immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Moja trenutno omiljena pesma od Britney ...
I will be there , prelep text ...
I will be there , prelep text ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... rece osoba koja ne zna da speluje rec fancy...![]()

molim te, odgovori mi, šta su to njeni albumi promenili?:shock:molim te, odgovori mi, šta su to njeni albumi promenili?
:shock:molim te, odgovori mi, šta su to njeni albumi promenili?

...ali nikada neću zaboraviti onaj rahitis-spondiloza dance (koji je očigledno naučila u staračkom domu) na poslednjem Mtv Music Awards...

Aerosmith , Britney Spears , Mary J Blige , NSync ...

Nisam... jbg, nemam ADSL... ali imam resenje, od danas krecem u aktivnu potragu za stanom... selim se... kaze mi drugarica da je pronasla idealnu gajbu... jao, hoce da mi bude cimerka

, a kamera je snima ... posle je doso i Chris ... kupio album i nesto ga komentarisao , reko kako moze bilo koja pesma da bude sledeci snigl jer su sve do yaya ... i ja se slazem , ja stvarno pojma nemam koja bi pesma mogla da bude , sve su sooper , mada bih ja ipak najvise voleo Break the Ice ili Radar ... pokusacu da nadjem slike Alex da vidis , posto je snimak bas dug ... znaci samo kamere bljeste , mislim da ona pravi najvecu frku i da nju najvise i prate , znaci znas sta je bliceva , pola snimka se ne vidi jer je belo i samo ljudi vriste ... 8)