Pa to zavisi od dosta faktora: preciznost i jacina tog jednog udarca, spremnost protivnika, njegova reakcija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
StepskiVuk:@DRAKO
Po meni je tesko zavrsiti borbu jednim udarcem! Onde ne podrazumevam nekog rmpaliju koji bije puno slabijeg od sebe. Ako ti je protivnik priblizan, ili sto je najcesce slucaj da su nasilnici na ulici veoma jaki, onda je veoma, veoma tesko nokautirati ga jednim udarcem. Inace po statistikama velika vecina borbi se najceste odvija u klincu, rvanjem, padom na zemlju itd... Oni nokauti kada lete protivnici jedan za drugim.. to su samo filmse bajke!!!
PREPORUCUJEM VAM, jedan dobar sajt, koji je nedavno startovao:
http://www.dsshooto.com/
StepskiVuk:@ gnjec
mislio sam da si me shvato da nisam uopste imao nameru da objasnjavam nacin borenja ka jedne celine, koja podrazumeva udarce i parter. Pretpostavljam da sve to znam ako sam recimo boksovao oko 5 godina.. bio malo trener kick-boxa itd..... Ako neko zeli da malo rasparvlajmo na temu borenja kao zaokruzene celne, tj na svim distancama onda OK
FrankShamrock:Imam par pitanja za Stepskog Vuka
1.Kako se Kameni zove?
2.Gde Kameni drzi treninge?
3.Da li je tacno da se u njegovom klubu trenira 6 puta nedeljno?
Hvala unapred!
FrankShamrock:Evo imam jos jedno pitanje za Stepskog Vuka.Kad i gde ce da bude to takmicenje u grappling-u?