Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
tamo gde ja to radim, ta pasta je za jednokratnu upotrebu. lepo ti daju one jednokratne gace, kozmetičarka otkine parče paste, malo zagreje u prstima i depilira. posle toga baca dlakavu pastu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, da mi je doci do tih jednokratnih gaca...malo vece kolicine.
Naravno da znamo..napravi palacinke onako tanke da ne provalis da su se dve zalepile..nutela..banane..eventualno plazma i lesnik i ocas posla ce te sredimozna li neko gde u bg-u moze da se uradi dobra, jeftina i sto bezbolnija brazilska depilacija?
![]()
dzordz, brijac je fuj..![]()
šećer i limun
ali otkako sam u kozmetičarkinoj smesi videla tuđe dlake ja se sama čupam
mislim, u šećeru ko zna šta sve može da se namnoži bljeeeeeeeee kad se već zaseje
pa da, ali onda kad potroši pastu istim tim lepljivim prstima uzme još iz onog kontejnerčića
šta ga ja znam, baš mi nije problem da to sama odradim.
samo da utrefim recepturu jednom
pa i ne boli toliko da bi bio razlog da neko to ne radi
radim u kozmetičkom salonu tiplim voskom i ne treba niko da vrši doradu
Ksenija i Irena sve odrade po P:S-u.
pa i ne boli toliko da bi bio razlog da neko to ne radi
radim u kozmetičkom salonu tiplim voskom i ne treba niko da vrši doradu
Ksenija i Irena sve odrade po P:S-u.
šećer i limun
ali otkako sam u kozmetičarkinoj smesi videla tuđe dlake ja se sama čupam
mislim, u šećeru ko zna šta sve može da se namnoži bljeeeeeeeee kad se već zaseje
I taj stidljivi smajli ti je suvisan-pohvalno je i hrabro odluciti se na taj korak![]()
ja sam pre deset godina, ma i vise, napravila sebi opekotine timehebene devedesete... jos imam oziljak... hvala bogu ne brazilski... ondak sam postala veverica
![]()
cekaj da li ovde svi picamo o brazilijani a ne o bikini liniji? i ti mileva stvarno mislis da brazilka mora da se radi i to voskom?