Britney Spears

Sad citam ovo ponovo i razmisljam kolka je stoka ta Sara ... znaci trebali ste da vidite na koji je nacin pricala o njenoj deci ... i jos ovo menjanje nastupa , meni je apsolutno jasno sto nije bila u elementu ... jer ono sinoc nije bila ona ... ona je kraljica tih MTV dodela nagrade ... samo pogledajte neke od ranijih godina , ona je vladala scenom ... juce je bila jako nesigurna i uplasena ... bilo je ok , ali nije to to ... ali normalno da se uznemirila ... da ti znas da ces da nastupis pa posle toga da dodje ona krava , i to odmah posle nje , samo sto je zavrsila , dodje ova i prica o njoj takve gluposti ... ali ajde o njoj nego o deci ... i vi biste bili ok na sceni ... pa niko ne bi , ovakav primitivizam je cak ... uzas ... da ne pricam sto ju je MTV ispalio za Chris Angel-a ... trebala je da lebdi u vazduhu , pojavljuje se i nestaje ... kao David Coperfield ... ali kad ju je MTV i Palas ispalio to je vec druga prica ... sinoc definitivno nije bilo sudjeno vece za njen comeback ... tuzno je sto je ona najmanje kriva za sve , a svi su se ponovo na nju okomili ... 8) :-o :o

Oh yeah

You don't have to say what's on your mind
'Cause I know where you've been
Give it up and leave it all behind
And then let me begin

Come and hold my hand
Let me show how friends should be
I will make it alright
Let me make it clear
You can put your trust in me
Yes I will be there

britney-spears-shaves-her-head-03.jpg

Chorus:
When you need someone
You just turn around
And I, will be there
When you're feeling alone
Britney let me know
And I, will be there

Won't you let me make it up to you
Now you know where I am
There ain't nothin that I wouldn't do 4 U Britney
Just to love once again

britneyyoung.JPG

Come and hold my hand
Let me show how friends should be
I will make it alright
Let me make it clear
You can put your trust in me
Yes I will be there

CHORUS

I will be there
Just take a stand
I'll be here for you
Now and forever

IMACAL08---Britney-back-01.jpg

Give one more chance
To show you how much I care
I'll be there

When you need someone
Just turn around
And I will be there
When you're in sorrow
Just let me know and I will be there

CHORUS

Mozda je nekima glupo , ali meni se srce cepa zbog nje , toliko sam lepih trenutaka proveo uz njenu muziku zadnjh sedam godina , mnogo je volim , srce mi se cepa kad vidim da pati zbog drugih ... dobra je osoba , ljudi ni ne znaju za organizacije koje ima i kako pomaze onima kojima je to potrebno ... a muzika joj je iskrena i prelepa ... Britney I will be there cause U ' ve been there 4 me 4 such a long time , :KISS: ...
8) :-o :o

Hvala LPhoklica-e :) ... idem da probam da otvorim topic na www.britneyexperts.com ... za davanje podrske ... mislim zimus je osisala kosu i isla na rehabilitaciju , sada ima borbu za decu sa Kevinom sto je slozicete strasno , sinoc ju je ona krava drukala , ne nju nego decu sto je jos gore , otkazali joj orginalni nastup , zaista nije cudno da nije bila u elementu ... dala je sve od sebe i nije otkazala nastup pored svega i svih zaje.bavanja i svega sto joj se desava , to je za postovanje ... 8) :-o :o

E ljudi iako sinoc nije bilo fenomenalno (jer se drugo od nje i ne ocekuje) , ljudi izgleda shvataju i pisu podrske svuda ... na onom www.britneyexperts.com je loodnica i na youtube-u ... na njenim videima na svakih pet min. izlazi nov komentar svuda , a na videos being watched now je uglavnom ona ... evo ja vam dajem nesto ... da se podsetite kakva je ona kad je u elementu , a sada smo tu da joj damo podrsku ... molim vas pogledajte i ti Vodjena ;) (@Alex :p ) ... na pocetku peva i I cant get no satisfaction ... a posle naravno OOops I did it again ... MTV VMA's ... i pogledajte kolika je bina ... ne kao juce ... da je imala veliku binu mogla je da radi ona lebdenja ... 8) :-o :o

Back