Ne mogu da prebroje sav novac koji dobijaju: Pogledajte šta naručuju studenti blokaderi

Hajde sada budi čovek i napiši(navedi) ovde šta su to studenti tražili,a šta im to država nije ispunila.
1000001178.jpg

Vidi,možda čitajući moje komentare stičeš drugačiji utisak,ali ja sam čovek koji ne glasa.Neka se menjaju,i treba ako ne valjaju.Ali ne treba potcenjivati ovo što su ovi do sada uradili.Mala smo država,a oaza smo mira u Evropi.Pa čitaš li strane medije(portale)?Evropa gura već odavno prst u oko Rusiji i sprema se za sukob sa njom.A Srbija?Mir,laganica,saradnja sa svima.
Stičem utisak da si žrtva hipnopropagande.
Razlog što razgovaramo je to što smatram da si blizu buđenja.

Imamo NWO garnituru na vlasti i to onu Švab/Soroš profila.

Sa njima budućnost nije svetla.
To treba skloniti

Stičem utisak da si žrtva hipnopropagande.
Razlog što razgovaramo je to što smatram da si blizu buđenja.

Imamo NWO garnituru na vlasti i to onu Švab/Soroš profila.

Sa njima budućnost nije svetla.
To treba skloniti
A ja mislim da ti grešiš i već sam ti naveo razlog.Mogu još ako ti znači,pazi sad!
Naša mala država se pod ovom garniturom na vlasti oslobodila namesnika u vidu kojekakvih ambasadora koji su nam krojili kapu,i konačno postala nezavisna,to možeš da vidiš po tome što sarađujemo sa najjačima na ovom svetu na ravnopravnoj osnovi,čuveni trio je u pitanju-Rusija,Kina,USA.Svako od nas poseduje bar jedan solidan ili dobar automobil,dobar mobilni od par stotina evra,svako može da se zaposli pod uslovom da želi i da ima ruke,dinar nam je stabilan,država pomaže porodice koje žele decu i koja imaju decu,kupuje kuće na selu za mlade bračne parove,finansira poljoprivredu,vojska nam je dovoljno jaka,priznanja lažne države na našoj teritoriji opadaju,nismo se poneli za zapadnom histerijom i nismo uveli sankcije Rusiji,i dok se EUropa trese i brine sa čime će pred Ruse izaći,mi možemo da nakrivimo kapu i da uživamo u životu.Malo li je?

To su gluposti praviš se naivan.

Dakle prvo studentski zahtevi pa sve ostalo. Do tada nema expo, nema gondole, zidanje zgrada proširivanje h2oBgd. Nema ništa. Imate crveni karton.

Pogledajte prilog 1709559
Jel se ti drogiraš?Šta su gluposti?Jel si ti uopšte pročitao moju poruku?Kako mogu studenti da traže da država drugačije postupa prema njima(tačka dva) a drugačije prema ostatku naroda(tačka tri) ?Šta su oni?!Svete krave?!

Jel se ti drogiraš?Šta su gluposti?Jel si ti uopšte pročitao moju poruku?Kako mogu studenti da traže da država drugačije postupa prema njima(tačka dva) a drugačije prema ostatku naroda(tačka tri) ?Šta su oni?!Svete krave?!
Tačka jedan nije ispunjena kraj priče. Ako znaš srbe onda ćeš razumeti da će inat oterati psihopatu u ludnicu ili zatvor.

A ja mislim da ti grešiš i već sam ti naveo razlog.Mogu još ako ti znači,pazi sad!
Naša mala država se pod ovom garniturom na vlasti oslobodila namesnika u vidu kojekakvih ambasadora koji su nam krojili kapu,i konačno postala nezavisna,to možeš da vidiš po tome što sarađujemo sa najjačima na ovom svetu na ravnopravnoj osnovi,čuveni trio je u pitanju-Rusija,Kina,USA.Svako od nas poseduje bar jedan solidan ili dobar automobil,dobar mobilni od par stotina evra,svako može da se zaposli pod uslovom da želi i da ima ruke,dinar nam je stabilan,država pomaže porodice koje žele decu i koja imaju decu,kupuje kuće na selu za mlade bračne parove,finansira poljoprivredu,vojska nam je dovoljno jaka,priznanja lažne države na našoj teritoriji opadaju,nismo se poneli za zapadnom histerijom i nismo uveli sankcije Rusiji,i dok se EUropa trese i brine sa čime će pred Ruse izaći,mi možemo da nakrivimo kapu i da uživamo u životu.Malo li je?
Ništa od navedenog nije tačno.
Bukvalno smo kolonija u dužničkom ropstvu.
Ako ne bude poštenih izbora, biće još gore.

Pogledaj moju poruku i tvoj odgovor.Vidi se da si nerealan i da teraš kontru.
Pogledajte prilog 1709618
Naprotiv, vidi se da korektno i argumentovano odgovaram na tvoje netačne tvrdnje.

Ako ne bude poštenih izbora lako je moguće da dođe do tragičnog ishoda.

Složićemo se da je izlaz iz trenutne krize moguć ulaskom u veću krizu ili kroz poštene izbore.

Narod je pokazao da mu je prekardašio lopovluk i bahatost SNS.

Neće narod ni SNS , a neće ni ovu SNS opoziciju.
Neće pretvaranje Srbije u rudnik.

Hoće odgovornost odgovornih i utvrđivanje porekla imovine.

Naprotiv, vidi se da korektno i argumentovano odgovaram na tvoje netačne tvrdnje.

Ako ne bude poštenih izbora lako je moguće da dođe do tragičnog ishoda.

Složićemo se da je izlaz iz trenutne krize moguć ulaskom u veću krizu ili kroz poštene izbore.

Narod je pokazao da mu je prekardašio lopovluk i bahatost SNS.

Neće narod ni SNS , a neće ni ovu SNS opoziciju.
Neće pretvaranje Srbije u rudnik.

Hoće odgovornost odgovornih i utvrđivanje porekla imovine.
Ja sam tamo u poruci naveo par lako proverljivih stvari(da država pomaže porodice koje žele decu i one koje imaju decu,mlade kojima kupuje kuće na selu) za koje si rekao da nisu tačne!Ti nisi naveo ni jedan primer gde grešim ili pišem neistinu.Što se vas iz opozicije tiče,za vas ni jedni izbori neće biti pošteni i fer ukoliko ne pobedite.Ja nigde ne vidim da narod neće stranku koja je donela stabilnost i mir na ove prostore.Ukoliko postoji lopovluk,to se da rešiti,ali morate da poterate tužioce i sudije koji su nasleđeni iz prethodne "žute" vlasti,jer sudije su nesmenjive na političkoj osnovi,tu politika ne utiče.Tako da vam ostaje da to rešite na neki način,sa tim ova vlast nema baš ništa.

Штрајк таксиста ...не протест ... ШТРАЈК... јели их било .. било их је

https://www.google.com/search?sca_esv=278f0bdf2485c162&q=штрајк+таксиста&source=lnms&fbs=ABzOT_CWdhQLP1FcmU5B0fn3xuWpA-dk4wpBWOGsoR7DG5zJBjLjqIC1CYKD9D-DQAQS3Z7IUZu2EetHIpOCndzb6YmwfDmc1JjmGicsaKanUd6GSwPjgx-t7B_k9nKz9nsYZJxUuL8AnTuAUS1rcPH9sCxfLY93lOYsncfxi8yW6VYrpUl8FKu2weZNFgELZFH6fdju1ikwKtNBCqZ0zsRlAZFq-vd9YA&sa=X&ved=2ahUKEwiK9rSesMCMAxUAh_0HHckeA4oQ0pQJegQIFRAB&biw=1366&bih=607&dpr=1

Замислимо да си код приватнога таксисте ....хипотетски ... и буниш се ..... да не изгубиш или да добијеш

Јесу ли таксисти свете краве ?

То што сутебе ујармили као вола ... мислиш треба да буде путоказ за другу рогату марву .. оне са копитима ... ситнога зуба ... перад ?

Извини али ако си ти спреман скапати за свога приватника друге/други нису

Како каже @buudala то што причаш .. значи да си подсвесто свестан корисности

интереса протеста свих који су експлоатисане/и

protest-taksista-13-285196-1110x625.jpeg
images
641531_taksi-3_ls-s.jpg

Back