Deda_el_grande
Zainteresovan član
- Poruka
- 236
Mislim da je albanski lobi jachi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kakve tacno veze k-1 ima sa bjj?
ja sam ranije trenirao brazilski jiujitsu bio sam odlican borac i osvajao nagrade , trenirao sam kod jovana zerjala , medjutim zbog fakulteta i lose finansijske situacije nisam mogo da nastavim da treniram , poslednji put kad sam otiso i zeleo da nastavim da treniram jovan zerjal nije zainteresovan za mene da nastavim da treniram , tako da nisam u nekim odnosima sa njim , zeleo bih da se vratim da treniram bjj pa me zanima gde se sve odrzavaju treninzi bjj u Beogradu i da li znate sta je sa Bosketom , gde on trenira , ili Peletom znam da je osnovao Vale tudo ,da li znate gde se trenira vale tudo
1.Vidi pa me prosvetli, ja stvarno ne znam sta je vale tudoda li ti uopste i znas sta je vale tudo
1.Vidi pa me prosvetli, ja stvarno ne znam sta je vale tudo
2.To nije bio Peletov tim vec CDS tim koji je tada vodio Jovan Manojlovic, a sad i Mark Lajhner, tamo su trenirali Miljan Djurasinovic i Miodrag Petkovic i to je bio vrhunac njihove karijere
3. Pele sad trenira u American Top Team
Gde je najbolji trening u Beogradu sto se tice BJJ-a?
ZIveo sam na Belim Vodama,pa bih hteo cisto da znam kad dodjem u posetu tamo gde da se bacim na trening.
Opa komsija... Ja mislim da ima na b.brdu. Nisam siguran, ali cu se raspitati![]()
Pozdrav za Murilla! Odavno se nismo culi. Kako treninzi kod vas u SWE?
Gde si u komsiluku??
Dobro, kad si tako specijalizovan objasni ti nama koliko je korisna nozna tehnika kad se pobijes na ulici(naravno za odbranu)? Na primer, jeli uopste koristan udarac kao mai geri(prednji udarac) kad se pobijes s nekom mrcinom koja nikad nije trenirala nikaku borilacku vestinu ali mase rukama kao ludak?
U ulicnim tucama sto sam gledo na ulici, ili na nekim video snimcima skoro uvek pobedjuje onaj koji je jaci pesnicama ili kad ga zavali pa ga izreseta na brzinu... i zavrseno. Znaci koliko vrede noge? i koji nozni udarci su po tebi najefikasniji?
Pozdrav i tebi Vuce. Bio sam jedno vreme odsutan sa treninga i sa foruma. Skoro sam poceo ponovo da treniram i ide polako napred. Kako se stvari razvijaju u Srbiji sto se tice BJJ:a?