Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj 5 je TIE-Fighter
I to Lord Vader-ov licni!
To i ja kazem. I Star Wars su radili po modelu i diktatu sa vrha.Pa šta ti misliš, da je Lucas izmišljao ?
.......
pa u filmu nije, ali je napravljen da izgleda isto. Pa ni humanoidni reptili ne lice mnogo na zivotinje reptile, vise na ljude. Procitaj jos jednom moj post iznad.Sve je to lepo ali Darth Maul nije reptil, on je Zabrak.
pa u filmu nije, ali je napravljen da izgleda isto. Pa ni humanoidni reptili ne lice mnogo na zivotinje reptile, vise na ljude. Procitaj jos jednom moj post iznad.
Hmm ako jedna vrsta Reptoida zaista izgleda kao Darth Maul sa rogovima, onda je logicno zasto su legende o Djavolima koji zive u paklu ispod povrsine Zemlje nastale zbog Reptoida![]()
A šta ako su priče o reptilima nastale zbog takvih opisa đavola?![]()
A šta ako su priče o reptilima nastale zbog takvih opisa đavola?![]()
ili ce pre biti da su price o djavolima nastali po vidjenju reptila
Ja sam jedan od srećnika koji je video njihovu letelicu.Neću nikada zaboraviti taj trenutak.Takodje postoje ne hiljade vec milioni svedoka sirom sveta (iz razlicitih delova sveta, razlicitih starosnih doba, razlicitih sklonosti i interesovanja)
jel to ono sto je bilo na dnevniku na Pinku??I da ne zaboravim:da li je neko video jednom jednog lika na Pink-u koji je tvrdio da je bio sa malim zelenim?
I da ne zaboravim:da li je neko video jednom jednog lika na Pink-u koji je tvrdio da je bio sa malim zelenim?
jel to ono sto je bilo na dnevniku na Pinku??
Kada lik prica kako su ga otimali mali Sivi (sluge Reptoida)?
Cudi me da to jos niko nije uploadovao na youtube, ja sam iscimala drugricu da to snimi pa cu uskoro uploadovati ako vec niko to ne uradi pre mene.
Fenomen otmice zivotinja i ljudi od strane vanzemaljaca nije nista novo, kao ni posledice koje proizilaze iz svega ovoga. Mi inace sve sto se ne uklapa u nas koncenzus realitet volimo da nazovemo "fenomenom", mada se moze reci da fenomeni u stvari ne postoje - postoji samo nase neznanje, koje proizilazi mahom iz naseg nemara, odnosno naseg licnog ignorisanja i negiranja svega onoga sto "ne spada" u nas realitet.Ma ti mali zeleni su lopovi.Ljudima otimaju pse
http://www.dominomagazin.com/article/959/zabava/vanzemaljci-oteli-psa