Britney Spears...slusati ili ubiti?

Girl in the miror???Pa,ok,tvoje misljenje...Meni je pesma ok,ali nema bas naj.text.Ali to je MOJE MISLJENJE,ti ne moras da se slazes.Meni su textovi naj iz Shadow,Everytime,From the bottom,Where are you now i Not a girl..
A ona devojka sto je rekla da je njena muz. bezvredna,pa mislim,ok,njena stvar.Neka kaze sta hoce,ali to misljenje njeno nece znaciti niti Britney niti milionskim fanovima.A Britney sa ili bez fanova,bice zabelezena u istoriji muzike.

Wild Child,mislim da si ti(cast izuzecima),jedina ovde normalna...Jedino se sa tobom u potpunosti slazem u svemu... :wink:
A za BRITGIRL:Pa da,Hitler ce ostati zabelezen kao budala,koja je masakr napravila,ja ne vidim da je Britney toliki moron kao Hitler,da bi je sa njim poredili.Za nekog je ona super,za nekog nije,a Hitlera,mislim da svi mrze.Mada u svakom slucaju GLUPO POREDJENJE.

Ti si stavila "Bice zabelezena u istoriji muzike" kao da to znaci da ima fenomenalni talenat,da je neki genije ili sta si vec time htela da kazes.Samo zato sto ce "biti zabelezena" ne znaci da su SVI komentari ovde napisani pogresni.Daleko da je ona neko poput Hitlera (boze me sacuvaj :roll: ) ali to je samo primer da nije sva "slava" pozitivna

Lucky girl:
Wild Child,mislim da si ti(cast izuzecima),jedina ovde normalna...Jedino se sa tobom u potpunosti slazem u svemu... :wink:
A za BRITGIRL:Pa da,Hitler ce ostati zabelezen kao budala,koja je masakr napravila,ja ne vidim da je Britney toliki moron kao Hitler,da bi je sa njim poredili.Za nekog je ona super,za nekog nije,a Hitlera,mislim da svi mrze.Mada u svakom slucaju GLUPO POREDJENJE.

jooooj bruko,naravno da imash samo pred njom postovanje kada ona jedino brani britni s tobom...na tako prozirne karte igrash ali za razliku od tebe wild child je brani jer (koliko sam ja skapirala)i ta jadna britni zasluzuje da zivi,a ti je branish jer ti je idol...to se ne racuna 8)

To sto ja nju slusam,ne znaci da mi je idol.Ja prvo treba nju da upoznam,da bih mogla da tvrdim da mi se ona kao licnost svidja,i da je ona onda moj idol.Bilo je i dosta njih koji su stali na Britninu stranu,ali njihove izjave nisam uzimala u obzir.Jednostavno celokupno misljenje Wild Childa mi se svidelo...A i kao prvo ne branim ja Britney,zato sto zelim da je svi vole,vec zato sto mrzim pacenike koji bi je ubili ili koji tvrde da joj je muzika ocajna i da je lud onaj kome se svidja.A i od one izjave Britgirl za Hitlera,sam se slatko nasmejala. :lol: :lol:
Samo me cudi taj njen stav,kad je do pre nekoliko meseci tvrdila da Britney zna da peva i da ima dobre pesme...

LPhoklica:
Lucky uz tebe sam.
Meni samo nije jasno zašto se neki ovde toliko opterećuju sa Britni? Mislim ljudi ne volite je, pa šta? (ja recimo mislim je najveće sr*nje onaj rammstein, pa ih do sad nisam ni jednom spomenula, niti otvarala temu o tome koliko su mi odvratni...) :roll:

E vidis,to je normalan stav i pametno razmisljanje. :wink:
Mislim naslov teme je inace glup,to sam vec rekla...
Ja ne mislim da svi treba da vole Britney,daleko od toga,ali zasto bi je iko i ubio??
p.s. Pozdrav LPHOKLICE! :wink: :D

Lucky girl:
To sto ja nju slusam,ne znaci da mi je idol.Ja prvo treba nju da upoznam,da bih mogla da tvrdim da mi se ona kao licnost svidja,i da je ona onda moj idol.Bilo je i dosta njih koji su stali na Britninu stranu,ali njihove izjave nisam uzimala u obzir.Jednostavno celokupno misljenje Wild Childa mi se svidelo...A i kao prvo ne branim ja Britney,zato sto zelim da je svi vole,vec zato sto mrzim pacenike koji bi je ubili ili koji tvrde da joj je muzika ocajna i da je lud onaj kome se svidja.A i od one izjave Britgirl za Hitlera,sam se slatko nasmejala. :lol: :lol:
Samo me cudi taj njen stav,kad je do pre nekoliko meseci tvrdila da Britney zna da peva i da ima dobre pesme...

malo mi je samo PATETICNO hyps (malo vishe!) :evil: kako to "ubi britni" to je obicna metafora :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: no vaaaazi,i to za hitlera,to je koliko se meni cini poredjenje?dusman za nekog 2....tjah,to ti je kad sve bukvalno shvatash :lol:

Lucky girl:
wild_child:
psy:
@ topic ubiti,zapaliti,iseckati na komade i dati gladnim lootalicama da oglodju :twisted:

Ma ti si opaki mali metalac :roll:

E,ma pusti ga.Znas on je sad faca sto je to rekao i treba mu cestitati.Ma ne treba trositi reci na takvu osobu.Kad sam videla da je 83,uzasnula sam se.Nivo zrelosti mu je na nivou novorodjenog deteta...JADNO!!!!

ti mala ljankose biraj malo reci.Idi poosti Britni i odvrni do kraja,a onda lepo uzmi konopac pa se obesi.
Sigurno tje biti dirljiv prizor
coooll.gif

joGooOOD:
Lucky girl:
To poredjenje sa Hitlerom je stvarno glupo...Moze to da shvati kako hoce,ali iskreno,stvarno je mogla da da neki malo "normalniji"primer...

ali svi ste zarili kandze u to "hitler,hitler i ubiti ubiti"...joj :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: no by the way koga briga...videla sam njen novi spotic kada joj nesto isladne iz tangi...boze kako jadno :!:

shto bash je sooper :lol:

psy:
joGooOOD:
Lucky girl:
To poredjenje sa Hitlerom je stvarno glupo...Moze to da shvati kako hoce,ali iskreno,stvarno je mogla da da neki malo "normalniji"primer...

ali svi ste zarili kandze u to "hitler,hitler i ubiti ubiti"...joj :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: no by the way koga briga...videla sam njen novi spotic kada joj nesto isladne iz tangi...boze kako jadno :!:

naravno je super,ona je britni sperms :roll: i prava je apstraktna umetnica u periodu buntovnista,slatko dete? 8)

joGooOOD:
psy:
joGooOOD:
Lucky girl:

naravno je super,ona je britni sperms :roll: i prava je apstraktna umetnica u periodu buntovnista,slatko dete? 8)
:lol: :) :)

Back