brijanje...

Al si ti Di vredan odjutros... Vidim vec 3 teme :)
@tema
Mjok! Ponekad kad idem na sabor, ako stignem i ako me ne mrzi...
Ovako kad pocnu ekseri dispadu znam da treba da se obrijem... Uglavnom masinicom :)

Kako kada, obicno jednom u nedelju-dve skratim bradu masinicom (na keca sto kazu), a kada mi dodje uzmem da se brijem na svaka 3-4 dana, mada to koliko brzo dodje toliko brzo i prodje.

Dva puta nedeljno. Smor mi je brijanje onog dela kod vrata i donje vilice.
Volim tad da donesem u kupatilo mp3 plejer priključen na zvučnik.

Poslednja izmena:
Jedno vreme sam nosio bradu onako bas pristojnu smekersku pa sam se obrijao i zenski deo populacije iz firme me je pohvalio za taj gest.Njima u inat sam zatim pustio pravu bradurinu i kosu koju sam dodatno rascupavao da delujem kao robinzon.Kad su se navikli na taj imidz onda sam se obrijao i sad se brijem redovno a kosu odrzavam na par milimetara.

Jedno vreme sam nosio bradu onako bas pristojnu smekersku pa sam se obrijao i zenski deo populacije iz firme me je pohvalio za taj gest.Njima u inat sam zatim pustio pravu bradurinu i kosu koju sam dodatno rascupavao da delujem kao robinzon.Kad su se navikli na taj imidz onda sam se obrijao i sad se brijem redovno a kosu odrzavam na par milimetara.

i jabi pustio kosu i nebi je prao mjesecima, al nemogu zbog posla...

Никад. :mrgreen:
Немам ни браду ни бркове,а имам 18 година. Сад ћу као они клинци,да ли је то нормално. :hahaha:

А косу и ја држим горе 2,са стране 1. Шишање на 15-20 дана.

Back