- Poruka
- 60.291
Ti si u stvari ljubomoran sto se narod ne skuplja ispred skupstine da ti oda priznanje za minuli rad.
pa i to bi bilo normalnije nego ovo...zamisli da neko poštenog radnika koji odčlazi u penziju isprati aplauzima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si u stvari ljubomoran sto se narod ne skuplja ispred skupstine da ti oda priznanje za minuli rad.
..Да, управо си погодио. Драго ми је што се бавиш анализом мог психолошког профила...
![]()
Па, није ваљда битан само успех Србије у свету?...Ваљда треба да ценимо оне који нас овде издржавају, хране и подмећу леђа.Сваки СрБски тежак кад буде број 1 у свету због тога што ради биће дочекан као Ноле... Кад буде цео свет брујао о њему као о Нолету биће исто дочекан...
pa i to bi bilo normalnije nego ovo...zamisli da neko poštenog radnika koji odčlazi u penziju isprati aplauzima...skandal!
..Да, управо си погодио. Драго ми је што се бавиш анализом мог психолошког профила...
![]()
Da bre, uz direktan tv prenos na javnoj kuci i jos dodela pozlacene kineske cuke i diplome.Blago tebi.
Da bre, uz direktan tv prenos na javnoj kuci i jos dodela pozlacene kineske cuke i diplome.Blago tebi.
Тешка је то болест...Pa dobro, nadajmo se da ce te to proci, Bog je milostiv, dace da progledas i tebi.
Па, није ваљда битан само успех Србије у свету?...Ваљда треба да ценимо оне који нас овде издржавају, хране и подмећу леђа.
Опет ти свет помињеш?!..Па, не организује славље свет већ власт у Србији.Знаш, и ја подмећем леђа, и ја нешто ваљда радим... Али није Ноле крив што свет не бруји о томе, и није то разлог да се не радујем Нолетовом успеху, и да га не доживљавам, бар једним малим делом, и као свој успех...
ne karikiraj
Тешка је то болест...
Ето, већина народа је здрава, другачије размишља, и Србија је због тога много јака и срећна земља! ..
Опет ти свет помињеш?!..Па, не организује славље свет већ власт у Србији.
Они треба да поштују сваког другог тежака, али неће то да раде јер смо сви у поремећеном систему вредности...и зато смо пропали овако..
Свако нормалан се радује том успеху, то нико не спори.Fala bogu da je zdrava i da se raduje uspehu i da sledi dobre primere kao sto je familija Djokovic.
Но цоммент.Ја тебе разумем, али мислим да свој јед и горчину упућујеш на погрешну адресу. За то што смо ми, како ти кажеш пропали, а ја кажем да нисмо, обрати се надлежнима, институцијама, политичарима... Није ти Ноле баш нимало крив за то. Овде неки кукају како је Ноле зарадио велике паре. Само да кажем, ја би му дао још толико...
Свако нормалан се радује том успеху, то нико не спори.
Ненормално је потцењивати радника, сељака и остале, а само се радовати певаљкама и спортистима.
Овде неки на форуму, а и велики део народа у Србији. Власт их нарочито потцењује.Ko ih potcenjuje?
Ја тебе разумем, али мислим да свој јед и горчину упућујеш на погрешну адресу. За то што смо ми, како ти кажеш пропали, а ја кажем да нисмо, обрати се надлежнима, институцијама, политичарима... Није ти Ноле баш нимало крив за то. Овде неки кукају како је Ноле зарадио велике паре. Само да кажем, ја би му дао још толико...
a narod nek pocrka, ko ih ebe![]()
a narod nek pocrka, ko ih ebe![]()
Они којима је посао и обавеза да се баве народом, нека се баве... Али какве везе то има са Нолетом?