njene pesme a kamoli znate pravi kvalitet njene mjuze... go **** off and die.

Da, najveci hitovi koji su se vrteli svuda. Retko ko zna za divne balade poput Girl in the mirror...
Anyway, ne znam koji je **** ljudima, dolaze tako na teme, hejtuju i smaraju... hello, who gives a ****?
Ako vam se ne svidja neki umetnik, recite to kulturno i **** off... ovih 72 strane su pune postova ljudi koji se samo vracaju i pljuju da im prodje glupo vreme... idite, uradite nesto sa sobom, nesto pametno, umesto da pljujete Britney koja je od malena hranila svoju porodicu i trpela svasta da bi uspela, vodili su je po izlozbama i audicijama i ne bi me cudilo da jednog dana ona kao i Michael Jackson kaze da uopste nije imala detinjstvo... nagrade je zaista zasluzila, retko ko bi uspeo da se izvuce iz onih sranja u kojima je ona bila, i napravi tako sjajan album koji je osvojio svet... posle svega sto je prosla, zasluzila je malo respecta, da ne pominjem kakav je sjajan vokal imala kao devojcica koji je propao zbog refluksa zeludacne kiseline i svih turneja, napora i stresa kojem se izlagala jos kao veoma mlada... ja licno ne bih izdrzao sve to.
I, uostalom, ona je takva likcina, tako pozitivna osoba i preslatka, prelepa, kako ne mozete da je volite ***??? ...
Ne trudite se da odgovorite, sumnjam da cu cuti nesto pametno.
Hvala.

Kad sam trebao da se regidtrujem na krstu razmisljao sam se izmednju dva nicka.Ovog i Britney Smara:lol:
Ja je jednostavno ne volim,zivot je tezak ali to ne znaci da moraju svi da te vole zbog toga.
Mada sigurno ona bolje zivi nego svi mi zajedno tako...

Da, najveci hitovi koji su se vrteli svuda. Retko ko zna za divne balade poput Girl in the mirror...
Anyway, ne znam koji je **** ljudima, dolaze tako na teme, hejtuju i smaraju... hello, who gives a ****?
Ako vam se ne svidja neki umetnik, recite to kulturno i **** off... ovih 72 strane su pune postova ljudi koji se samo vracaju i pljuju da im prodje glupo vreme... idite, uradite nesto sa sobom, nesto pametno, umesto da pljujete Britney koja je od malena hranila svoju porodicu i trpela svasta da bi uspela, vodili su je po izlozbama i audicijama i ne bi me cudilo da jednog dana ona kao i Michael Jackson kaze da uopste nije imala detinjstvo... nagrade je zaista zasluzila, retko ko bi uspeo da se izvuce iz onih sranja u kojima je ona bila, i napravi tako sjajan album koji je osvojio svet... posle svega sto je prosla, zasluzila je malo respecta, da ne pominjem kakav je sjajan vokal imala kao devojcica koji je propao zbog refluksa zeludacne kiseline i svih turneja, napora i stresa kojem se izlagala jos kao veoma mlada... ja licno ne bih izdrzao sve to.
I, uostalom, ona je takva likcina, tako pozitivna osoba i preslatka, prelepa, kako ne mozete da je volite ***??? ...
Ne trudite se da odgovorite, sumnjam da cu cuti nesto pametno.
Hvala.

I ja sam presladak pa me ne vole bas svi.

Back