Britanski Telegraf:Kijev uskoro neće imati drugog izbora nego da kapitulira

Тихи

Starosedelac
Poruka
181.927

Лондонски The Economist у уводнику је објавио:

„Рекордни руски ракетни удари на циљеве украјинске војске су увод у велику летњу офанзиву оружаних снага РФ. Главни циљ Руса је да коначно сломe борбени дух Украјинаца и приморају њихове оружане снаге на капитулацију“.
izvor: fakti.org

Лондонски The Economist у уводнику је објавио:
ek1.jpg

ek2.jpg

kako nemamo

Imamo

Rusiju Kinu Iran Belorusiju Severnu Koreju

To su nasi saveznici i prijatelji

Иран је мало заузет ових дана, а Корејци већ увелико помажу Русима.

Велика је гужва, пред летњу сезону.

Идеш, Тихи, на летовање на Крим, или у НАТО земље?

kapitulacija zavisi od toga dal je zapad spreman da im daje 150 milijardi godisnje za rat ili ne

ocito da vise nisu

jer rat kosta
DA.
Tramp je rekao da
USA VIŠE NEĆE DA VODE TUDJE RATOVE

Jevreji će malo da se primire
Malo. Privremeno.

PS: Ako niste znali, jevreja može da rodi samo jevrejka
Bolje da neznate koji svetski vodje su to

PPS: "Gospodarui" Ujkrajine su jevreji
Tamo su završili posao
Za vjeki vjekov su zakrvili dva bratska naroda - Rusiju i Ukrajinu
Rat će da se završi, ali odnosi nikada više neće biti dobri

PPPS:
Neću da objavi, tajno su me blokiralina FB zbog toga. pa da me ne izbrišu i sa Krstarice (a bio sam i moderator)
Sve ovo u Ukrajini je uradjemo po "scenariju"
nemačko kancelara - Oto fon Bizmarka (1815 -1898)

Šta znači ukrajinska kapitulacija ono Rusi pobedonosno ulaze u Kijev bese Zelenskog tj bacaju ga kroz prozor i instaliraju nekog novog Janukoviča.Koliko znam Ukrajinci to ne žele a držati pod okupacijom nekoliko miliona ljudi je uvek šuplja priča
Kapitulacija znači da Rusi postavljaju svog predsednika u Kijev i celu skupštinu, i onda novo rukovodstvo Ukrajine "šalje pismo" u UN u kojem piše da se Ukrajina celom teritorijom pripaja Rusiji.
Pošto je procedura "slanja pisma" u UN takva da ne ide preko SB UN ako ga pošalje rukovodstvo države, to onda Veto ne može da spreči, i cela Ukrajina (a ne samo Donbas i Krim) pripada Rusiji posle kapitulacije, shvataš prika ?

Poslednja izmena:
Kapitulacija znači da Rusi postavljaju svog predsednika u Kijev i celu skupštinu, i onda novo rukovodstvo Ukrajine "šalje pismo" u UN u kojem piše da se Ukrajina celom teritorijom pripaja Rusiji.
Pošto je procedura "slanja pisma" u UN takva da ne ide preko SB UN ako ga pošalje rukovodstvo države, to onda Veto ne može da spreči, i cela Ukrajina (a ne samo Donbas i Krim) pripada Rusiji posle kapitulacije, shvataš prika ?
što je babi milo...

Back