- Poruka
- 2.346
Ovaj u sredini, verovala oli ne, clan MENSA-e.Igor je ok...ova dvojica su ono....bzvz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj u sredini, verovala oli ne, clan MENSA-e.Igor je ok...ova dvojica su ono....bzvz
Pa Žana,skraćeno od Snežana ali onako seljački da podseća na Francuskinju.Selo smo...
Ne treba ti TV,seljanke su oduvek skraćivale ime Snežana u Žana.stvarno ne pratim tv poslednje vreme, pa se izvinjavam
Dobro sad. Gile pajdoman je majka mara i poletna devojčica za Boru alkosa realno .Sve su krševi.A da su pozvali Partibrejkerse,Čorbu,357 i još gomilu drugih grupa,ne bi mogli da operu pare i uzmu proviziju.
Ma Gile samo što nije umro a Boru je žena reparirala i preparirala.A 357,Sunshine i šta ti ja znam bi iskočili iz kante za smeće,samo da ih neko pozove.Dobro sad. Gile pajdoman je majka mara i poletna devojčica za Boru alkosa realno .A taj 657 se valjda raspao .
Pre dve godine lezao ja u bolnici sa nekim dedom koji mi je probio glavu pricama o radnickim savetima, sastancima KPJ Foce (tu je ziveo), druzenjem sa partijskim drugovima i drugaricama iz Splita (gde je upoznao svoju zenu hrvaticu i ozenio je) kao i dochecima Josipa Broza i sastancima sa njim. I sad, matori se hvali kako su mu sin i cerka u Kanadi i kako imaju svoju decu....i sad ono glavno.....kaze da je dete njegovog sina odusevljeno Novakom Djokovicem i da mu je otac uzeo kredit i platio 40 000 e nekom poznatom treneru u Kanadi da ga nauci da igra tenis posto mu je cale uvideo da mali "ima talenta" za tenis![]()
I gde oni placaju porez, a da ne pominjemo sto su se skolovali na nas racun pa zapalili preko.
pa vama je i ceca dovoljna da se okupite i slavite uspehPAZI MALO, Ja sam redovno studirao i redovno radio-uskladjivao smene da bih bio na faksu, pazi majkumu kao rodjenom Beogradjaninu nije mi sledeo studenski dom bas kao ni stipendije, jer su mi roditelji u Beogradu.
Mucio sam se i zavrsio Faks - Nesto u toj mojoj bivsoj sam pokusavao da na strucnom planu kako u Obrazovanju tako i u sferi Socijalne Politike uradim, I URADIO SAM I OSTAVIO ZA SOBOM.
I SVE TO NIJE VREDELO JER SA FASIZMOM U SRBIJI PA I U OSTALIM DELOVIMA BIVSE, bio sam proteran iz SRBIJE- dobio otkaz ( takodje i moja Pametnija polovina) i evo vec skoro 20 god sam van svoje zemlje.
Kada dajes postove i etiketiras , da li ti je do znanja da a ima nas ovde u Torontu ne mali broj koji su morali otici iz Zemalja bananica,oterani, progonjeni i kod svih nas i dalje je srce usmereno ka Bivsoj.
Radujem se uspehu ama bas svih nasih ljudi sa bivseg prostora i citajuci neke postove dolazim do zakljucka da nazalost" SMETNJU SRECI U MA KAKVOM OBLIKU pojedinci ne zele niti imaju mogucnost da prevazidju. To prokletstvo ljubomore, zavisti provejava iz skoro svakog posta.
Eto sinoc smo se nasli a ima nas iz svih krajeva bivse, i ama bas svi smo bili ponosni na uspeh Djokovica, bas kao i Kanadjani( razlicitih nacija).
Svi su pominjali SRBIJU i NJEGA i sve to u pozitivnom svetlu.
I to je najveca vrednost njegovog USPEHA, jer SRBIJA i SRBI nose OREOL NAJVECIH ZLIKOVACA 20 VEKA.
Da li vam je to Jasno( izvinjavam se svim onima ljudima dobre volje)
Neka nam barem nama u Dalekim Stranim( sada nasim Drzavama) bude sve vise ovakvih uspeha u bilo kojem sportu.
Управо тако.Koja glupost. Sta mi imamo od njega, nece nama samima nista biti bolje.Dobar uzor, da. Glupost nevidjenih razmera.
Ma Gile samo što nije umro a Boru je žena reparirala i preparirala.A 357,Sunshine i šta ti ja znam bi iskočili iz kante za smeće,samo da ih neko pozove.
pa vama je i ceca dovoljna da se okupite i slavite uspeh![]()
Па много волимо да славимо. Шта ћеш, таки смо. А теби ако смета... нико те није ни звао... заобиђи нас
e brate sestro, da se i sa tobom jednom slozim..ali sto postoBravo za Noleta , kako je perfidno i lukavo lupio šamarčinu ovim u šerpa plavo sa žutim trakama , obučenim nikogovićima koji dođoše da se prikažu i pokupe šlag sa torte
Tako je ispredstavljao i užu i širu familiju i pokazao ko mu je bitan , a voditeljkice, starlete i ostali politikanti veliki ŠIPAK
Obožavam ovog malca ...obožavam![]()
Мене не замајавају..bila bih zaista sretna da nastave ovako da me zamajavaju
ovaj mladic je vratio srbiji deo samopostovanja i dostojanstva koje je izgubljeno u proteklih 20 godina..
hvala nole.![]()
Мене не замајавају..
Али, народ замајавају неким виртуелним успесима Државе, све се рааспада а они славе...Па, ови људи не знају где се налазе, ал стварно!..![]()