BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti si veći komunista od mene! Svaka čast! :ok: Ipak sve je sam stekao, na terenu riknjava! Treba da te postetim na sve one silne povrede? 15 puta je gore je nego u polju da radi, tako da svakako zaslužuje da ima više od ostalih ;)

I još nešto! Sportisti u Srbiji nemaju penziju, a on ne može večno da se bavi tenisom ;)

EDIT:

Priča se o Novaku, ne o njegovom tati ;)

koliko znam sportisti imaju pravo na sportsku penziju :think:

...slika govori 1000 reci... :super:

srbin.jpg

Hahahahahahaha!!! :hahaha: Ta nemoj mi kasti... :hahaha: Opet te pitam zašto bi neko dao polovinu svog pošteno-zarađenog novca da time pokazuje svoje "srpstvo"??

Ма пусти будалаштине - ЗНА СЕ КОЛИКО ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ ДАО У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ... последње што је било дао је за СПЦ тако што је за 100 000 евра КУПИО ЗЕМЉИШТЕ КАО ЦРКВЕНО ИМАЊЕ НА КОСМЕТУ КОЈЕ СУ ХТЕЛИ ШИПТАРИ ДА ПРИГРАБЕ......

Đoković veliki i van terena
Spas Srpski teniser preko svog humanitarnog fonda uplatio novac manastiru Gračanica za otkup parcele Padalište . Humano Đoković danas u Majamiju igra humanitarni fudbalski meč za pomoć nastradalima u Japanu. Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković još jednom je na delu pokazao da je veliki i van terena! Aktuelni šampion Indijan Velsa donirao je 100.000 američkih dolara manastiru Gračanica, a novac će biti upotrebljen kako bi se otkupila parcela Padalište u neposrednoj blizini ove pravoslavne svetinje!

Novak Đoković posetio je u petak Školu prijateljstva na Tari u kojoj boravi 200 dece - štićenika Naše Srbije i toj humanitarnoj organizaciji donirao milion dinara.

itd, itd....

Bravo Nole!

Pa ne mora pola, nek da malo. Stefi Graf i Agasi daju milione za gladnu decu.
Eto i Bil Gejts daje milijarde, ali drugoj deci,ne americkoj.

Ama šta vam je ljudi? Malo li je primera kad je Đoković dao novac u dobrotvorne svrhe? U stvari ja znam samo za jedan :lol:

E ovo može da bude dobra tema :lol:

Stvarno koliko je to novca Đoković dao u dobrotvorne svrhe...

EDIT:
Ма пусти будалаштине - ЗНА СЕ КОЛИКО ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ ДАО У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ... последње што је било дао је за СПЦ тако што је за 100 000 евра КУПИО ЗЕМЉИШТЕ КАО ЦРКВЕНО ИМАЊЕ НА КОСМЕТУ КОЈЕ СУ ХТЕЛИ ШИПТАРИ ДА ПРИГРАБЕ......

Pa da, ali ja sam čuo samo za to... :D Stvarno ajde daj ovde neki koristan linak i mene su doveli u sumnju :)

Boris,Broz Tadic:

Ne znam kako mogu da zahvalim Novaku za sve ono što je učinio za Srbiju i naš narod", rekao je Tadić za B92 u Vimbldonu.

"Ne može se opisati koliko njegov uspeh znači našoj zemlji. Ovo je i primer koliko su mukotrpni rad i disciplina važni da bi se ostvario cilj", izjavio je Tadić.

On je rekao da je divno gledati TV snimak u kome dečak Đoković najavljuje njegov cilj da bude najbolji na svetu i trenutke u kojima on ostvaruje svoje snove.

"Ovo je najveći uspeh našeg sporta ikada. Gledajući finalni meč, kao građanin Srbije zamalo da umrem", istakao je predsednik Srbije.

"Dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom. Ovo su za naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, ovde u Engleskoj i svuda u svetu trenuci oporavljanja. Sjajno je za Srbiju o kojoj je dugo slika bila loše ispredana i čitava priča postavljena na lošim osnovama, Novak je učinio ogromnu stvar", ocenio je Tadić.

Dal je ovaj covek normalan?

Đoković veliki i van terena
Spas Srpski teniser preko svog humanitarnog fonda uplatio novac manastiru Gračanica za otkup parcele Padalište . Humano Đoković danas u Majamiju igra humanitarni fudbalski meč za pomoć nastradalima u Japanu. Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković još jednom je na delu pokazao da je veliki i van terena! Aktuelni šampion Indijan Velsa donirao je 100.000 američkih dolara manastiru Gračanica, a novac će biti upotrebljen kako bi se otkupila parcela Padalište u neposrednoj blizini ove pravoslavne svetinje!
milion dinara :mrgreen:

Novak Đoković posetio je u petak Školu prijateljstva na Tari u kojoj boravi 200 dece - štićenika Naše Srbije i toj humanitarnoj organizaciji donirao milion dinara.

itd, itd....

Bravo Nole!

100 hiljada dolara od 10 miliona je 1%
sa 100.000 dolara ne možeš ni jednu zgradu da izgradiš

KRUHA I IGARA:ok::ok::ok: Vijesti uvijek počinju s nekim sportskim uspjehom, a teško stanje u zemlji dolazi obično na u sredini dnevnika.:dash:

Jeste hrvatu.....i ja sam im to rekao ali mi ova BILJA rece da nisam srbin kad sam rekao "srbine ostaces volina ceo zivot"! Ja sam srbin ali mi se nalazimo na dnu iskljucivo zahvaljujuici srpskom narodu i to u Srbiji, nikako u Bosni i Krajini.Ja smem da se kladim kada bi neko stvarno davao 1000 e za obveznice koje je Dinkic obecao i da pritom pita srbe da se odreknu tih para kako bi im se hipoteticki vratili RSK i Kosovo da bi bez razmisljanja uzeli pare.

Njegovo se bogatstvo racuna na 26 miliona evra.

Da se razumemo: i meni je naravno drago i da je prvak sveta , a narocito za daansnju pobedu i momku sve cestitke.

Medjutim, uvek postoji jedno ali sto devojci srecu kvari, a to je njegov otac koji je veliki bizMismen kada treba da se maznjava lova
od Srbije.

FAMILY SPORT" (100,00 % u vlasnistvu Срђанa Ђоковићa) je dobrim delom iz budzeta drzave Srbije u periodu 2008-2010 ostvario 599.263.000 dinara ili skoro tacno 6 MILIONA EURA prihoda. Donacijama, ugovorima sa ministarstvima, lokalnim samoupravama i drzavnim preduzecima kojima upravljaju politicari:

Platno "ocistimo Srbiju" lostalo je pola miliona evra.

Boris,Broz Tadic:

Ne znam kako mogu da zahvalim Novaku za sve ono što je učinio za Srbiju i naš narod", rekao je Tadić za B92 u Vimbldonu.

"Ne može se opisati koliko njegov uspeh znači našoj zemlji. Ovo je i primer koliko su mukotrpni rad i disciplina važni da bi se ostvario cilj", izjavio je Tadić.

On je rekao da je divno gledati TV snimak u kome dečak Đoković najavljuje njegov cilj da bude najbolji na svetu i trenutke u kojima on ostvaruje svoje snove.

"Ovo je najveći uspeh našeg sporta ikada. Gledajući finalni meč, kao građanin Srbije zamalo da umrem", istakao je predsednik Srbije.

"Dugo smo patili i bili pod velikim pritiskom. Ovo su za naše ljude u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, ovde u Engleskoj i svuda u svetu trenuci oporavljanja. Sjajno je za Srbiju o kojoj je dugo slika bila loše ispredana i čitava priča postavljena na lošim osnovama, Novak je učinio ogromnu stvar", ocenio je Tadić.

Dal je ovaj covek normalan?

Очигледно је да човек,иако се бави политиком,не прави разлику између спортског и политичкког угледа државе ? Успех Новака Ђоковића подићи ће углед Србије у сфери спорта,док ће њен политички углед чијем је срозавању и сам председник Тадић умногоме допринео остати непромењен.
Ако је председнику толико стало до угледа Србије,зашто сам не ради на његовом подизању,већ туђим успехом покушава покушава да подигне сопствени рејтинг ?

Njegovo se bogatstvo racuna na 26 miliona evra.

Da se razumemo: i meni je naravno drago i da je prvak sveta , a narocito za daansnju pobedu i momku sve cestitke.

Medjutim, uvek postoji jedno ali sto devojci srecu kvari, a to je njegov otac koji je veliki bizMismen kada treba da se maznjava lova
od Srbije.

FAMILY SPORT" (100,00 % u vlasnistvu Срђанa Ђоковићa) je dobrim delom iz budzeta drzave Srbije u periodu 2008-2010 ostvario 599.263.000 dinara ili skoro tacno 6 MILIONA EURA prihoda. Donacijama, ugovorima sa ministarstvima, lokalnim samoupravama i drzavnim preduzecima kojima upravljaju politicari:

Platno "ocistimo Srbiju" lostalo je pola miliona evra.

I, koliki porez su platili za to?

sa 100.000 dolara ne možeš ni jednu zgradu da izgradiš

Ne kapiram šta vas uopšte briga za Noletov novac. Da li ga daje, kome ga daje i zašto ga daje je njegova lična stvar. Čak i da nikome nije poklonio ni jedan dinar, ja bih ga poštovala zbog uspeha koji je postigao zajedno sa svojom porodicom, koju danas mnogi tako zdušno pljuju. A imali smo prilike da čujemo koliko je odricanja koštao Noletov uspeh njegovu porodicu i tada nije bilo nikoga da im pomogne, već su se snalazili kako su znali i umeli, ali zato su danas tu mnogi političari da im se uvuku u doope, da izvinite i da se utrkuju ko će pre da im se dodvori.

Prema tome, ne pljuj to što je neko manastiru Gračanici donirao 100.000 €, već se zapitaj koliko smo mi ostali dali za Gračanicu i druge manastire na Kosovu da bismo ih spasili od uništenja i od toga da ih proglase kosovskim istorijskim i kulturnim spomenicima.

Ne kapiram šta vas uopšte briga za Noletov novac. Da li ga daje, kome ga daje i zašto ga daje je njegova lična stvar. Čak i da nikome nije poklonio ni jedan dinar, ja bih ga poštovala zbog uspeha koji je postigao zajedno sa svojom porodicom, koju danas mnogi tako zdušno pljuju. A imali smo prilike da čujemo koliko je odricanja koštao Noletov uspeh njegovu porodicu i tada nije bilo nikoga da im pomogne, već su se snalazili kako su znali i umeli, ali zato su danas tu mnogi političari da im se uvuku u doope, da izvinite i da se utrkuju ko će pre da im se dodvori.

Prema tome, ne pljuj to što je neko manastiru Gračanici donirao 100.000 €, već se zapitaj koliko smo mi ostali dali za Gračanicu i druge manastire na Kosovu da bismo ih spasili od uništenja i od toga da ih proglase kosovskim istorijskim i kulturnim spomenicima.

pa ja da imam koliko on ima, dao bih sigurno više
a tebi da je stalo do kosova, ne bi ga verbalno branila iz beograda :lol:

Очигледно је да човек,иако се бави политиком,не прави разлику између спортског и политичкког угледа државе ? Успех Новака Ђоковића подићи ће углед Србије у сфери спорта,док ће њен политички углед чијем је срозавању и сам председник Тадић умногоме допринео остати непромењен.
Ако је председнику толико стало до угледа Србије,зашто сам не ради на његовом подизању,већ туђим успехом покушава покушава да подигне сопствени рејтинг ?

Tacno .

Mozda idem malo u off, ali evo intervjua Jelene Gencic, zene koja je otkrila Novaka:

Poslije Kopaonika, Jelena je Novaka dovela u beogradski TK “Partizan” i rekla im da im dovodi dječaka koji će jednog dana biti najbolji ukoliko se s njim bude radilo. Treneri nijesu željeli da se prihvate te dugotrajne obaveze, jer se igrač gradi deset godina, pa je ona, pored posla u Televiziji ''Beograd'', počela da trenira Novaka.
-Bilo je teško. Napravila sam mu program. Problem s finansijama riješila sam tako što sam kao predsjednik TK “Partizan” Noletu besplatno davala terene, lopte, a i sebe kao trenera, prisjeća se naša sagovornica.
Jelena je Novaka trenirala do njegove dvanaeste godine. Objašnjava da je on već tada fizički ojačao tako da više nije mogla da vraća njegove loptice. Takođe, nije mogla da mu nađe ni adekvatnog sparing partnera, jer je pobjeđivao sve redom, juniore i seniore.
Obratila se za pomoć prijatelju Nikoli Piliću koji je imao tenisku akademiju u Minhenu.
-Pilić je moj dobar prijatelj i vrhunski profesionalac. Rekla sam mu da imam fenomenalnog dječaka kojeg bi trebalo da primi u kamp. To što nema novac mogu da riješe tako da naprave ugovor da mu Nole vrati kad počne da zarađuje na turnirima. Nikola je malo negodovao smatrajući da je Nole još mali, ali me je već poslije nedjelju dana nazvao i rekao da je Đoković mali genije. Pitao je što mu ga ranije nijesam poslala, priča Jelena

http://www.revijad.co.me/index.php?nivo=3&rubrika=5&datum=2011-05-25&brojms=465&clanak=1852

Znaci, one price tate Djokovica, kako je ulozio i poslednju kintu u njegov proboj, kako je najzasluzniji za njegovo lansiranje u svet tenisa, ne piju vodu.
Ovo je dokaz da u Srbiji ima divnih ljudi, poput Jelene, koji su u stanju da preduzmu sve kako bi pomogli da se talenat razvije, bez obzira na tesku situaciju.
Nazalost, teniseri kasnije to zaboravljaju.
Malopre je gostovala na Studiju B i rece da joj se Novak nije javio vec tri godine, a da ju je Monika Seles odavno zaboravila :(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back