BREGOVIC NAS UPROPASTIO !!!!

Aj da probamo da gledamo sve sa vedrije strane, možda gej lobi pogura ovog smarača pa uradi nešto. :lol:

A Brega, eh, a bio je kul lik dok je mažnjavao od Purplea, Zeppelina...

btw
Ne samo pesme kandidati, ceo šou je bio očaj, voditeljka koja se raspadala od treme, pričala kroz nos i odvaljivala lapsuse, skrnavljenje pesama Bijelog Dugmeta... katastrofa.

premda je besmisleno komenatrisati celu ovu ujdurmu i baviti se time u sitna crevca, da kazem... ne znam ni sta da kazem... iako je i ona beovizija glupost ipak ne kapiram po cemu se jednom coveku daje da radi sve pesme, bilo gde u svetu... sto se tice bregovca, to je tacno poznat klise, znaci pesme a la ciganjsko veselje majke mi, cujete i sta je u pauzama svirao ala bi se šikicala i slično... nikakva harmonija ideja i smisao samo op op cange cange.. ajde, to nekad i ima prodju, esc i jeste u principu vasarsko veselje... pevaci, wtf, Turkinja Emina, premda mi antipaticana hajde kao i ima neki kvaliet vise vizuelni nego vokalni, karikatura milance, ajde momak nije los pevac, fura i kao neki wtf fazon, koji je u svetu prošao pre 15 godina, mada istočnjaci... meni je najbolja bila treca pesma i ideja i onaj lik ok, delovao mi je smorenije, ona cigancica, nije losa bila prica; mislim i nisu tako losi kandidati, ali izborem bregovica knjiga se u startu svela na jedno slovo i tacno se znalo koji ce fazon biti... što je bezveze, da su bar uzeli 5 kompozitora razlicitih ko sto je i bila prvobitna ideja... rekoh u stratu samo takmicenje je besmisleno i masina za pravljenje para a mi debili mislim sa smo cak bili na gubitku od toga mesto da profitiramo... i tako... mislim da necemo procvetati al uvek bude i gorih baladera i trutova, ovo je bar svadbarski... samo jos da glasaci budu pod gasom i eto nas brko...

Pa na kladionicama u Rusiji uoci pocetka proslogodisnje Evrovizije je bila jedan od favorita...to se bas secam kad su ovde kod nas pisale novine...a ono fijasko...
Sad svi kritikujemo Bregu...ali bolje da sacekamo Eurosong...ja mislim da je plasma n medju prvih 4-5 odlican uspeh...

Poslusaj ostale pa ova pretpostavka i nije tako nemoguca. Mislim da je debakl ako ne budemo u prvih 4-5.

Glupo je sada sto vas razgovor u nezadovoljstvo pobednika prelazi u mrznju prema pederima. Iskreno ne znam i uopste me ne zanima dal je Milan gay ili ne, stvarno. Da si ima tako neku zicku ima si, ali je glupo sto sad svodite sale na to. Mislim nije fer prema njemu. Decko zna da peva kraj. Pesme su bile tupave sve, kraj. Emina je bila extra, kraj :rumenko:

:neutral:

Glupo je sada sto vas razgovor u nezadovoljstvo pobednika prelazi u mrznju prema pederima. Iskreno ne znam i uopste me ne zanima dal je Milan gay ili ne, stvarno. Da si ima tako neku zicku ima si, ali je glupo sto sad svodite sale na to. Mislim nije fer prema njemu. Decko zna da peva kraj. Pesme su bile tupave sve, kraj. Emina je bila extra, kraj :rumenko:

:neutral:
Vodi ga kuci kod mame i tate :per:

Ja sam izuzetno zadovoljan izborom...
Bregovic je pametno birao pevace od kojih moze biti koristi...
Ili zbog sms odziva, ili zbog licne koristi...
A i napokon otvoreno usmereno ka trzistu....
Kome nije jasno gde je srbija nek gleda na karti....

Ko sto rece veceras Rade Serpadzija u filmu UNA," Nije bitno kakva je ideologija, sve je to stvar mentaliteta....."
Rodjo,ti ocigledno nisi otisao dalje od Temisvara i sverc tura...Pa ako smo u Evropi to ne mora da znaci da po pitanju muzike treba da se svrstamo rame uz rame sa Pakistanom i Indijom...

Rodjo,ti ocigledno nisi otisao dalje od Temisvara i sverc tura...Pa ako smo u Evropi to ne mora da znaci da po pitanju muzike treba da se svrstamo rame uz rame sa Pakistanom i Indijom...

...Muzika nas muzicki svrstava upravo tamo gde (vecinski) pripadamo sudeci po civilizacijskm nivou koji demonstriramo neverovatnim izlivima homofobije i ksenofobije u najsirem smislu...

Blizi se Evrosong, a mi bez i jedne dobre pesme. Josh uvek ne shwatam zasto su dali onom sabanu Bregovicu da pishe pesme. Dobio sam dosta odgovora, kao sto je : Pa on je opstepoznat, ime koje zna swet i ta sranja. Ne mogu da verujem da je taj plagijator, koji kao predstavlja nashu muziku, s Romskim orkestrom......e!!!, znan u svetu. Budalastine ......pa kakve mi veze imamo s Romima.... Od samog naziva njegovog "orkestra" za svadbe i sahrane mi se ***** stvrde. I takvi nas predstavljaju svetu. Na sta je Srbija spala.
Evo bash danas slusham one tri pesme, od kojih ce jedna od njih biti na Evrosongu i secem vene. Ni jedna ne valja, ali bash nista. Prvo oni koji ih izvode mslm. Emina, srpska Penelopa, josh moze i da prodje, mada joj pesma ne valja. Milan !!!! Ahahahah ......pa gde tu pedercinu da salju tamo da nas bruka, srpski gey simbol......Tako ga zowu .......Znaci nije on metroseksualac, on je cosawi pesko, ili ga bar glumi( zajebi ti imidz)....a owaj treci ....hm pa on decko zna da pewa, al ponowo PESMA koju mu je napisao je cist debiluk, kretenizam, shund...ma neam reci ......
Owo je moje misljenje o celoj situaciji te "Beowizije", a i mnogi se slazu.....dobro ima tu i nekih koji su neutralni ali njih je mnogo manje.... Boli me nepravda jel je pisanje pesama ostawljeno jednom coweku, to je imbecilizam ....Ako zelite da imate varitet, dobrih i loshih pesama, onda na tome treba da radi MNOGO vise ljudi ...

Owo je moje misljenje, i weoma sam ogorcem owim sranjem ......
Zato pishite, komentarishite iiiii pozzz....

(greske pri pisanju su neizbezne, tako da se ja izwinjawam ako ih ima, swe owo je pisano u brzini)
1. Ne pismen si,sta ti znaci ovo W,koliko vidim imas 18 godina a pises kao napaljeni osnovac.
2. Evrovizija je svake godine,bez Bregovica i sa njim raspalo takmicenje.
3. Ne moze da se odrzi Beovizija ili neka slicna glupost jer nema para za to,zna se sta je vaznije.

1. Ne pismen si,sta ti znaci ovo W,koliko vidim imas 18 godina a pises kao napaljeni osnovac.
3. Ne moze da se odrzi Beovizija ili neka slicna glupost jer nema para za to,zna se sta je vaznije.

Pod 2. potpuno tacno ! takmicenje u kome je npr.ABBA nekad bila i pobedila kad su postojala 2tv kanala, negde 3 negde 1kanal i to do 22h izgubilo je svaki smisao navalom sljastavih programa i tehnike umesto muzike sa instrumenta. Nafrakni anonimusi se vrte po staklu i to je sad kao muzika...nek se vrte.kome se svidja nek im pusta sms.

Nisam pratila sta se desava i prica na temu Beovizije, tako da sam se juce zgranula kad sam videla da treba da se bira izmedju one tri katastrofalno katastrofaklne pesme.

Na Bregovica sam alergicna jos od ranije, juce sam gledala u TV, mislim da nisam ni trepnula za vreme one tri pesme od soka. Nisam znala da li da se smejem ili da se uhvatim za glavu. Tragikomedija ljudi moji, to je ono sto se ce desiti nasoj zemlji na Evroviziji.

Kad samo pomislim da mi je bilo muka na sam pomen Marka Kona, on je sad jos ispao i odlican naspram ova tri potencijalna predstavnika. Na sta smo spali, stvarno smo dotakli dno dna.
Zasto, ali ZASTO se nikom drugom nije dala prilika da konkurise za takmicenje?!
Mene je stvarno sramota nakon prosle veceri.

1. Izvini Denny xDDD..... napaljeni osnovac??......da da pa mora i to neko da bude.....jednostawno to je moj still .....a i iskaljiwanje besa ......a sto se tice W-a, prost odgowor: Uslowna radnja .....toliko dugo pishem w umesto v ... znam, znam kaljanje sprskog jezika, al sta da se radi ipak je owo internet, ne maturski rad....:hahaha:

2. Pazi Evrovizija nije "toliko" usrana, imas ti ti u dobrih pesama.......naravno da je to raspalo takmicenje kad glasanje nema veze s lepotom pesme...

3. Bilo para, ne bilo ........ako owa pesma bude na jednom od 3 mesta......... kolaps....... mada kad je pobedila ona muskaraca, ko zna ...

@Petar - nepismen se pise zajedno, trebalo bi to da znas, ako ti nekoga nazivas nepismenim!

Sto se tice ovog cirkusa, mogu da kazem da sam i pre nego sto cuh ijednu pesmu znala da ce pobediti ovaj plavusan, jer oni (Grand) imaju valjda najrazvijeniju masineriju SMS glasaca, tako da ovde verovatno niko nije ni slusao pesmu.
Pesme, ne verujem da su nastale sada, za tri dana, mislim da je Bregovic vec imao neke spremne fore i tekstove, pa ih sad prilagodio. Bez obzira, ne mogu da verujem koliko su lose. Definitivno se covek negde izgubio, u tom svom nekom trubackom svetu, svaka lici jedna na drugu, nista normalno ni lepo...
A ono pevanje Dugmetovih pesama, koje su uz trubacki aranzman gotovo neprepoznatljive, ne mogu da mu oprostim nikako. I ono sto je nekada bilo lepo, postalo je cinge-cange...
Da ne pricam o voditeljki, koja se zesce obrukala. Imala sam utisak da uopste nije proucila sta treba da kaze i procita... bila je jako nesigurna i bezveze.
Sve u svemu, opsti cirkus. Jos mi je najbolja ispala Emina, mada ni njena pesma nije nikakva, ali u poredjenju sa druge dve, bolja.

1. Izvini Denny xDDD..... napaljeni osnovac??......da da pa mora i to neko da bude.....jednostawno to je moj still .....a i iskaljiwanje besa ......a sto se tice W-a, prost odgowor: Uslowna radnja .....toliko dugo pishem w umesto v ... znam, znam kaljanje sprskog jezika, al sta da se radi ipak je owo internet, ne maturski rad....:hahaha:

2. Pazi Evrovizija nije "toliko" usrana, imas ti ti u dobrih pesama.......naravno da je to raspalo takmicenje kad glasanje nema veze s lepotom pesme...

3. Bilo para, ne bilo ........ako owa pesma bude na jednom od 3 mesta......... kolaps....... mada kad je pobedila ona muskaraca, ko zna ...

Izvini molim te ta "muskaraca" ja naspram ovih govana vanserijska umetnica... Molitva je bila skroz normalna pesma, nista za padanje u nesvest, ali je mogla da prodje...
@tema
Ove jesu za padanje od nesvest,ali od muke! Katastrofa!!! :sad2: I pre je Beovizija bila namestaljka,a tek' sada...:evil: I sta ce ovaj saban iz granda tu kada je ovo takmicenje zabavne muzike?! Emina jeste lepa, ali joj je glas totalno bzvz, kao i one njene bolesne pesme. Neka predstalja Tursku sva je u tom fazonu. Oliver je ok decko, ne znam sta mu je trebalo da se bruka sa onom bolesnom pesmom! :eek: I je l' moze da prodje bilo sta, a da ne uguraju neku ciganku u sve to? :dash: Posle Marka Kona i ovih seljackih pesama sada, mogu da salju sta hoce, vise me nista ne moze iznenaditi! :manikir:

@Petar - nepismen se pise zajedno, trebalo bi to da znas, ako ti nekoga nazivas nepismenim!

Sto se tice ovog cirkusa, mogu da kazem da sam i pre nego sto cuh ijednu pesmu znala da ce pobediti ovaj plavusan, jer oni (Grand) imaju valjda najrazvijeniju masineriju SMS glasaca, tako da ovde verovatno niko nije ni slusao pesmu.
Pesme, ne verujem da su nastale sada, za tri dana, mislim da je Bregovic vec imao neke spremne fore i tekstove, pa ih sad prilagodio. Bez obzira, ne mogu da verujem koliko su lose. Definitivno se covek negde izgubio, u tom svom nekom trubackom svetu, svaka lici jedna na drugu, nista normalno ni lepo...
A ono pevanje Dugmetovih pesama, koje su uz trubacki aranzman gotovo neprepoznatljive, ne mogu da mu oprostim nikako. I ono sto je nekada bilo lepo, postalo je cinge-cange...
Da ne pricam o voditeljki, koja se zesce obrukala. Imala sam utisak da uopste nije proucila sta treba da kaze i procita... bila je jako nesigurna i bezveze.
Sve u svemu, opsti cirkus. Jos mi je najbolja ispala Emina, mada ni njena pesma nije nikakva, ali u poredjenju sa druge dve, bolja.

Hwala na podrsci xDD....

Pijanista Miroslav Cupara bio je direktni svedok kako se pravio najuži izbor kandidata za našeg predstavnika za „Evroviziju”, kao asistent korepetitor Gorana Bregovića, a o svojoj saradnji sa poznatim kompozitorom ima samo reči hvale.
- Rad sa Bregovićem bio je zanimljiv, ozbiljan, uzbudljiv i dragoceno profesionalno iskustvo. Moj rad je bio korepetitorsko-pedagoški - kaže Cupara, te smatra da je Brega muzičar koji je ostavio veliki muzički pečat na domaćim prostorima.
- Goran Bregović je interesantna muzička ličnost 20. veka. Ponikao je iz miljea popularne kulture, dosegao je nivo kompozitora evropske i svetske muzičke literature. Evropa i svet odali su mu priznanje u više navrata - dobio je titulu počasnog doktora muzičkih nauka Univerziteta Šefild, a dodelili su mu je kompozitori koji su priznati i uvaženi u Evropi i svetu - ističe ovaj pijanista za koga je Brega poslednji moderni kompozitor 20. veka.
M. M.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/180135/Nije-mi-najvaznije-da-pobedim-

:eek:

Mislim da ovo nije ni vredno diskusije, i ja sam bez slušanja pesama znala ko će proći, naravno-svako objašnjenje je već suvišno... slažem se sa onima koji su napisali- kakvo takmičenje- takvi i predstavnici...ali breee, opet je previše...
A da me pogodilo-ne naravno, samo crkoh od smeha :lol:

Back