Da, da zgibovi su prava stvar, pa mozda i propadanja, ali sklekovi definitivno nisu.Radio sam intezivno ove vezbe i trenutno iako ne treniram nista mogu da uradima prilican broj, medjutim dok sam praktikovao ovu vrstu vezbe primetio sam da mi misici koji su pogodjeni ovim treniranjem uopste ne rastu.Smatram da je ova vrsta vezbanja pogodna samo za razvoj kondicije i to ogranicene na samo odredjeni deo tela.Ostalo snaga, masa, bas nista.
E sada ako se slazes sa mnom, u cemu je znacaj ove vezbe, recimo za brazilski, mislim da je veoma neracionalno koristiti svoje vreme za postizanje minimalnih rezultata.To isto mislim kada je u pitanju istezanje, kao sto znas trenirao sam jiu jitsu i naravno radio vezbe istezanja i parternu gimnastiku.Iskren da budem nisam primetio da se moja gipkost, a ni gipkost drugih vezbaca znacajno povecala, cak sta vise plasim se da je ostala ista.
E sada ako se slazes sa mnom, u cemu je znacaj ove vezbe, recimo za brazilski, mislim da je veoma neracionalno koristiti svoje vreme za postizanje minimalnih rezultata.To isto mislim kada je u pitanju istezanje, kao sto znas trenirao sam jiu jitsu i naravno radio vezbe istezanja i parternu gimnastiku.Iskren da budem nisam primetio da se moja gipkost, a ni gipkost drugih vezbaca znacajno povecala, cak sta vise plasim se da je ostala ista.
) i da ne izgledaju tako lepo, ali zato bokseri, tai bokseri, borci u ultimatu izgledaju, a uz to su veoma jaki ljudi.Mislim da kod dizaca tegova pojedine misicne grupe nisu vazne za postizanje vrhunskih rezultata i da zato oni forsiraju samo odredjene delove tela i da zbog toga nisu proporcionalni kao bilderi.Hteo bih narocito da istaknem borce u borbi bez pravila (mislim na trenutno aktuelnu generaciju) koji svi imaju i lepo i veoma snazno telo.