Братић: Студенти који не буду похађали наставу мораће да обнове годину

Zar ne moze lepo svima da se podele prelazne ocene za ovu godinu na ovom i na svim drugim fakultetima u zemlji? Da se već uplaćene školarine i domovi prebace za tekuću školsku godinu.
Jel bi se ti npr. lečio kod doktora koji je tako položio ispit i "prešao" godinu?

Nije tačno.Niko ne mora da obnovi godinu.Studiranje nije obavezno.
To su osobe sa IV ČETVRTIM stepenom stručne spreme ali tatina i mamina deca
Neće da priznaju gde im smrde roditelji
Ne rade to narodna deca
Lepo su napisali transparent "Ne treba mi stranka za posao"
Nisu samo dodali mamu i tatu
Treba čitati njihove parole izmedju redova
Pazi ništa nisu slagali, samo nisu ni rekli

PUNO POLICAJACA JE SPREMNO NA SUSPENZIJU SAMO DA MALO ODSTUPE OD NAREDJENJA DA IH NARKOMANI POLIVAJU FARBOM I OTIMAJU ŠTITOVE

1744703942298.jpeg

KO SVUDA U SVETU

e to je prava narodna milicija a ne kao ovo kod nas.
Pričao mi komšija policajac zgrada do moje "ZABRANIO DAČIĆ DA REAGUJU"
Imaju li policajci kuću? Supruge decu?
Da ih osakati narkomančina overdozirana neradnička?

A našli tatini i mamini snobovi kome da se žale - Strazburu
To je u državi No.2 po broju silovanja i kršenja ljudskih prava
IV stepen će tamo nekom nešto da objasni

PROŠETAJ PARIZOM I STRAZBUROM POSLE 22h
Pa ako doživiš after...

Nema tamo Belgrejd never slips... Stojko moj... ili te siluju ili te izlome a pare ako nadju nadju

Poslednja izmena:
Pa jel pričala Džegi kako se provela u Parizu po sred bela dana?
Savatli je policajci ko kriminalca (mada nije daleko)...
Razlog?
Navadila se ovde da ne nosi brnjicu u prkos Vukleru
E tamo ne može da se prkosi... samo repetiranje... i ne mrdaj...ruke na dupe ali bez zadovoljavanja...

Zar ne moze lepo svima da se podele prelazne ocene za ovu godinu na ovom i na svim drugim fakultetima u zemlji? Da se već uplaćene školarine i domovi prebace za tekuću školsku godinu.

Ahahhahahahaha prelazne ocene. :hahaha:

Već ga pljuju građani na ulici kad ga vide, a u nekoliko kafana ne sme ni da udje.
Novi Pazar i Raška su slobodni gradovi.
Građani su se probudili i počeli da, bukvalno, pljuju funkcionere.
Predsednik opstine Raska vise ne moze da izadje na kafu a da narod ne podiebava :D

Vidi da ti kažem, da li ti koji pljuju negde rade? Da li rade u svojim firmama ili štrajkuju? Zašto se insistira da samo fakulteti ne rade a ostali normalno rade. I sad još čoveku, tom rektoru, da pljuju u kafu što, iako je rekao sa su stud zahtevi dobri i opravdani, nije put da ne studiraju online? Po čemu se ti koji pljuju a idu na svoj posao Razlikuju od njega?

Vidi da ti kažem, da li ti koji pljuju negde rade? Da li rade u svojim firmama ili štrajkuju? Zašto se insistira da samo fakulteti ne rade a ostali normalno rade. I sad još čoveku, tom rektoru, da pljuju u kafu što, iako je rekao sa su stud zahtevi dobri i opravdani, nije put da ne studiraju online? Po čemu se ti koji pljuju a idu na svoj posao Razlikuju od njega?

Nemam pojma, znam samo da sam srecan sto se narod oslobodio straha bahatih naprednjaka.

Back