Britney Spears

immph:
A mi je volimo naravno ...

Srecan rodjendan Jayden James , sada imas jednu godinu ... da nam zivis dugo , dugo , puno srece , zdravlja , ljubavi , uspeha ... zelim ti sve najlepse i najbolje i naravno da pripadnes majci Britney , a ne Kevinu ... Sve najbolje , a ona Sara je kucka , vas dvoje ste preslatke bebe , zelim ti sve najbolje ...

evo i slike male decice ... Jayden je desno , a ovaj drugi je Sean Preston i njegov rodjendan je u petak ... tako da pocnimo sa slavljem njihvom rodjendana , nadam se da je Britney happy sa njima ...

Evo it torte za Britney-ne malisane ...

turtle%20baby%20cake.jpg

8) :-o :o

Srecan rodjendan jos jednom ...

P.S. Pripadnite mami !!!

Srecan rodjendan Sean Preston-e ... zelim ti sve najbolje ... isto sto i tvom bratu ... da lepo odrastete sa mamom , da budete srecni , zdravi , puno ljubavi , uspeha i svega najlepseg ... cinite mamu srecnom i ponosnom ... zelim vam sve najbolje , da se volite i uvek budete tu jedni za druge ... SRECAN VAM RODJENDAN MALI ANDJELI !!!

Desno je Jayden James koji je juce napunio jednu godinu , a levo je Sean Preston koji danas puni dve godine ...

Napravio sam vam tortu kao i uvek ...

Birthday%20Cake-red%20white.jpg

Srecan rodjendan , budite svi srecni ... !!!

[Spoken:]
]I need time (time)
Love (love)
Joy (joy)
I need space
(Britney Spears recently appeared @ an Award Show wearing , well hardly anything ... what esle 2 comment on her half naked body (Britney turns off the TV) )
I need me
(Action!)

Where R the babys , here R the babys , **** Boo ...

563903_b0567e0e66_m.jpeg

Ovde place zbog paparazzi-a ... vidi se posle zasto ...

570529_7d5212417e_m.jpeg

bspears.jpg

xin_22120304093036892959.jpg

britneydrops.jpg

Ovde su paparazzi nagrnuli na nju , znaci skocili i zamalo joj ispao Sean zbog njih ... majmuni ...

britney_spears_baby_pictures.jpg

xin_360604131655151292214.jpg

jaydenscan.jpg

I neka ih Kevin ostavi na miru ... boli ga **** za decu ... i onu bivsu zenu je ostavio u sedmom mesecu trudnoce , sva sreca pa joj je Britney pomagala ... samo ih zbog alimentacije zeli ... nek mu ona da jedno 20 000 000 i nek ih ostavi na miru jbti svasta ... 8) :-o :o

Jos ADSL ... ja imam sedam DVD-a njenih , svi su sooper , pogotovu onaj gde je snimanje Toxic-a ... znaci ona je skroz smesna ... toliko se kidam kad gledam to ... znaci smesna ... znas kako se zeza ... a najjace je kad gleda pravljenje spotova od ranije pa komentarise sebe ... znaci ja se kidam ... i isto dobro kad vezba koreografiju u spotu za ono prolazenje kod lasera i kad radi ono ... onu zvezdu unazad , ali nije zvezda nego kao salto ... onaj ... back-hand-sprin ... i na nastupima to radi , ono unazad ... znaci opasna je , to zato sto je isla na gimnastiku i one spage , znaci sooper je sta sve ume ... imam i neki snimak na DVD mala kad je bila pa je radila tako pet sest zvezda i salto na nekom takmicenju , znaci mnogo je dobra ... 8) :-o :o

Britney Spears live in Las Vegas pre nego sto je pevala I'm not a girl not yet a woman 2001 :

" I wanna sing 2 U guys a song that's really special to me ... it's umm ... really just about growing up and what I'm going through my life at right now , what I am expiriancing ... but I'm yet 2 expiriance ... umm ... U know ... I know I get a lot of flag 4 what I wear and what I say and what I dont say ... but ... I'm not a little girl anymore ... and I guess I do those things beaucause tha way I feel inside ... and I also know that I am a young lady and that I have a lot to learn and a lot to expiriance ... and I guess what I am trying to say is that the way I feel inside now is ... I feel so wonderful beaucause I am doing exectly what I love to do ... and I am expiriancing all of my wildish dreams ... and my adwice 2 U is 2 never ever lose Ur passion 2 dream ... OK I am gonna stop here I am gonna sing one of my songs ... it's called I'm not a girl not yet a woman ... "

Jao pogledaj...ma treba sve njegove klipove pogledati....evo ja ih baš gledam i prosto ne verujem da neko može biti toliko lud...prosto mislim da se zeza, a onda u nekim klipovima vidim da on STVARNO jeste lud... (ili samo jako dobro glumi)...

Covece , sta je snimaka ljudi na youtube-u koji pricaju Leave Britney Alone ...

Jbt ... mozda bih trebao i ja da se snimim ... normalno ne kao ovaj , ali ima dosta fanova koji stvarno pricaju (a mozda i on prica stvarno) ...

Ma on priča stvarno!!! To je freak svoje vrste...mislim, pogledaj
pa će ti biti jasno koliko je to opsednuto i uvrnuto.....čak i strašno...Al' jbg i smešno :lol: .

A ovi ostali na youtube su u stvari napravili parodiju na ovaj snimak. Gotovo da nema jednog koji je ozbiljan.

Jbt ... mozda bih trebao i ja da se snimim

Pa ćeš da postaneš srpski Chris Crocker.... :lol:

Back