Britney Spears

... rece osoba koja ne zna da speluje rec fancy... :roll: ovo nije tema za pluvanje, idi radi nesto korisno, ne moras da prosipas svoju pamet ovde (ako je uopste imas)... ne znas 3 pesme od Britney, a mislis da si popio/la svu pamet sveta...

Aham... bas ste me ubedili da je Britney shit :roll: ...
To sto ne mozete da vidite lepotu u toj muzici je vas problem... ja ne spamujem metal i rock teme, izgleda cu morati ako zelim da budem normalan, a ne uvrnut... :roll:

:shock: :lol: molim te, odgovori mi, šta su to njeni albumi promenili?

To sto si video ... sad sto vi ne znate to je drugo ... kad se ona pojavila to je bio haos apsolutni , vise je prodaval diskova od Madonna-e i to duplo ... a svi znamo da Madonna jeste menjala ... tako da ... e da i Rolling Stone magazin je stavio Baby one more time u top 40 pesama koje su promenile svet ... 8) :-o :eek:

...ali nikada neću zaboraviti onaj rahitis-spondiloza dance (koji je očigledno naučila u staračkom domu) na poslednjem Mtv Music Awards...

Imate gore linkove pa vidite kakvi su ostali nastupi i nemojte da pricate neargumentovano ...

@DJM - Za tebe vec znam kako raspravljas o necemu tako da necu gubiti vreme , nastavi ako ti je zanimljivo , ima i takvih kojima jeste ...
8) :-o :eek:

Zaista ... e pa , sooper , drago mi je jako ... nadam se da cete da se uselite ...
E B(H)TW , htedoh da te pitam ako hoces da ti posljem neke klipove postom , tj koncert u Miami-u za Onyx Hotel Turneje ... znaci sooper je , mnogo je dobar koncert ... i ta turneja je sooper , bas interesantna i profesionalno odradjena ... ako hoces ti mi reci na pp ...
8) :o :eek:

Sad sam gledao na youtube-u od sinoc ... loodnica je kad su pustili ljude da kupuju album ... bilo ih je najmanje dvesta prikazanih dok je kamera isla u toj jednoj prodavnici oko ponoci ... posle je dosla i Britney i paparazzi su je davili i nije mogla da se odveze jedno dvadeset minuta od njih kad je polazila tu sam se smarao ... a oni ljudi kupuju albume i izlaze i vriste ... jedna kao : " Ooh my God , I am so exited , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa " ... i pocne da trci niz ulicu :lol: , a kamera je snima ... posle je doso i Chris ... kupio album i nesto ga komentarisao , reko kako moze bilo koja pesma da bude sledeci snigl jer su sve do yaya ... i ja se slazem , ja stvarno pojma nemam koja bi pesma mogla da bude , sve su sooper , mada bih ja ipak najvise voleo Break the Ice ili Radar ... pokusacu da nadjem slike Alex da vidis , posto je snimak bas dug ... znaci samo kamere bljeste , mislim da ona pravi najvecu frku i da nju najvise i prate , znaci znas sta je bliceva , pola snimka se ne vidi jer je belo i samo ljudi vriste ... 8) :o :eek:

Back