Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jest daaaa...![]()
Taj Mahal (ili kao Tadž-Mahal) je mauzolej žene šaha Jahana u blizini Agre u Indiji.
Sagrađen je između 1632. i 1654. godine.
Predstavlja remek-djelo islamske i svjetske arhitekture, te jednu od najpopularnijih turističkih atrakcija u svijetu.
ma dobro de, imas duha, talenta, trebalo bi ti dati da vodis neku TV emisiju.
da li je to tvoj konačan odgovor?:-Dznas, sta Dellboy, znam ja u stvari sta je tvoj problem DellBoy, ti si u stvari iz radikalskog uporista Zemuna... hehe![]()
Pravo je cudo sto i ovi nasi radikali se nisu dosetili da i Novi Sad zbratime sa Kandaharom ,Ramalom ili makar Islamabadom da i nama bude veselo
ili makar Islamabadom da i nama bude veselo
moze ,daj sta das![]()
International cooperation and honours
Belgrade is twinned with the following cities:
Lahore, Pakistan - twin city since 2007
svetolice nemoj da si ljubomoran 8-)A kako cemo onda sa njima kad su nas Beogradjani preduhitrili ,mada moze neki drugi pakistanskii ,super je to kad nam dodju Pakiji njihove radnje i restorani su glavnih hit u Londonu vec decenijama .
svetolice nemoj da si ljubomoran 8-)
:-( sta cu i ja sam bice od krvi i mesa :-? al stvarno bas bi bilo super da imamo ovde jedan Kwik-E-Mart sa sve Apuom za pultom "thank you come again"![]()
ono bese kad se otrovao?
ili je to biio onaj ogromni sendvic sto se ubudjo i pozeleneo pa je gomer skoro riknuo![]()