DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Za srpsku novu u zemunu, na trgu, kulturno umetničko društvo iz bratskog Al Rama!:-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za srpsku novu u zemunu, na trgu, kulturno umetničko društvo iz bratskog Al Rama!:-D
![]()
imam utisak da ovaj lep politicki odnos koji grade zemunski radikali i ovi ______________ (dopisati po saznanju) ima slab odjek medju forumskim radikalima, kao da im se to nesto ne svidja, ti si "Troteru" iz Zemuna, sta kaze taj narod tamo...sigurno su odusevljeni??!
naravno da im se ne svidja društvo iz Hamasa, ali ćute i trpe
Sprdaju se ljudi sa opštinsko/radikalskom diplomatsko-bratskom inicijativom.
Naravno, odobrenje ih Haga je stiglo.
Заиста не знам ко поистовећује ислам са фундаментализмом - ''примитивни'' радикали или ''слободоумне'' демократе?
Svako ka nas ne bombarduje i ne otima nam teritoriju nije nam neprijatelj!
To vazi cak iako su Arapi pitanju.
jojjjjjjjjjjjjjPa da, to je dzamija u Saudijskoj Arabiji... ili u Iraku... jedino to bas nisam siguran da li je u Saudijskoj Arabiji ili je u Iraku...a da je to islamska dzamija e to sam siguran
![]()
Ima li kakvih vesti? Dolaze li gosti za Svetog Nikolu? Ima li poziva za Kurban-Bajram?
Da li će opština Zemun objaviti specijalno besplatno izdanje časopisa u vezi ovog bratimljenja?
Hoće li se na Lidu održati takmičenje u pravljenju čvaraka i tufahija?
Pa da, to je dzamija u Saudijskoj Arabiji... ili u Iraku... jedino to bas nisam siguran da li je u Saudijskoj Arabiji ili je u Iraku...a da je to islamska dzamija e to sam siguran
![]()
Ti si kreten. Tadž Mahal je u Indiji. Nije un pitanju nikakva džamija već mauzolej koji je kralj posvetio svojoj ženi. A arhitektura je mešavina islamskog, persijskog i indijskog stila. Neopevani kreten.
Ti si kreten. Tadž Mahal je u Indiji. Nije un pitanju nikakva džamija već mauzolej koji je kralj posvetio svojoj ženi. A arhitektura je mešavina islamskog, persijskog i indijskog stila. Neopevani kreten.
DellBoy, vidim, bas si se zaneo...