Nebojsa.bg Veoma poznat Poruka 11.056 četvrtak u 23:14 - Brazilska liga u fudbalu - Brasileirao #101 не игра се фудбал тренутно у
Лекизан Buduća legenda Moderator Poruka 30.691 petak u 01:51 - Brazilska liga u fudbalu - Brasileirao #102 Nebojsa.bg: не игра се фудбал тренутно у Kliknite za proširenje... Ја мислим да је ово код њих редовна појава. Мада бих опет рекао да је Рио мало мирнији од Сао Паола.
Nebojsa.bg: не игра се фудбал тренутно у Kliknite za proširenje... Ја мислим да је ово код њих редовна појава. Мада бих опет рекао да је Рио мало мирнији од Сао Паола.
Nebojsa.bg Veoma poznat Poruka 11.056 petak u 19:45 - Brazilska liga u fudbalu - Brasileirao #103 Лекизан: Ја мислим да је ово код њих редовна појава. Мада бих опет рекао да је Рио мало мирнији од Сао Паола. Kliknite za proširenje... није редовно ово је доста масовније, прави рат са пара војскама нарко кланова, али је могуће да играју
Лекизан: Ја мислим да је ово код њих редовна појава. Мада бих опет рекао да је Рио мало мирнији од Сао Паола. Kliknite za proširenje... није редовно ово је доста масовније, прави рат са пара војскама нарко кланова, али је могуће да играју