БРАВО БОРИСЕ ТАДИЋУ!

a pa on nije samo veselnik , zna on da pravi i druge face , kako je samo prekjuce plakao i ridao na komemoraciji baba Borki , ko da mu je bila rodjena keva , ni rodbina nije lila tolike suze krokodilske ko grobar , osecajan neki covek ...

Vid'la sam, seljačka posla...profesionalna narikača ...uz'o pelcer od smučića *******og, mada je ovog teško nadmašiti u ridanju i kuknjavi...to mu već postao grč facijalis...:sad2:
:zcepanje::zcepanje:

Mito, kada bacis tog crvica iz ruke, sto ti dodje kao jutarnja rekreacija.........da mi objasnis , neukom...........sto bre, ovi patriotski pamfleti ( kurir , pravda ) i gomila domoljubnih organizacija na povedose akciju "stan za Cavica",, nego bas ustase da nam osvetlaju obraz???;)

Када сазнамо - ако сазнамо КО СУ ДОНАТОРИ ЛОВЕ ЗА КУПОВИНУ СТАНА
ЧАВИЋУ онда можеш да пљујеш патриоте - а дотле шат ап ! :evil:

НИЈЕ Веран Матић КУПИО стан, него је сигурно ПО НАЛОГУ БОРИСА ТАДИЋА повео јавну кампању - а тај ујка Веран Матић ЈЕ МлОГО ДУЖАН И ДС-у А И
ОНИМА КОЈИ СУ МУ ПОКРИЛИ ДУГОВЕ... стварно га кењ------------

ЧАВИЋУ онда можеш да пљујеш патриоте - а дотле шат ап ! :evil:

НИЈЕ Веран Матић КУПИО стан, него је сигурно ПО НАЛОГУ БОРИСА ТАДИЋА повео јавну кампању - а тај ујка Веран Матић ЈЕ МлОГО ДУЖАН И ДС-у А И
ОНИМА КОЈИ СУ МУ ПОКРИЛИ ДУГОВЕ... стварно га кењ------------

Cekaj mito........sve si pobrkao, i ustase, i marsovce, i boj na kosovu , i cetnike i "sex pistolse".............

poenta je , da je Cavic zasluzeno dobio stan, opet zaslugom akcije koju su povele ustase, a po patriotama bi i dalje bio na ulici, doduse sa ramenima modrim od tapsanja "bravo srbine".........:mrgreen:

Prvi čovek Upravnog odbora Fonda B92 zahvalio se donatorima koji su učestvovali u ovom projektu: Simpu, Građevinskoj direkciji Srbije, Keramici Mladenovac, Keramici Espana, kompanijama Polymit, Minotti i Sika, kao i Eglo rasveti.

nigde proverenih patriotskih organizacija , tipa Obraz, SPC, Kurira, Pravde......nigde ni jedne od firmi koje ima onaj retardirani rusofil iz DSSa ( zaboravih mu ime )........ccc.....srbijo, na sta si spala, kada ustase kupuju stanove srpskim sportskim junacima......:think:

Па преко туђих успеха желе да промовишу и своју политику која је доживела неуспех како на унутрашњем плану тако и у спољној политици.

KO???............Kostunica, ciji su mu idioti gurnuli onu debilnu majcu u ruke na pobednickom postolju???......za to je mogao biti dozivotno diskvalifikovan, ali budaletine bi promovisale svoju "kosovo je srbija" propalu politiku...........

je li Cavic zasluzio stan???........jeste
da li su mu ga obezbedile "patriotske snage",,,,,,,,,jesu , ali u qrzu........

da li je B92 poveo i priveo kraju akciju za kupovinu stana za cavica???.......jeste........

Nesto nije u redu???:think:

KO???............Kostunica, ciji su mu idioti gurnuli onu debilnu majcu u ruke na pobednickom postolju???......za to je mogao biti dozivotno diskvalifikovan, ali budaletine bi promovisale svoju "kosovo je srbija" propalu politiku...........

da li je B92 poveo i priveo kraju akciju za kupovinu stana za cavica???.......jeste........

На крилима тог Коштунице многи су дојахали али како су дојахали тако ће и да сјашу.
Осим политичара који су аванзовали неки су од радија направили приватне телевизије, стварно немам намеру да коментаришем пословну политику власника приватних телевизија.

2mw5iio.gif
.. е хвала ти Боже... ево крстим се и десном и левом руком и не могу да верујем шта сам чуо на дневнику РТС... :klap::klap::klap:

Раније сам отворио тему СВЕ ГЛУПОСТИ БОРИСА ТАДИЋА... и то је доста "дугачка" тема, али ето једном и да се одушевим потезом БоТе ... он је очигледно ЛИЧНО издејствовао стан за Чавића и лично био присутан додели стана и изјавио да је провалио да до сада НИСУ могли да доделе заслужени и обећани стан Чавићу због законских препрека ДА СЕ ЗАСЛУЖНИМ ГРАЂАНИМА ДОДЕЛИ ДАР и да је сазнао да државна администрација има некакве ПРИВИЛЕГОВАНЕ ЛИСТЕ
на које се очигледно угуравају "Курте и Мурте" које добијају станове а затим их
по багателној цени откупљују И ДА ЈЕ НАЛОЖИО ДА СЕ ТЕ ЛИСТЕ СТАНОВА
ИСПИТАЈУ.

Ето, овај његов потез је стварно за похвалу, а ако и ви имате нека сазнања
да је УЧИНИО НЕШТО ДОБРО - додајте овој теми.

Ja koliko znam, Čaviću je stan dodeljen zahvaljujući Fondu B92... Kakve li veze Tadić ima s tim...

Тадића хвале ... пашће снег!
Наравно да мора да се испита, посебно зато што председник нема стан а нечије секретарице (читај швалерке) су се обезбедиле. Где то има?
Мени се допало то што је јуче примио прогнане из Српске Крајине и како они кажу, имали су квалитетан разговор.

У СПС?:hahaha::hahaha:

E ovo je da umreš od smeha. Pljuvali državu zato što Čaviću nije dodelila stan, sad opet pljuju zato što je dodelila........vi ste genijalni.:lol:

Ako obratisx imalo paznje, primetitjesx da "MI" nismo isti ljudi :mrgreen:
Tipa, ja tju da pljujem uwek drzawu sto deli ista ikome, osim meni. Ne treba da deli gluposti sporistitima i ostala sranja, treba daje npr nekom radniku koji je 40 godina radio npr u petrohemiji i nesto proizweo., E za njega bih rekao da je ok. I narawno meni uwek treba dati swe :D

nije zasluzio stan.

ДОНТ БИ РИДИКИЛИС!!!:mrgreen:
УЗМИ СВЕ ШТО ТИ ЖИВОТ ПРУЖА!!!:ok:
А И ЗАСЛУЖИО ГА ЈЕ!!!:worth::worth::worth:

КУПЉЕН ЈЕ НА МАЛА ВРАТА!!!

ДЕЛ!!!
Немој да смо неозбиљни!!!
Да ли би ти, ја, или било који нормалан човек,
неком ко ти ПОКЛОНИ СТАН, и тако РЕШИ "ЖИВОТНО ПИТАЊЕ",
могао да одбијеш молбу за неку "ситну услугицу"!?
НАРАВНО ДА НЕ БИ!!!

[/B]

:hvala: Коначно неко да разуме, глас разума овде :D

Када се добија стан, прво што се пита је од кога стан се добија и ко је донатор тог стана ? Логично. Ако нпр. нво или не дај Боже, геј организација Квирија, покрене неку акцију, добровољно сакупљање средстава за овог или оног, поклон по логици не треба да се прихвати, ако особа држи до себе, јер је по среди злоупотреба. Ако то поклања ДРЖАВА СРБИЈА, онда дотична особа може да прихвати поклон и да изрази захвалност ДРЖАВИ СРБИЈИ.

Уручење поклона треба да врши надлежно државно министарство, у овом случају Министарство за спорт и Омладину Србије. Уколико је министар/ка био/ла у немогућности да лично уручи кључеве спортисти, онда то чини заменик министра.
По неком правилу, најбоље би било да се спортисти уопште не уручује стан, већ се једноставно изврши уплата на банкарски рачун спортисте "у том и том износу" који је регулисан законом, за захвалност за учињене резултате за државу Србију, па он нека ради са тим парама шта му је воља.

Све другачије што се чини је чиста злоупотреба једног људског бића, његове личности у промотивне сврхе. Овим чином испало је да наш председник подржава Милорада Чавића, али ИНДИРЕКТНО и ТЕЛЕВИЗИЈУ Б92 и Верана Матића.
Никаква телевизија не би требало у ово да се петља, ако држава нема паре да уплати донацију спортисти, онда је боље да се не бави оваквим стварима.

Ово је срамота. Не само што је срамота јер се ствари раде врло непрофесионално, већ се сада доводе у питање остали спортисти, тј. да они постају само РОБА, да је са њима могуће манипулисати. Чавић је искоришћен, јер је пристанком да узме овај стан, пристао на манипулације и од њега ће се убудуће тражити да се "понегде појави".

Поставља се сада питање, да ли је на овај начин могуће покуповати све људе (већину) уметника, спортиста, на овај начин....ово што се десило са доделом стана на овакав начин се може посматрати са социолошког, политичког, философског и психолошког аспекта....

Back